ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Καταντάει αηδία: Ξεφτίλα… διαιτητών, αφήνει το αντιαθλητικό παιχνίδι από τον Παναθηναϊκό

Ακόμα και μέσα στο «ΣΕΦ», η διαιτησία δείχνει να είναι υπέρ του Παναθηναϊκού.

Gazzetta Dello Sport: «Ο Ολυμπιακός άξιζε να γράψει ιστορία, θανατηφόρος Ελ Κααμπί!» . Η Ιταλική εφημερίδα Gazzetta Dello Sport αποθέωσε τον Ολυμπιακό και τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί!

Από τη «σφαγή» στην Κηφισιά… AVAR στην Τούμπα! . Στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, AVAR ορίστηκε ο Κώστας Ψάρρης, εκείνος δηλαδή που ήταν και στον εκτός έδρας αγώνα στην Κηφισιά, στον οποίον ο Ολυμπιακός αδικήθηκε ξεκάθαρα!

Μπεντ Κρίστενσεν: «Ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό»! . Ο Δανός παλαίμαχος πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και διεθνής, Μπεντ Κρίστενσεν, παραχώρησε μια τεράστια συνέντευξη στο Gazzetta.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός κανάλι: Εκεί θα δείτε το ματς! . ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα τεθούν αντιμέτωποι στην Τούμπα σε μια αναβληθείσα αναμέτρηση που θα μεταδοθεί από το NOVA Sports Prime.

Πανέτοιμος για την άλωση της Τούμπας ο Ολυμπιακός! . Η στιγμή της αλήθειας πλησιάζει. Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί την Κυριακή (12/5) το βράδυ (20:00) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Παναθηναϊκός ημίχρονο, Ρεάλ τελικό για Ταβάρες! . Παρά το γεγονός ότι ο Έντι Ταβάρες ακούγονταν δυνατά ως υποψήφια μεταγραφή του Παναθηναϊκού, ο παίκτης αναμένεται να ανανεώσει με τη Ρεάλ.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός ή αλλιώς… Ντεσπόντοφ – Ποντένσε! . Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα και οι Ντανιέλ Ποντένσε και Κίριλ Ντεσπόντοφ αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν.

Κολοσσός – Ολυμπιακός κανάλι: Εκεί θα δείτε το ματς! . Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σήμερα (12/05) εκτός έδρας τον Κολοσσό στη Ρόδο, σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (έφηβοι)! . Παρακολουθήστε σε live streaming τον αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων.

ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming . ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming με το παιχνίδι να το βλέπεις απευθείας στην οθόνη σου. Μην χάνεις αυτή την ευκαιρία και δες την μεγάλη μάχη.

loader