ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Βούιξε η πιάτσα στην Πορτογαλία: «Παραμένει στον Πειραιά για τον Ολυμπιακό» (ΦΩΤΟ)

Στην τελική ευθεία έχει μπει η φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό, καθώς απομένουν τέσσερα ματς πρωταθλήματος και οι ημιτελικοί του Conference League με την Άστον Βίλα. Προπονητής και παίκτες είναι συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, αλλά η διοίκηση κοιτάει και τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. 

Ο Έμερι έχρησε φαβορί για πρόκριση τον Ολυμπιακό . Την Άστον Βίλα υποδέχεται ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (9/5), με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι, ο Ουνάι Έμερι χαρακτήρισε τους «ερυθρόλευκους» ως φαβορί για την πρόκριση, ενώ στάθηκε παράλληλα στον Εμιλιάνο Μαρτίνες και το γεγονός πως ενδεχομένως να είναι απών. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έμερι:

EuroLeague: «Διπλό» πρόκρισης στο Final 4 ψάχνει ο Ολυμπιακός, μαθαίνει αντίπαλο ο Παναθηναϊκός. Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι είναι πλέον έτοιμοι για τον αγώνα της χρονιάς, αντιμετωπίζοντας τη Μπαρτσελόνα στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" (8/5, 22:00) στο Game 5 των playoffs της EuroLeague. Με τη σειρά να βρίσκεται στο 2-2, ο νικητής τα... παίρνει όλα. Κοινώς, προκρίνεται στο Final 4 του Βερολίνου, όπου έχουν ήδη κλείσει θέση η Ρεάλ και ο Παναθηναϊκός.

Super League 2: Αγώνες επιβίωσης. Η τετραήμερη δράση για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League 2 αρχίζει την Τετάρτη του Πάσχα (8/5, 16:00). Σήμερα διεξάγονται αναμετρήσεις μόνο για τα πλέι άουτ.  Στον Α’ Όμιλο, ο Ηρακλής υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία χρειάζεται τους βαθμούς, ενώ η Κοζάνη φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ Β'. Ο ήδη υποβιβασμένος Αιολικός κοντράρεται με τον Καμπανιακό. Για τον Β’ Όμιλο, ο Γιούχτας αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό Β', ενώ το Αιγάλεω φιλοξενεί τον ουραγό Ολυμπιακό Β', σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Live: Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός .   Οι αρχικές πεντάδες Σατοράνσκι, Λαπροβίτολα, Κάλινιτς, Πάρκερ, Βέσελι οι πρώτοι πέντε για τη Μπαρτσελόνα. Γουόκαπ, Κάναν, Παπανικολάου, Πίτερς, Φαλ οι πρώτοι πέντε για τον Ολυμπιακό. Μπαρτσελόνα εναντίον Ολυμπιακού με φόντο μία θέση στο Final Four της Euroleague. 

Τι ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός για τη ρεβάνς με Άστον Βίλα (ΦΩΤΟ). Την Πέμπτη (9/5, 22:00) ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Άστον Βίλα σ' ένα ιστορικό παιχνίδι. Οι ερυθρόλευκοι, μετά τη νίκη τους με 4-2 στο Βίλα Παρκ, θέλουν να τσεκάρουν το "εισιτήριο" για τον τελικό του Conference League και να ζήσουν μία τεράστια βραδιά. Στον Ολυμπιακό θέλουν όλα να πάνε ομαλά και να μην υπάρξει τίποτα που να χαλάσει αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση και για αυτό με συνεχείς ανακοινώσεις και ενημερώσεις εφιστούν την προσοχή του κόσμου και τον ενημερώνουν ούτως ώστε να μην συμβεί το παραμικρό και να μην κινδυνέψει και η ομάδα του Πειραιά.

Ο Έντι Τζόνσον αντέδρασε σε σχόλιο του Γιαννακόπουλου για τον Κέντρικ Ναν: «Ξεχνά τι τους έκανα…» (ΦΩΤΟ). Η ατάκα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πως «… μόνο ο Ντόμινικ Γουίλκινς ήταν ανώτερος του Κέντρικ Ναν από τους ξένους που έπαιξαν ποτέ στην Ελλάδα» φαίνεται πως δεν άρεσε στον Έντι Τζόνσον. Ο Αμερικανός άλλοτε σούτινγκ γκαρντ του Ολυμπιακού έσπευσε να απαντήσει σε ένα σχετικό δημοσίευμα. «Ξεχνά τι έκανα στην ομάδα του για μια ολόκληρη σεζόν», ανέφερε και στη συνέχεια απαντώντας σε κάποια σχόλια φιλάθλων έγραψε: «Δεν μου αρέσει το πράσινο. Είναι σοφτ χρώμα, το κόκκινο είναι το καλύτερο».

Τα εισιτήρια για τον «τελικό» του ΠΑΟΚ . Ο πρώτος «τελικός» για τον ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό πλησιάζει, με τα εισιτήρια να τίθενται στην διάθεση του κοινού από το πρωί της Πέμπτης (9/5). Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη (09.05) στις 09:00 θα ξεκινήσει η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Κυριακή (12.05, 20:00) στο γήπεδο της Τούμπας.  Τιμές Εισιτηρίων  Θύρα 1 Τιμή €50  Θύρα 2, 3 €40 Θύρα 4, 7, 7A, 8 €15 Θύρα 5, 6 €30 VIP €150 VIP Α €150 Κανάλια Πώλησης

Live: Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός (4η περίοδος).     Άρχισε η τέταρτη περίοδος.  Τέλος στην τρίτη περίοδο, με τον Ολυμπιακό να είναι στο 40-40 με την Μπαρτσελόνα. Άρχισε η τρίτη περίοδος.  Η Μπαρτσελόνα έχει 8/22 δίποντα, 2/15 τρίποντα και 7 ασίστ για 3 λάθη. Ο Ολυμπιακός έχει 10/18 δίποντα, 1/9 τρίποντα, 8 ασίστ για 8 λάθη. Το 27-25 του πρώτου μέρους είναι περίπου το σκορ που περιμέναμε.  Τέλος στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να είναι πίσω με 27-25 κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ενοχλήσεις ο Ρίτσαρντς - Επιθετικός ο Ολυμπιακός με Άστον Βίλα - Τα πλάνα για την 11άδα. Αντίστροφα μετρούν στον Ολυμπιακό για τη ρεβάνς με την Άστον Βίλα την Πέμπτη στο «Γ. Καραϊσκάκης», με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ζητήσει από τους παίκτες του να ξεχάσουν τη νίκη του πρώτου αγώνα με 4-2 και να τα δώσουν όλα για την επικράτηση κόντρα στους Άγγλους.

Μεντιλίμπαρ: « Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι-Ευχαριστώ τη Σεβίλλη που με απέλυσε και είμαι εδώ» . Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα. Ο Βάσκος προπονητής αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση τονίζοντας πως πρέπει όλοι οι παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε και την Σεβίλλη που τον απομάκρυνε αλλιώς όπως είπε δεν θα βρισκόταν τώρα στους Πειραιώτες. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: Για το αν είναι αυτό το πιο μεγάλο ματς της χρονιάς: «Ελπίζω όχι. Ελπίζω να υπάρχει ακόμα ένα».

loader