η κάντε share

Ανακατεύθυνση στο www.filathlos.gr

«Η Νάπολι ενδιαφέρεται για τον Μουζακίτη του Ολυμπιακού»

www.filathlos.gr
Σύμφωνα με ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα Νάπολι, η ιταλική ομάδα έχει στρέψει το βλέμμα της στον Χρήστο Μουζακίτη! Οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού που σήκωσαν το Uefa Youth League κάνουν ήδη θόρυβο στο εξωτερικό, καθώς κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ ασχολούνται πλέον μαζί τους. Σύμφωνα με ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα της Νάπολι, ο ιταλικός σύλλογος έχει στρέψει το βλέμμα του στον Χρήστο Μουζακίτη, ο οποίος ήταν εκ των πρωταγωνιστών της κατάκτησης του τροπαίου, έχοντας 6 γκολ και μία ασίστ σε 8 αναμετρήσεις.

Οριστική εξέλιξη με Μπρέιθγουεϊτ στον Ολυμπιακό - Υπογράφει ο Ελ Κααμπί - Πλησιάζει ο Βέλντε. Μια… ανάσα από τις υπογραφές στον Ολυμπιακό έφτασε ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, αλλά τελικά ο Δανός επιθετικός αναχώρησε από την Ελλάδα πριν ολοκληρωθεί το deal. Ο έμπειρος φορ ήρθε στη χώρα μας, έχοντας συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους και μάλιστα πέρασε και από ιατρικές εξετάσεις. Ωστόσο, πριν βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, προέκυψε ενδιαφέρον για την απόκτησή του από την Έβερτον, αλλά και τις Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας από την Τουρκία.

Τελειώνει με Βέλντε ο Ολυμπιακός - Οι επόμενες κινήσεις του - «Προδόθηκε» η Γουλβς για Ποντένσε;. Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι επίσημα από χθες ο Λορέντσο Πιρόλα, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ και θα ταξιδέψει άμεσα για την Ολλανδία, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Πλέον, οι Πειραιώτες κινούνται για τις επόμενες προσθήκες στο ρόστερ τους ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ολυμπιακός: Ορατό το ενδεχόμενο ακύρωσης του φιλικού με την Ρόμα, υπό το φόβο επεισοδίων. Προς ακύρωση οδεύει η φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ρόμα, αφού οι Ιταλοί επισημαίνουν ότι υπάρχει ο κίνδυνος επεισοδίων ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Η Ρόμα προ ολίγων ημερών ανακοίνωσε φιλική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στις 3 Αυγούστου στο Ριέτι, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το ματς να ακυρωθεί. Σύμφωνα με την  «Gazzetta dello Sport», υπάρχει... βεντέτα ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων από το 2006 και οι Ιταλοί εκφράζουν φόβο για επεισόδια, έτσι η φιλική αναμέτρηση οδεύει προς ακύρωση!

Κι άλλον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού παίρνει ο Δώνης. Προς την Σαουδική Αραβία και την ομάδα του Γιώργου Δώνη οδεύει ένας ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού, μετά τον Κώστα Φορτούνη. Μπορεί ο Κωνσταντίνος Λαΐφης να μην κατέγραψε επίσημη συμμετοχή με τα ερυθρόλευκα, ωστόσο το καλοκαίρι του 2016 είχε αποκτηθεί από την Ανόρθωση. Ο 31χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ που μετά από 6 χρόνια έμεινε ελεύθερος από την Σταντάρ Λιέγης, απέρριψε την πρόταση από την Έουπεν και σύμφωνα με τα βελγικά Μέσα, οδεύει προς την Αλ-Καλίτζ του Γιώργου Δώνη, ο οποίος θέλει να φτιάξει μία νέα ομάδα με παίκτες που ξέρει και εμπιστεύεται.

ΒΙΝΤΕΟ - Πιρόλα: «Ήταν μια εύκολη και γρήγορη απόφαση για εμένα». Ο Λορέντσο Πιρόλα είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις με την φανέλα των «ερυθρόλευκων». Αναλυτικά όσα είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα ο πιο σημαντικός σύλλογος στην Ελλάδα, κέρδισε πρόσφατα το Conference League επομένως φέτος έχει την ευκαιρία να κάνει μια καλή πορεία στο Europa League. Ήταν μια εύκολη και γρήγορη απόφαση για εμένα να δεχτώ την πρόταση, και είμαι σίγουρος ότι έκανα σωστά που ήρθα εδώ να παίξω».

