ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Α1 γυναικών: Στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα!

Την τελευταία «μάχη» για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος δίνει, την Κυριακή (28/4), η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Μπαρτζώκας: «Ιστορική στιγμή για τον σύλλογό μας»! . Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραβρέθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και έκανε δηλώσεις μετά το πέρας της αναμέτρησης Ολυμπιακός - Άστον Βίλα.

UEFA: «Στην Αθήνα ο τελικός του Κόνφερενς Λιγκ»! . Η ΟΥΕΦΑ διαβεβαίωσε άπαντες με επίσημη τοποθέτηση στην οποία προέβη ότι ο τελικός του φετινού Κόνφερενς Λιγκ θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Χειροκροτήθηκαν οι οπαδοί! . Ο Ολυμπιακός και η Άστον Βίλα έδωσαν μεγάλη μάχη εντός αγωνιστικού χώρου, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να χειροκροτούν οι μεν τους δε.

Απίστευτο, η ΕΠΟ θυμήθηκε να… συγχαρεί τον Ολυμπιακό! . Απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που συνέβη καθώς η ΕΠΟ θυμήθηκε σχεδόν 1 ημέρα μετά τη πρόκριση να συγχαρεί τον Ολυμπιακό για την επιτυχία.

Τόμας: «Ξέρουμε τι να κάνουμε με τον Ολυμπιακό» . Διαβάστε όσα είπε ο Μπράντον Τόμας για το αυριανό ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο Θρύλος 18-7 τον Πανιώνιο και πρόκριση στον τελικό! . Το 25ο Κύπελλο Ελλάδας της ιστορίας του και έβδομο διαδοχικό θα διεκδικήσει, το Σάββατο (11/5), ο Ολυμπιακός αφού νίκησε τον Πανιώνιο.

Τριχά: «Δείξαμε ένταση, όρεξη και πάθος σήμερα»! . Την πρόκριση στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και η Φωτεινή Τριχά έκανε δηλώσεις.

Νίκος Βαμβακούλας: «Προσέξτε την “Αγιά Σοφιά”»! . Ο Νίκος Βαμβακούλας παρευρέθηκε στην εκπομπή "Ο Πλανήτης των Αθλημάτων" στην ΕΡΤ3 και παρακάλεσε τους οπαδούς να προσέξουν την "Αγιά Σοφιά".

Τζολάκης: «Θέλω μια ευρωπαϊκή κούπα με τον Ολυμπιακό»! . Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης μίλησε στην εκπομπή "Live News" του Νίκου Ευαγγελάτου, αναφερόμενος στη μεγάλη επιτυχία του Θρύλου.

Κόλιανιν: «Δείξαμε ότι είμαστε φαβορί και στο νερό»! . Το 25ο Κύπελλο Ελλάδας της ιστορίας του και έβδομο διαδοχικό θα διεκδικήσει, το Σάββατο, ο Ολυμπιακός και ο Χέρβο Κόλιανιν έκανε δηλώσεις.

loader