ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Live: Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός (4η περίοδος)

  Έναρξη της τέταρτης περιόδου.   Τέλος στην τρίτη περίοδο, με τον Ολυμπιακό να είναι πίσω με 60-57 κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Έναρξη του δεύτερου μέρους, με την Μπαρτσελόνα στην επίθεση. Τέλος στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να είναι πίσω με 43-37 κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Άρχισε η δεύτερη περίοδος.  Τέλος στην πρώτη περίοδο, με τον Ολυμπιακό να είναι πίσω με 27-14 κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Άρχισε ο αγώνας  Οι αρχικές πεντάδες

Τι ζητά από τους παίκτες του για τη ρεβάνς με Άστον Βίλα ο Μεντιλίμπαρ - Ποια τα πλάνα του. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει ένα τέλειο παιχνίδι στην πρώτη αναμέτρηση στην έδρα της Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League και με το εμφατικό 4-2 στο «Βίλα Παρκ» να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμά για τον τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όμως, γνωρίζει πολύ καλά πως οι Άγγλοι θα έρθουν με άγριες διαθέσεις στο Φάληρο για να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και να περάσουν εκείνοι στον τελικό της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Χάνει τη ρεβάνς με Αστον Βίλα ο Ορτέγκα. Πολύ δύσκολα θα προλάβει τη ρεβάνς των ημιτελικών του Europa Conference League με την Άστον Βίλα ο Φρανσίσκο Ορτέγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν σήμερα (6/5) στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Οι παίκτες έδωσαν ραντεβού το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα στο γήπεδο, με τα βλέμματα του τεχνικού τιμ να ήταν στραμμένα στον Φρανσίσκο Ορτέγκα. 

Elite «σφυρίχτρα» στο Ολυμπιακός-Άστον Βίλα – Το παρελθόν με τους ερυθρόλευκους. Τον διαιτητή που θα διευθύνει τη σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League, που θα πραγματοποιηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης (9/5, 22:00), ανακοίνωσε η UEFA. Πρόκειται για τον Γερμανό κατηγορίας Elite, Φέλιξ Τσβάιερ, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Στέφαν Λουπ και Μάρκο Αχμίλερ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ. Στο VAR θα είναι ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ με βοηθό τον Πορτογάλο Τιάγκο Μαρτίνς.

Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα. Πλήθος ειδικών στοιχημάτων στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού   Τα ζευγάρια των τελικών βγαίνουν στα Κύπελλα Ευρώπης. Στο Champions League σήμερα (22:00) η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Ντόρτμουντ στη ρεβάνς της ήττας της με 1-0 στη Γερμανία. Αύριο (22:00) γίνεται ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου. Η πρώτη αναμέτρησή τους έληξε ισόπαλη με 2-2.

Το αποφάσισαν οι Αγγελόπουλοι - Ανακοινώνει τη μεγάλη συμφωνία ο Ολυμπιακός. Απόλυτα προσηλωμένοι στο 5ο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, στην Ισπανία, είναι άπαντες στον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα απέδειξε ότι έχει κίνητρο, ενέργεια, τεχνογνωσία, ποιότητα για να βρεθεί και στο φετινό Final 4 της Ευρωλίγκας. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες, με μπάτζετ που μπορεί να φτάνει σε λιγότερα από τα μισά χρήματα που διαθέτουν για μπάτζετ άλλες ομάδες, έχουν καταφέρει να παραμείνουν στον αφρό όλα αυτά τα χρόνια από τη στιγμή που έχει επιστρέψει ο Έλληνας τεχνικός στο Λιμάνι. Κι αυτό από μόνο του, λέει πολλά.

Τι ζητά από τους παίκτες του για τη ρεβάνς με Άστον Βίλα ο Μεντιλίμπαρ - Ποια τα πλάνα του. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει ένα τέλειο παιχνίδι στην πρώτη αναμέτρηση στην έδρα της Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League και με το εμφατικό 4-2 στο «Βίλα Παρκ» να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμά για τον τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όμως, γνωρίζει πολύ καλά πως οι Άγγλοι θα έρθουν με άγριες διαθέσεις στο Φάληρο για να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και να περάσουν εκείνοι στον τελικό της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Τελική ευθεία για Ολυμπιακό στον ΠΑΟΚ χωρίς απουσίες. Δύο εβδομάδες έχουν απομείνει για το φινάλε της σεζόν στον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει μπροστά του τρία σούπερ ματς, τα οποία θέλει να πάρει και τα τρία, για να μπορέσει να πανηγυρίσει εκείνος το φετινό πρωτάθλημα, αν φυσικά «στραβοπατήσει» κι η ΑΕΚ σε ένα από τα δύο τελευταία παιχνίδιά της.

ΒΙΝΤΕΟ - «Βόμβα» μεγατόνων: «Του χρόνου ο Ικάρντι θα παίζει στην Ελλάδα»!. Ο Τουμέρ Μετίν έριξε «βόμβα» μεγατόνων, λέγοντας σε τηλεοπτική του παρουσία πως ο Ικάρντι θα παίζει τη νέα σεζόν στην Ελλάδα! Συγκεκριμένα, ο άλλοτε άσος της ΑΕΛ υποστήριξε πως «την περασμένη εβδομάδα ένας δημοσιογράφος από τον ελληνικό Τύπο μου τηλεφώνησε για να πάρει γνώμη μου. Μου έκανε την ερώτηση για τον Ικάρντι που έγινε στον προπονητή της Γαλατασαράι, Οκάν Μπουρούκ. Μου είπε ότι "φημολογείται πως ο Ικάρντι θα είναι στην Αθήνα του χρόνου και υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες ότι συναντιούνται"».

Elite διαιτητής στο Ολυμπιακός-Άστον Βίλα – Το παρελθόν με τους ερυθρόλευκους. Τον διαιτητή που θα διευθύνει τη σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League, που θα πραγματοποιηθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης (9/5, 22:00), ανακοίνωσε η UEFA. Πρόκειται για τον Γερμανό κατηγορίας Elite, Φέλιξ Τσβάιερ, ο οποίος θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Στέφαν Λουπ και Μάρκο Αχμίλερ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ. Στο VAR θα είναι ο Γερμανός Μπάστιαν Ντάνκερτ με βοηθό τον Πορτογάλο Τιάγκο Μαρτίνς.

Απορρίφθηκε η έφεση της Νότιγχαμ, παρέμεινε το -4 (ΦΩΤΟ). Η Νότιγχαμ θα πρέπει να πορευτεί με -4 βαθμούς μέχρι το τέλος της σεζόν στην Premier League. Η επιτροπή εφέσεων αποφάσισε να απορρίψει την έφεση της ιστορικής αγγλικής ομάδας, διατηρώντας την αρχική ποινή αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών λόγω της παραβίασης κανονισμών για κερδοφορία και βιωσιμότητα (PSR) της Premier League.

loader