Αυτό είναι το «χρυσό» συμβόλαιο του Ελ Κααμπί με τον Ολυμπιακό . Ολυμπιακός και Ελ Κααμπί συμφώνησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους, με τον Μαροκινό  να συνεχίζει στον Πειραιά μετά την περσινή επιτυχημένη σεζόν κατά τη διάρκειας της οποίας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Conference League και οδήγησε με τα γκολ του στον ευρωπαϊκό τίτλο τους ερυθρόλευκους.

Live: Ολυμπιακός-Μέχελεν 1-0. 5' ΓΚΟΟΟΛ 1-0. Καταπληκτικό γκολ του Μουζακίτη, ο οποίος πλάσαρε έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας. Το παιχνίδι ξεκίνησε. Οι συνθέσεις των ομάδων: Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Ρέτσος, Μπιανκόν, Αποστολόπουλος, Ορτέγκα, Μουζακίτης, Μαρτίνς, Παπακανέλλος, Κωστούλας Μέχελεν: Ντε Βολφ, Μαρσά, Γουάλς, Χίρεμανς, Κονατέ, Σχόφς, Μράμπτι, Λάουμπερμπαχ, Φούλον, Μπέιτς, Πφλέκε

Οι τρεις πιθανές αποχωρήσεις από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός φτιάχνει την ομάδα της επόμενης σεζόν και ήδη έχει «τρέξει» τις υποθέσεις που θεωρούσε κομβικές για την στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν. Οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει ήδη σε τρεις σπουδαίες μεταγραφές, καθώς έχουν ανακοινώσει τους Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λούκα Βιλντόζα και Κίναν Έβανς αναβαθμίζοντας σημαντικά την περιφέρειά τους. Δημοσιεύματα από την Ισπανία και συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος, Χαβιέρ Μαέστρο, μιλάει και για τις πιθανές αποχωρήσεις από το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ανάρτηση Μαντί Καμαρά με… αιχμή για Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ). Το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στην Μπάνια Λούκα ο Μαντί Καμαρά, με τον μέσο από τη Γουινέα να σχολιάζει την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μέσω μιας ανάρτησής του στα social media. O 27χρονος τόνισε ότι ξαναβρήκε το χαμόγελό του, έχοντας αγωνιστεί ξανά μετά από επτά ολόκληρους μήνες απραξίας στον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας τον Δικέφαλο του Βορρά σπουδαίο σύλλογο. Η ανάρτηση του Μαντί Καμαρά:

Live: Ολυμπιακός-Μέχελεν 2-0. 28' ΓΚΟΟΟΛ 2-0. Ο Ορτέγκα έκανε την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Κωστούλας βγήκε τετ α τετ, έσπασε όμως την μπάλα και ο Ζέλσον Μαρτίνς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. 26' Ο Μουζακίτης έκλεψε, ο Ροντινέι έκανε την προσπάθεια αλλά το σουτ του δεν βρήκε στόχο. 5' ΓΚΟΟΟΛ 1-0. Καταπληκτικό γκολ του Μουζακίτη, ο οποίος πλάσαρε έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας. Το παιχνίδι ξεκίνησε. Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μεντιλίμπαρ: «Ελπίζουμε κάποιο από τα παιδιά ή και όλα να είναι μέλη του Ολυμπιακού». Μετά από δύο διαδοχικά φιλικά παιχνίδια με Άγιαξ και Μαλίν αντίστοιχα, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού απολαμβάνουν το ρεπό που πήραν για σήμερα από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στην Ολλανδία και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας των Πειραιωτών στο Σίνταμ. Μάλιστα, κλήθηκε να μιλήσει και για τα πέντε παιδιά της Κ19, εκφράζοντας την ελπίδα κάποιος παίκτης ή και όλοι όσοι έχουν ακολουθήσει την πρώτη ομάδα να αποτελέσουν μέλη της την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Γι' αυτό χάλασε του Μπρέιθγουεϊτ στον Ολυμπιακό» (ΦΩΤΟ). «Ναυάγησε» η απόκτηση του Μπρέιθγουεϊτ από τον Ολυμπιακό. Οι χθεσινές πληροφορίες περί προβλήματος που προέκυψε στις διαπραγματεύσεις του Δανού με τους ερυθρόλευκους επιβεβαιώνονται και από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει σε ανάρτηση στο X ότι οι επαφές σταμάτησαν κι ο παίκτης επιστρέφει στη Βαρκελώνη.

ΒΙΝΤΕΟ: Τον ήθελαν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, τον παίρνει ο Άρης!. Σημαντική μεταγραφή για τον Άρη. Οι Θεσσαλονικείς συμφώνησαν με τον Πιόνε Σίστο και ο παίκτης αναμένεται απόψε στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο! Ο 29χρονος αριστερός εξτρέμ, που έχει 26 συμμετοχές και 1 γκολ με την εθνική Δανίας, προέρχεται από την Αλάνιασπορ από την οποία μένει ελεύθερος και θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία.

