ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Μιτσέλι: «Δεν δώσαμε χαρά στον κόσμο»

Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στην χαμένη ευκαιρία του Ολυμπιακού.

Μαρινάκης: «Να το σηκώσουμε για την Ελλάδα, μόνο ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη σε όλα τα αθλήματα» (photo). «Η βραδιά αφιερωμένη στον πατέρα μου και τον Σάββα Θεοδωρίδη», η δήλωση του ηγέτη του Θρύλου.

Μπαρτζώκας: «Ο Μεντιλίμπαρ δένει με την ψυχοσύνθεση των οπαδών μας, ας ελπίσουμε στο 2/2 σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ». Μεγάλες δηλώσεις από τον Σκακιστή του Θρύλου!

SDNA: «Το δικό μας το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε» (photo). Θα πνίξουν τον πόνο με... Λιόλιου!

Μεντιλίμπαρ: «Ελπίζω να κερδίσουμε για να δώσουμε χαρά στον κόσμο και να μεγαλώσουμε την ιστορία του Ολυμπιακού». Ο Βάσκος τεχνικός και θέλει να κάνει το back to back με ευρωπαϊκό.

H συνήθεια που έγινε λατρεία!. Μην σταματάς να τους γλεντάς, Πρόεδρε!

Φορτούνης: «Πετύχαμε έναν άθλο, πάμε να το σηκώσουμε». Σε «πελάγη» ευτυχίας ο αρχηγός του Ολυμπιακού, μετά την πρόκριση στον τελικό του Conference.

Ξέφρενο πάρτι στα αποδυτήρια με οργανωτή τον «Ρόντι»! (video). Tρελό πανηγύρι από τους παίκτες του Θρύλου!

Πρώτο θέμα σε όλη την Ευρώπη ο Θρύλος των γηπέδων! (photos). Το γύρο του κόσμου κάνει η πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League.

ΟΣΦΠ: «Εγινε αλήθεια ένα όνειρο τρελό, ο Θρύλος μας στον τελικό» (photo). «Ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος στην Ευρώπη», το μήνυμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Ελ Κααμπί: «Είχαμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας» (video). Ο Μαροκινός «killer» ετοιμάζεται για πρωτάθλημα και τελικό.

loader