ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Λουίζ: «Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, θα παίξουμε σε φανατισμένη ατμόσφαιρα»

Οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου άσου της Άστον Βίλα για τη «μάχη» στο «κάστρο» του Θρύλου.

«Διπλό» στη Λεωφόρο, Θρύλε ολέ-ολέ!. Τελευταία «πράξη» για τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα, «μάχη» δύο διαφορετικών κόσμων.

«Βρόχη» τα μπουκάλια στη Λεωφόρο (video). Τους «πόνεσε» ο Ολυμπιακός και δεν έλειψαν οι «ομορφιές» από τους οπαδούς του ΠΑΟ.

Μιλουτίνοφ: «Κανείς δεν γνώριζε την απόφαση του Μπαρτζώκα, έκανε εξαιρετική σεζόν ο Ράιτ» (video). Ο Μίλου αποθέωσε τον Μωυσή...

Τιμωρία για το «έγκλημα» με τον Χουάνκαρ!. Την... άκουσαν για τα καλά στον Παναθηναϊκό, δεν έφτασε το «διπλό» στα... χαρτιά.

Δεν θα το ξεχάσουν ποτέ!. Το μεγαλύτερο γλέντι του Θρύλου με αντίπαλο τον ΠΑΟ που δεν θα σβηστεί ποτέ από το μυαλό των «πράσινων».

Υπό... διάλυση ο Παναθηναϊκός, ξύλο στη Λεωφόρο! (video). Συλλαλητήριο κατά του Αλαφούζου, τέταρτη θέση και ξύλο των οπαδών του ΠΑΟ στη Λεωφόρο.

Γκολ έβαζαν, με τη μάνα του Καραπαπά τα... έβαζαν! (photo). Παναθηναϊκοί μια ζωή. Βλέπουν εφιάλτες στα όνειρά τους...

Καραπαπάς: «Εμείς δεν πανηγυρίζουμε ισοπαλίες, οι μανάδες δε φταίνε τίποτα» (photo). To μήνυμα του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά το 2-2 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

«Συγχαρητήρια» από την ΚΑΕ Ολυμπιακός για το τρεμπλ στην κολύμβηση! (photo). Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ συνεχάρη το τμήμα κολύμβησης του Ερασιτέχνη για το πρωτάθλημα.

«Ζέσταμα» για Bερολίνο!. Ο Ολυμπιακός έκανε την προθέρμανσή του για το Final-4, παίζοντας μπάσκετ υψηλού επιπέδου μονάχα όταν χρειάστηκε.

loader