η κάντε share

Ανακατεύθυνση στο www.thrylos24.gr

Ροντινέι: «Είναι τιμή μου να φοράω αυτή τη φανέλα!» (photo)

www.thrylos24.gr
Δείτε την ξεχωριστή ανάρτηση του Ροντινέι στα social media, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ!

Δεν πάει πουθενά: Έρχται ο μανατζερ του Ελ Κααμπί και ανανεώνει! . Ο Ολυμπιακός με κάθε τρόπο θέλει να κρατήσει τον Ελ Κααμπί στον Πειραιά για ακόμα δύο χρόνια τουλάχιστον. Αυτό θα γίνει και ο Μαροκινός δεν πάει πουθενά.

Ενθουσιασμένη η Φεράρι για τη μεταγραφή Πιρόλα στον Θρύλο! (photo) . Η εντυπωσιακή σύζυγος του Λορέντσο Πιρόλα, Μαρτίνα Φεράρι, δημοσίευσε φωτογραφία και δήλωσε ενθουσιασμένη!

Ολυμπιακός – Μαλίν: Το 2-0 του Μαρτίνς (video) . Δείτε το γκολ του Ζέλσον Μαρτίνς που έκανε το 2-0 για τον Ολυμπιακό απέναντι στη Μαλίν.

Τα πλάνα του Μεντιλίμπαρ για το δεύτερο φιλικό! . Ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ θα δώσει το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του επί ολλανδικού εδάφους σήμερα απέναντι στη βελγική Μαλίν.

Ολυμπιακός – Μαλίν 2 – 0 (Highlights) . Δείτε τα highlights της φιλικής νίκης του Ολυμπιακού επί της Μαλίν με 2-0!

Αναμένονται διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού! . Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού προετοιμάζει το ρόστερ της για την επόμενη σεζόν και έχει ήδη προχωρήσει σε σημαντικές κινήσεις.

Η επιθυμία του Ποντένσε και το θόλωμα νερών του Ο’ Νιλ! . Θα υπάρξει τρίτη θητεία του Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό; Η απάντηση θα δοθεί σύντομα, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα.

Θύρα 7: «Το φτύσιμο του αιώνα!» (video) . Η Θύρα 7 δημοσίευσε το περίφημο ηχητικό που είχε κυκλοφορήσει και αναφερόταν στη μεταγραφή του Σάσα Βεζένκοφ!

Όλο και πιο κοντά στην ανανέωση βρίσκεται ο Ελ Κααμπί! . Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί αποτελεί το βασικό επιθετικό όπλο του Ολυμπιακού και η παραμονή του στο λιμάνι είναι μια από τις πιο κρίσιμες υποθέσεις.

Η πληρωμένη απάντηση Καραπαπά σε Αλαφούζο και Παναθηναϊκό! (photo) . Ο Κώστας Καραπαπάς απάντησε όπως έπρεπε στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, σχετικά με την ανακοίνωση που εξέδωσε για τα αποτελέσματα των εκλογών της ΕΠΟ.

Οι τελευταίες εξελίξεις στις υποθέσεις Βέλντε και Κααμπί! . Ολοκληρώνεται η ανανέωση του συμβολαίου του Ελ Κααμπί, με τον Μαροκινό να υπογράφει για δύο ακόμα χρόνια, με αρκετά υψηλές αποδοχές.

Τα συμπεράσματα και οι αντιδράσεις του Μεντιλίμπαρ! . Η προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Ολλανδία συνεχίζεται και σιγά σιγά αρχίζει να αποτυπώνεται ξεκάθαρα το στυλ «Μεντιλίμπαρ».

Αποθεώθηκε ο Ελ Κααμπί! (photos) . Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μπορεί να μην αγωνίστηκε στο φιλικό με τη Μαλίν, όμως αποθεώθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού!

Η αποκάλυψη του προπονητή της Λεχ Πόζναν για Βέλντε! . Οι επίσημες υποχρεώσεις της Λεχ Πόζναν άρχισαν χθες, με τον Κρίστοφερ Βέλντε να συμμετέχει στην αρχική ενδεκάδα και να αγωνίζεται.

Αναζητάει τον παρτενέρ του Ρέτσου ο Μεντιλίμπαρ! . Κατά τη διάρκεια της θητείας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό, η άμυνα των «ερυθρολεύκων» έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο.

Προπόνηση παρά το ρεπό για τους τερματοφύλακες! . Παρόλο που ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε ρεπό στους παίκτες λόγω της κουραστικής εβδομάδας, οι τερματοφύλακες έπιασαν δουλειά.

Live streaming: Γαλλία – Ελλάδα (Ημιτελικός Eurobasket U20) . Παρακολουθήστε μέσω live streaming την αναμέτρηση ανάμεσα στη Γαλλία και την Ελλάδα για τα ημιτελικά του Eurobasket U20. Τηλεοπτική μετάδοση από ΕΡΤ1.

Ολυμπιακός – Μάλιν 2-0: Θρύλος, νέος και… ωραίος! . Ο Ολυμπιακός και σήμερα έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Νίκησε όμως αυτή τη φορά τη Μαλίν με 2-0. Σε ένα παιχνίδι που και εδώ οι μικροί ήταν εκπληκτικοί...

Θέλει να κρατήσει Πίτερς και Πετρούσεφ ο Μπαρτζώκας! . Ο Μπαρτζώκας πιστεύει ότι μπορεί να εντάξει και τους τρεις παίκτες στο ρόστερ του Ολυμπιακού: τον Βεζένκοφ, τον Πίτερς και τον Πετρούσεφ.

Πρεμιέρα για την εντυπωσιακή εκτός έδρας φανέλα του Θρύλου! (photos) . Το ανεπίσημο... ντεμπούτο της έκανε η εκτός έδρας λευκή εμφάνιση του Ολυμπιακού, που είναι εντυπωσιακή!

loader