ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Η «Χρυσή Βίβλος» της Volley League γυναικών μετά το 27ο του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός έκανε την ολική ανατροπή και το 3-2 στους τελικούς με τον Ολυμπιακό και πήρε το πρωτάθλημα της Volley League γυναικών για 27η φορά. Οι «πράσινες» νίκησαν με 3-2 ΣΕΤ τις «ερυθρόλευκες» στου Ρέντη και κράτησαν «σπίτι» τους τον τίτλο του πρωταθλήματος για 3η συνεχόμενη χρονιά.  Ακολουθεί ο Ολυμπιακός με 8 τρόπαια και αμέσως μετά ο ΖΑΟΝ με 5. 

Μπαρτζώκας στους παίκτες του στα αποδυτήρια: «Είναι απίστευτο αυτό που κάνατε, είναι κάτι περισσότερο από πρωτάθλημα». Ο Γιώργος Μπαρτζώκας απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του μετά τη νίκη-πρόκριση μέσα στη Βαρκελώνη. Μιλώντας στους παίκτες του ο προπονητής του Ολυμπιακού, τους είπε:  «Είναι απίστευτό αυτό που κάνατε με όλα αυτά τα προβλήματα. Είναι το τρίτο σερί Φάιναλ Φορ, είναι κάτι περισσότερο από πρωτάθλημα αυτό. Το αξίζετε 100%!». Έπειτα όλοι μαζί ξέσπασαν ξανά σε πανηγυρισμούς, φωνάζοντας «Πάμε να το πάρουμε, δύο ακόμα παιχνίδια έμειναν».

«Ο Ολυμπιακός δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει με τον Κάρμο». Ο Νταβίντ Κάρμο ήταν μία από τις χειμερινές μεταγραφές του Ολυμπιακού και έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην αγωνιστική εκτόξευση των Πειραιωτών στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ωστόσο, για να μπορέσουν να τον κρατήσουν οι Πειραιώτες και τη νέα χρονιά πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς η οψιόν αγοράς είναι 17.5 εκατομμύρια ευρώ (ένα πολύ μεγάλο ποσό για τα ελληνικά δεδομένα).

Η σύμπτωση που... δίνει τη EuroLeague στον Ολυμπιακό. Μία σύμπτωση που, αν επαναληφθεί και φέτος, θα αγγίξει τα όρια του μεταφυσικού έρχεται στην επιφάνεια μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 της EuroLeague και της Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League.

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: «Φέρτε μας το ευρωπαϊκό» - Αποθεωτική υποδοχή στο αεροδρόμιο για τους παίκτες του Ολυμπιακού. «Θρύλε σ' αγαπώ, φέρτε μας το ευρωπαϊκό», «Μέχρι τέλους, οε οε οε» και εκείνο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά την άφιξη του Ολυμπιακού, μετά την πρόκριση της ομάδας στο Final Four του Βερολίνου με τη νίκη στη Βαρκελώνη. Εκατοντάδες οπαδοί των Πειραιωτών βρέθηκαν νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι προκρίθηκαν σε Final 4 για τρίτη σερί φορά και τέταρτη τα τελευταία επτά χρόνια.  

Το πέμπτο Final 4 με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός προκρίθηκαν στο Final 4 του Βερολίνου και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο ελληνικές ομάδες βρίσκονται στην τελική φάση της Euroleague. Έχει συμβεί ακόμα τέσσερις φορές και αυτή θα είναι η πέμπτη που Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα συνυπάρξουν στο Final 4. Μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που αυτό θα συμβεί στο Βερολίνο. Τα πέντε Final 4 με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό 1994 Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός 1995 Σαραγόσα - Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός 2009 Βερολίνο - Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός

Live: Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 59 - 63 (τελικό).   Τέλος, ο Ολυμπιακός νίκησε 63-59 την Μπαρτσελόνα μέσα στη Βαρκελώνη και κάνοντας το 3-2 πάει στο Final Four για τρίτη σερί χρονιά! Άρχισε η τέταρτη περίοδος.  Τέλος στην τρίτη περίοδο, με τον Ολυμπιακό να είναι στο 40-40 με την Μπαρτσελόνα. Άρχισε η τρίτη περίοδος.  Η Μπαρτσελόνα έχει 8/22 δίποντα, 2/15 τρίποντα και 7 ασίστ για 3 λάθη. Ο Ολυμπιακός έχει 10/18 δίποντα, 1/9 τρίποντα, 8 ασίστ για 8 λάθη. Το 27-25 του πρώτου μέρους είναι περίπου το σκορ που περιμέναμε. 

Euroleague - Final Four 2024: Βγήκαν οι ώρες των ημιτελικών, πότε παίζουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Η EuroLeague ανακοίνωσε τις ώρες των δύο ημιτελικών του Final Four 2024 λίγο μετά από την ολοκλήρωση των δύο τελευταίων Game 5 των playoffs. Ο Παναθηναϊκός με τη Φενέρμπαχτσε θα παίξουν στον πρώτο χρονικά ημιτελικό, ενώ Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης στον δεύτερο.

Ρίτσαρντς: «Γράψαμε ιστορία στο Βίλα Παρκ - Προειδοποίησα τους συμπαίκτες μου για απόψε». Ο Ομάρ Ρίτσαρντς μίλησε στη «Sun» ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα απόψε (22:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο 26χρονος αριστερός μπακ ανέφερε αρχικά πως η ομάδα του Ουνάι Έμερι θεωρεί πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και πως θα μπει στο δεύτερο παιχνίδι για να κάνει την ανατροπή, ενώ σχολίασε και τον συμπαίκτη του, Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Παπανικολάου: «Δείξαμε χαρακτήρα - Δίκαια και οι δύο ελληνικές ομάδες στο Final 4». Τρισευτυχισμένος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 της EuroLeague εμφανίστηκε ο Κώστας Παπανικολάου. «Συγχαρητήρια σε όλους, σε όσους είναι γύρω από την ομάδα, στον κόσμο, που ήρθε και εδώ για να είναι δίπλα μας. Πολύ σπουδαία πρόκριση, δείξαμε μεγάλο χαρακτήρα και ο Ολυμπιακός πέρασε δίκαια στο Final 4», τόνισε ο αρχηγός της ομάδας.

O Ολυμπιακός στο 13ο Final Four της ιστορίας του. Το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη σήμανε και το 13ο Final Four της ιστορίας του στη Euroleague. Αυτό μάλιστα θα είναι το τρίτο διαδοχικό μετά την περσινή του συμμετοχή στο Κάουνας και στο Βελιγράδι το 2022, ενώ συνολικά την τελευταία δεκαετία (από το 2015) θα έχει δώσει το παρών σε πέντε Final Four. Οι προηγούμενες δώδεκα συμμετοχές του Ολυμπιακού είχαν ως εξής: 

loader