ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Αλμέιδα: Δεν κλήθηκε σε απολογία για όσα έγιναν στην Τούμπα

Ο αθλητικός δικαστής της Superleague δεν κάλεσε σε απολογία τον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας επισκέφτηκε το ΣΕΦ! . Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας υποδέχθηκε τον Πρίγκιπα Khalib Bin Alwaleed Al Saud του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας που το επισκέφτηκε.

«Ο Μεντιλίμπαρ μεταμόρφωσε τον Ολυμπιακό, θεμελιώδης ο Φορτούνης» . Δηλώσεις στην ιστοσελίδα violanews παραχώρησε ο πρώην διεθνής Έλληνας αμυντικός Βαγγέλης Μόρας, ενόψει του ευρωπαϊκού τελικού του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα για το Conference League.

Σαντιάγκο Έσε: Κορυφαίος στα τάκλιν στο Κόνφερενς Λιγκ! . Κορυφαίος στη κατηγορία των τάκλιν στη διοργάνωση του Κόνφερενς Λιγκ έχει ήδη αναδειχθεί ο Σαντιάγκο Έσε, ενώ ακολουθεί ο μεγάλος τελικός.

Ιταλιάνο: «Ομάδα με ποιότητα ο Ολυμπιακός» . Στον σπουδαίο τελικό με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιτσένζο Ιταλιάνο.

Ολυμπιακός: Aποφασίζει ο Μπαρτζώκας . Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρέπει να αποφασίσει μέχρι το απόγευμα ποιος θα είναι ο παίκτης που θα κόψει από την τελική επτάδα των ξένων. Σίγουροι οι Σίκμα και Μπραζντέικις.

Καρυπίδης: «Οι Ολυμπιακοί πως θα πάνε στη Νέα Φιλαδέλφεια, με υποβρύχιο;» . Πάλι με τον Ολυμπιακό ασχολήθηκε ο πρόεδρος του Άρη, Θεόδωρος Καρυπίδης εξαιτίας της απόφασης της ΕΠΟ για τελικό στον Βόλο χωρίς κόσμο.

Γουίλιαμς-Γκος: «Παίζω καλύτερα στις μεγάλες στιγμές»! . Ο 29χρονος Αμερικανός καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, παραχώρησε δηλώσεις στο κανάλι της Ευρωλίγκας στο YouTube.

Ο Ολυμπιακός «χρυσώνει» τον Ελ Κααμπί! . Ο Ολυμπιακός προσφέρει διετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

«Όλοι στην Αθήνα» έγραφε πανό των οπαδών της Φιορεντίνα (video) . Στον αγώνα με τη Μόντσα, οι φίλοι της Φιορεντίνα έστειλαν το μήνυμά τους ενόψει του μεγάλου τελικού Conference League με τον Ολυμπιακό

Αποθέωσε τον Στέφαν Γιόβετιτς ο Στέφανο Τιρέλι! . Ο Τιρέλι είναι γνωστός ως ψυχολόγος αθλητικών επιδόσεων και έχει εργαστεί με γνωστούς αθλητές, μεταξύ των οποίων ο Στέφαν Γιόβετιτς.

loader