ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Ολυμπιακός: Η καλημέρα της ΚΑΕ, η αφιέρωση στον «Παπ» και τα χαμόγελα στα αποδυτήρια (vid)

Ο Ολυμπιακός υπέταξε την Μπαρτσελόνα στο «Παλαού» και οι παίκτες αφιέρωσαν τη νίκη στον αρχηγό τους, Κώστα Παπανικολάου. Δείτε πλάνα της ΚΑΕ από τα αποδυτήρια.

Επιτέθηκαν σε παίκτες της Μονακό οι οπαδοί της Φενέρ! (video) . H Μονακό νίκησε τη Φενέρμπαχτσε με 65-62 και έστειλε τη σειρά σε Game 5, αλλά μετά τη λήξη του ματς οι τούρκοι έκαναν ντου στο παρκέ της «Ulker Arena» εξαγριωμένοι!

Η παρακάμερα του 4ου προημιτελικού! (video) . Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός γραμμών του παρκέ στο ΣΕΦ, στον 4ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (92-58)!

Στη Νάξο βρίσκεται ο Σαντιάγκο Έσε με τη σύντροφό του! . Στη Νάξο βρίσκεται ο Σαντιάγκο Έσε μαζί με τη σύντροφό του Μιράντα, προκειμένου να περάσουν ξέγνοιαστα τις ημέρες του Πάσχα και το ρεπό.

Άμεση παρέμβαση Μαρινάκη μετά τον θρίαμβο! . Μετά τη μεγαλειώδη εμφάνιση και νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έσπευσε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του Θρύλου!

Αναστόπουλος: «Μέσα στην Ελλάδα δεν χάνει το ευρωπαϊκό ο Ολυμπιακός» . Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για την τεσσάρα επί της Άστον Βίλα και το όνειρο που ζει ο Ολυμπιακός.

Μεντιλίμπαρ: «Αντέξαμε στον ρυθμό της Άστον Βίλα»! . Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στο τι πρέπει να πράξει ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό αγώνα με την Άστον Βίλα και στον ρυθμό των Άγγλων.

Καραπαπάς: «Μαγικό το ευρωπαϊκό όνειρο» . Το σχόλιο του Κώστα Καραπαπά για το ευρωπαϊκό ταξίδι του Θρύλου.

Θύρα 7: «Μπράβο αδέρφια είστε πρωταθλητές» . Η Θύρα 7 έδωσε συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα»! . Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε τις ευχές της για ευτυχισμένη Ανάσταση και ευχάριστο Πάσχα μέσω των κοινωνικών μέσων επικοινωνίας!

Ολυμπιακός: Η κατάσταση στα τμήματα των ακαδημιών! . Το Thrylos24.gr σας παρουσιάζει τη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός στα τμήματα Κ15, Κ17 και στη δεύτερη ομάδα.

loader