ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

ΦΩΤΟ: Το πήρε και αυτό ο Ολυμπιακός

Με άμυνα για... σεμινάριο καθ' όλη τη διάρκεια του πέμπτου και τελευταίου τελικού, οι «ερυθρόλευκες» κυριάρχησαν από το ξεκίνημα κιόλας του αγώνα, επικρατώντας με σκορ 61-45 του Παναθηναϊκού, κατακτώντας τον τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα και όδγοο στην ιστορία τους! Το ματς:

Τι ευχήθηκε ο Μουνάθο στον Ολυμπιακό . Ο Χουάν Μουνάφο ευχήθηκε στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Conference League, με τον έμπειρο χαφ του Αστέρα Τρίπολης να κάνει και τον απολογισμό της σεζόν για τους Αρκάδες. Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Θέλαμε να κλείσουμε καλά τη σεζόν, με μια νίκη και το καταφέραμε. Ήταν μια καλή χρονιά για εμάς, μας μένει και καλή και άσχημη γεύση γιατί έχουμε καλή ομάδα και μπορούσαμε να μπούμε στα playoffs.

Κόουτς σε ιστορική ομάδα ο Νικοπολίδης!. Ο Πανιώνιος επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από χρόνια... ταλαιπωρίας στη Γ' Εθνική, καθώς η νέα σεζόν θα τον βρει στη Super League 2. Ο Κώστας Γεωργιάδης με τον οποίο πανηγύρισαν την άνοδο οι Νεοσμυρνιώτες, πρόκειται να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας, με τον εκλεκτό της νέας διοίκησης να είναι όπως όλα δείχνουν ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο θρύλος της εθνικής ομάδας έχει διατελέσει στο παρελθόν προπονητής του Ολυμπιακού ως βοηθός και υπηρεσιακός, ενώ βρέθηκε επίσης στην Κ19 των Πειραιωτών, στην Εθνική Ελπίδων και στην Προοδευτική.

Κωνσταντινίδης: «Πίστη 100% ότι θα κερδίσουμε, θα κριθεί στις λεπτομέρειες». Για τον σημερινό (12/5, 20:00) αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό μίλησε ο άμεσος συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου, Παντελής Κωνσταντινίδης, τονίζοντας πως άπαντες στον ΠΑΟΚ έχουν πίστη ότι θα κερδίσουν τους Πειραιώτες, αλλά και ότι τέτοιου είδους παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Aναλυτικά όσα δήλωσε σε συνδρομητικό κανάλι: Για τον αν η διακοπή βοήθησε τον ΠΑΟΚ:

Είδηση για το μέλλον του Φορτούνη στον Ολυμπιακό - Τι γίνεται με Τζολάκη!. Από τους πρωταγωνιστές της φετινής ονειρικής σεζόν στην Ευρώπη είναι ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος βλέπει το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό να εκπνέει το καλοκαίρι και ακόμα να μην έχουν υπάρξει εξελίξεις επί του θέματος. Μόνο προς το παρόν, όμως, καθώς -σύμφωνα με σημερινό δημοσιεύμα αθλητικής εφημερίδας- όλα βαίνουν καλώς στην υπόθεση του Τρικαλινού μεσοεπιθετικού, τονίζοντας πως οι δύο πλευρές ετοιμάζονται να υπογράψουν νέα συμφωνία που θα κρατήσει τον παίκτη στο λιμάνι και μετά τον Ιούνιο!

Στο Καραϊσκάκη ο μάνατζερ των Κάρμο και Όρτα - Η πρόθεση του Ολυμπιακού. Τέσσερις τελικούς, τρεις για το πρωτάθλημα και κυριολεκτικά εκείνον του Conference League, έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, αρχής γενομένης από το αποψινό (20:00) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Όπως είναι φυσικό, άπαντες μέσα στην ομάδα ασχολούνται με τους αγώνες που έχουν μπροστά τους οι Πειραιώτες, για την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού τίτλου και τη διεκδίκηση μέχρι τέλους του πρωταθλήματος. Παράλληλα, όμως, προκύπτουν διάφορες πληροφορίες που αφορούν το ρόστερ της επόμενης σεζόν, αν και είναι αρκετά νωρίς για να υπάρξουν τέτοιου είδους συζητήσεις.

Μαλεζάνι για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να βγει αλώβητη η Φιορεντίνα από την κόλαση». Ο Ολυμπιακός θα μονομαχήσει με τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League στην "Opap Arena" στις 29 Μαΐου και ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μαλεζάνι, μιλώντας στην ιταλική "La Nazione" αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που αναμένεται να βρουν μπροστά τους οι "βιόλα" από τους φίλους των Πειραιωτών, λέγοντας ότι θα βρουν μια κόλαση για την οποία υπάρχει τρόπος να βγουν αλώβητοι.

Μαρτίνες για τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό: «Είμαι πληγωμένος, ήθελα να σηκώσω αυτό το τρόπαιο» (ΦΩΤΟ). Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Εμιλιάνο Μαρτίνες για τον αποκλεισμό της Άστον Βίλα από τον Ολυμπιακό στο Europa Conference League. O Αργεντινός τερματοφύλακας και οι συμπαίκτες του ονειρεύονταν την κατάκτηση αυτού του τροπαίου, αλλά υπέστησαν δύο ήττες από τους ερυθρόλευκους στα ημιτελικά κι έτσι θα είναι ο Ολυμπιακός αυτός που θα βρεθεί στις 29 Μαΐου στην «Opap Arena».

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό. Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν προχώρησε σε κάποια έκπληξη. Ο Κοτάρσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια για τον Δικέφαλο, με τους Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη και Μπάμπα να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Σβαμπ και Μεϊτέ θα είναι στον άξονα, με τον Τόμας στην κορυφή και τους Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια, Τάσιον πίσω του. Στον πάγκο: Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ότο, Μιλαηλίδης, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα

Ροντινέι: «Νιώθω Έλληνας, είμαι πολύ μικρός μπροστά σε Τζιοβάνι και Ριβάλντο». Ευτυχής που αποτελεί κομμάτι της ιστορικής πορείας του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League δηλώνει ο Ροντινέι σε συνδρομητικό κανάλι. Ο Βραζιλιάνος μπακ τονίζει πως νιώθει Έλληνας, μιλά για τη μεταμόρφωση της ομάδας του, τον αποψινό (20:00) «τελικό» με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τη... βαριά κληρονομιά που έχουν αφήσει στον σύλλογο συμπατριώτες του και θρύλοι, όπως ο Τζιοβάνι και ο Ριβάλντο. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ροντινέι:

Basket League: Στη Ρόδο ο Ολυμπιακός, με Προμηθέα το Περιστέρι. Η 5η και τελευταία αγωνιστική του Top-6 της Basket League κάνει τζάμπολ σήμερα με δύο αναμετρήσεις. Πρώτη χρονικά είναι εκείνη του Ολυμπιακού στη Ρόδο με αντίπαλο τον Κολοσσό (12/5, 17:15). Οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν χωρίς τους Μουσταφά Φαλ, Τόμας Γουόκαπ και Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ενώ δικαίωμα συμμετοχής στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος δεν έχουν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Λουκ Σίκμα και Ίγκνας Μπραζντέικις.

loader