Live: Ολυμπιακός-Μέχελεν 0-0. Το παιχνίδι ξεκίνησε. Οι συνθέσεις των ομάδων: Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Ρέτσος, Μπιανκόν, Αποστολόπουλος, Ορτέγκα, Μουζακίτης, Μαρτίνς, Παπακανέλλος, Κωστούλας Μέχελεν: Ντε Βολφ, Μαρσά, Γουάλς, Χίρεμανς, Κονατέ, Σχόφς, Μράμπτι, Λάουμπερμπαχ, Φούλον, Μπέιτς, Πφλέκε

ΒΙΝΤΕΟ: «Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Αντούνα». Η ΑΕΚ έδειξε ενδιαφέρον για τον Ουριέλ Αντούνα, αλλά δεν προχώρησε στην απόκτησή του από την Κρουζ Αζούλ και οι Μεξικανοί έβαλαν στον κόλπο και τον Ολυμπιακό. Τώρα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κάρλος Πόνσε ντε Λεόν, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του παίκτη, αλλά και το γραφείο μάνατζερ που έχει μέρος των δικαιωμάτων του Αντούνα για να πραγματοποιήσουν την μεταγραφή του. Ο 26χρονος Μεξικανός εξτρέμ θα ήθελε να αγωνιστεί στην Ευρώπη και ψάχνεται να φύγει από την Κρουζ Αζούλ.

Παναθηναϊκός για Γκαγκάτση: «Νέο κεφάλαιο κατρακύλας» - Αιχμές για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Ο Μάκης Γκαγκάτσης είναι κι επίσημα ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, καθώς διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες της ομοσπονδίας. Η αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ, Αθηνά Μπαλωμένου, βρέθηκε στο ξενοδοχείο που διεξήχθη η Γενική Συνέλευση, αλλά δε συμμετείχε εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή της.

Αυτόν «διώχνει» από τον Ολυμπιακό η έλευση του Βεζένκοφ!. Θέμα χρόνου θεωρούν στη Σερβία την επιστροφή του Φίλιπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα μετά την επικείμενη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό. «Παρότι ο Πετρούσεφ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, είναι ξεκάθαρο πως δεν χωρά στο σύστημα του Μπαρτζώκα», αναφέρει η σερβική Mozzart Sport και προσθέτει: «Ο Βεζένκοφ θα είναι αναμφισβήτητα το βασικό 4άρι και ο Πετρούσεφ θα είναι αναπληρωματικός. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μεγάλη επιθυμία να τον αποκτήσει εδώ και μήνες.

Νέο… δρομολόγιο από τον Ολυμπιακό στη Ρίο Άβε (ΦΩΤΟ). Στην Πορτογαλία και τη Ρίο Άβε, στην οποία έχει μετοχές ο Βαγγέλης Μαρινάκης, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άντζελο Σίνα. Ο νεαρός Αλβανός τερματοφύλακας κατέκτησε την περασμένη χρονιά το Youth League με την Κ19 του Ολυμπιακού. Στη Ρίο Άβε προορίζεται για την πρώτη ομάδα και πρόκειται για τον τρίτο ερυθρόλευκο ποδοσφαιριστή που θα μετακομίσει στο Βίλα ντο Κόντε, περιοχή που εδρεύει η πορτογαλική ομάδα, μετά τους Μάριο Βρουσάι και Κωνσταντίνο Κωστούλα.

Με ποια ομάδα μιλάει ο Μπρέιθγουεϊτ μετά το «ναυάγιο» με Ολυμπιακό. O Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ είχε έρθει στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά της υπόθεσής του στον Ολυμπιακό, αλλά η μεταγραφή στο παρά ένα χάλασε, γιατί ξαφνικά ο Δανός παρουσίασε νέες απαιτήσεις. Ο πρώην σέντερ φορ της Εσπανιόλ ήδη εξετάζει τις επόμενες επιλογές που έχει στα χέρια του αυτό το διάστημα.

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Μιλουτίνοφ σταμάτησε τον Αντετοκούνμπο και αποθεώθηκε από τους Σέρβους. Ο Νίκολα  Μιλουτίνοφ ξεσήκωσε την κατάμεστη Μπεογκράτσκα Αρένα το βράδυ της Δευτέρας (22/7), με τον σέντερ του Ολυμπιακού να πρωταγωνιστεί σε μια εντυπωσιακή φάση.  Συγκεκριμένα ο Σέρβος ψηλός έκοψε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε προσπάθεια του Έλληνα σταρ για καλάθι και αποθεώθηκε από τους Σέρβους φιλάθλους.  Δείτε την φάση: 

loader