ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με Κάρμο και Βίλας-Μπόας

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας είναι ο νέος πρόεδρος της Πόρτο και ένα από τα θέματα που θα τον απασχολήσουν είναι το θέμα του Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος είναι δανεικός στον Ολυμπιακό.

Από τη «σφαγή» στην Κηφισιά… AVAR στην Τούμπα! . Στο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, AVAR ορίστηκε ο Κώστας Ψάρρης, εκείνος δηλαδή που ήταν και στον εκτός έδρας αγώνα στην Κηφισιά, στον οποίον ο Ολυμπιακός αδικήθηκε ξεκάθαρα!

Gazzetta Dello Sport: «Ο Ολυμπιακός άξιζε να γράψει ιστορία, θανατηφόρος Ελ Κααμπί!» . Η Ιταλική εφημερίδα Gazzetta Dello Sport αποθέωσε τον Ολυμπιακό και τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί!

Μπεντ Κρίστενσεν: «Ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό»! . Ο Δανός παλαίμαχος πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και διεθνής, Μπεντ Κρίστενσεν, παραχώρησε μια τεράστια συνέντευξη στο Gazzetta.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός κανάλι: Εκεί θα δείτε το ματς! . ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα τεθούν αντιμέτωποι στην Τούμπα σε μια αναβληθείσα αναμέτρηση που θα μεταδοθεί από το NOVA Sports Prime.

Πανέτοιμος για την άλωση της Τούμπας ο Ολυμπιακός! . Η στιγμή της αλήθειας πλησιάζει. Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί την Κυριακή (12/5) το βράδυ (20:00) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Παναθηναϊκός ημίχρονο, Ρεάλ τελικό για Ταβάρες! . Παρά το γεγονός ότι ο Έντι Ταβάρες ακούγονταν δυνατά ως υποψήφια μεταγραφή του Παναθηναϊκού, ο παίκτης αναμένεται να ανανεώσει με τη Ρεάλ.

Συγκλονιστική στιγμή με Τζολάκη και μικρό Γιαννάκη! (video) . Μία υπέροχη και συγκινητική στιγμή διαδραματίστηκε μετά το τέλος του ντέρμπι στην Τούμπα, με πρωταγωνιστές τον φίλο του ΠΑΟΚ Γιαννάκη και τον Κωνσταντίνο Τζολάκη!

ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming . ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming με το παιχνίδι να το βλέπεις απευθείας στην οθόνη σου. Μην χάνεις αυτή την ευκαιρία και δες την μεγάλη μάχη.

Μαλεζάνι: «Θα αντιμετωπίσει κόλαση η Φιορεντίνα»! . Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μαλεζάνι, αναφέρθηκε στο κλίμα που αναμένεται να αντιμετωπίσει η Φιορεντίνα στην Αθήνα.

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τους πρωταθλητές Έφηβους! (photo) . Ο Ολυμπιακός συνέτριψε στον τελικό του Final 8 τον Παναθηναϊκό με 75-45 και κατέκτησε αήττητος το 51ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να συγχαίρει τους Έφηβους του Θρύλου!

loader