ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Από την Κρήτη… στο Μπέρμπιγχαμ! (vid)

Παροξυσμός επικρατεί στους φίλους του Ολυμπιακού, για το σημερινό παιχνίδι στο Μπέρμπιγχαμ κόντρα στην Άστον Βίλα. Περίπου 2100 φίλαθλοι του Θρύλου βρίσκονται στην Αγγλία για το μεγάλο παιχνίδι. Χαρακτηριστικό είναι ένα βίντεο του απεσταλμένου μας Κώστα Σαμοθράκη με έναν... τρελό Κρητικό!

Μεντιλίμπαρ: «Έπρεπε να διατηρήσουμε την ψυχολογία νικητή» . Διαβάστε τις δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Τελευταίο ματς για φέτος στο κάστρο μας… Σας ευχαριστούμε!» (video) . Δείτε το υπέροχο βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Ροντινέι: «Είναι τιμή μου να φοράω αυτή τη φανέλα!» (photo) . Δείτε την ξεχωριστή ανάρτηση του Ροντινέι στα social media, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ!

Μαρτίνς: «Του χρόνου θα δείξω τη πραγματική μου αξία»! . Ο Ζέλσον Μαρτίνς εξέφρασε την επιθυμία του να συμβάλει περισσότερο την επόμενη σεζόν προκειμένου να αποδείξει την πραγματική του αξία.

Σαν σήμερα: Το τρίτο σερί (vid) . Σαν σήμερα, 16 Μαϊου του 1999, ο Ολυμπιακός κατακτά και πανηγυρίζει στο ΟΑΚΑ το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα.

Αποστολόπουλος: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»! . Ο Απόστολος Αποστολόπουλος συμμετείχε στην μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ με τελικό σκορ 2-0 και έκανε μια ανάρτηση.

Κόνφερενς Λιγκ: «Σε tour στην Ελλάδα το τρόπαιο»! . Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής (10/05) το τρόπαιο του Κόνφερενς Λιγκ, με τη διοργάνωση να αναρτά φωτογραφίες του.

Δεν παίζει με Ολυμπιακό ο Μλαντένοβιτς . Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Φίλιπ Μλαντένοβιτς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Oύτε ψύλλος στον κόρφο Αεκτζήδων και Αρειανών… . Η τιμωρία μιας ανίερης… κιτρινόμαυρης συμμαχίας, είναι ο τρόμος που αισθάνονται αυτές τις στιγμές σε ΑΕΚ και Άρη αντίστοιχα για ό,τι συμβεί.

Το αινιγματικό story της συζύγου του Ποντένσε! (photo) . Η σύζυγος του Ντάνιελ Ποντένσε ανέβασε ένα instagram story στο οποίο ανέφερε: «Το συναίσθημα όταν φεύγεις απ’ το σπίτι σου. Σ’ αγαπάω».

loader