ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Πλησιάζει η στιγμή της ανανέωσης του Μεντιλίμπαρ!

Πλησιάζει η στιγμή που ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που θα του προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Καταντάει αηδία: Ξεφτίλα… διαιτητών, αφήνει το αντιαθλητικό παιχνίδι από τον Παναθηναϊκό . Ακόμα και μέσα στο «ΣΕΦ», η διαιτησία δείχνει να είναι υπέρ του Παναθηναϊκού.

Μεντιλίμπαρ: «Θα κάνω πολλές αλλαγές» . Την προσοχή στο αυριανό (27/4, 17:00) ματς με τη Λαμία έχει ήδη στρέψει ο προπονητής του Θρύλου, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που προανήγγειλε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Κάρμο και Βίλας-Μπόας . Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας είναι ο νέος πρόεδρος της Πόρτο και ένα από τα θέματα που θα τον απασχολήσουν είναι το θέμα του Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος είναι δανεικός στον Ολυμπιακό.

Α1 γυναικών: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός live streaming . Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αγωνιστούν για πέμπτη και τελευταία φορά σήμερα στο «ΣΕΦ», ενόψει του τελικού για το πρωτάθλημα στην Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ολυμπιακός: Αποχώρησε τραυματίας η Νικολοπούλου . Πρόβλημα προέκυψε στον Ολυμπιακό με την Αγγελική Νικολοπούλου να γλιστράει και να τραυματίζεται στον 5ο τελικό με τον Παναθηναϊκό και να αποχωρεί από το παρκέ.

Αξιωματικό της Αστυνομίας έπιασε από τον λαιμό ο Αλμέιδα! (vid) . Σε αξιωματικό της Αστυνομίας επιτέθηκε ο Ματίας Αλμέιδα, μετά την ήττα (3-2) της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Σκάνδαλο αν δεν τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τους πάγκους!

Ολυμπιακός: Η μαγεία ης θύρα -7- . Θυμηθείτε ξανά την απίστευτη κερκίδα στο κατάμεστο «Καραϊσκάκη» από τον κόσμο του Ολυμπιακού και το απίστευτο κλίμα της θύρα -7-.

Α1 γυναικών: Ώρα 5ου και τελικού ανάμεσα στις αιώνιες! . Ημέρα τίτλου είναι η σημερινή για την Α1 γυναικών, όπου μετά από πολλά παιχνίδια, ήμερα επιτέλους θα αναδειχθούν οι πρωταθλήτριες.

Να επιστρέψει στις νίκες για να πάει φορτσάτος Αγγλία! . Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο «ΝΑΟ», όπου θα υποδεχθεί σήμερα το απόγευμα τη Λαμία, ενόψει play off της Super League.

Μέσι: Πρώτος σκόρερ στο MLS . Με δύο γκολ και μια ασίστ, ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη με ανατροπή της Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στην Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον.

loader