ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

ΒΙΝΤΕΟ - Ολυμπιακός: Η «τρέλα» του Άγγλου σπίκερ στον θρίαμβο της Κ19

Η Κ19 του Ολυμπιακού «τρέλανε» όλη την Ευρώπη, καθώς μετά από μία ανεπανάληπτη σεζόν έγραψε ιστορία και κατέκτησε το Youth League, επικρατώντας στον τελικό στη Νιόν με 3-0 της Μίλαν. Τα «χρυσά μωρά» του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου πραγματοποιώντας άλλη μία επική εμφάνιση στον τελικό της Νιόν, στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης και έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα στο ποδόσφαιρο που το καταφέρνει.

Πώς εμπλέκεται η Παρτιζάν και ο Πάντερ με τον Κίναν Έβανς και τον Ολυμπιακό…. Ο Κέβιν Πάντερ μπορεί να ανανέωσε με την Παρτιζάν το περασμένο καλοκαίρι, όμως στη Σερβία «έσκασε» είδηση-βόμβα για το μέλλον του και περιπλέκει και τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Κίναν Έβανς. Συγκεκριμένα, η Παρτιζάν θέλει να κρατήσει τον Αμερικανό σταρ στο ρόστερ της, αλλά εκείνος φαίνεται να έχει πάρει ήδη την απόφαση να αποχωρήσει από το Βελιγράδι και την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς το καλοκαίρι.

Ολυμπιακός: Ο Ιμπόρα, ο Μεντιλίμπαρ και οι ιδιωτικές συζητήσεις.... Ο Βιθέντε Ιμπόρα αποτελεί πλέον και με τη... βούλα μία ακόμη «χειμερινή μεταγραφή». Μπορεί να αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2023, αλλά στην πραγματικότητα τώρα βλέπουμε ότι μπορεί να προσφέρει αυτά που θέλει ο προπονητής του.

«Αυτός είναι ο λόγος που ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ». O Ολυμπιακός μετά την ήττα στο Game 3 από την Μπαρτσελόνα και κυρίως τον τρόπο που ήρθε αυτή, έβγαλε μεγάλη αντίδραση, εξέθεσε την ομάδα από την Καταλονία και έκανε πάρτι στο Game 4, στέλνοντας τη σειρά ξανά στη Βαρκελώνη. Οι ερυθρόλευκοι συνέτριψαν την Μπάρτσα με 92-58, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βγάζει ξανά… άσσους από το μανίκι του, αλλά και να προχωράει και σε μία έκπληξη. Συγκεκριμένα, στο Game 3 ο Μόουζες Ράιτ ήταν εκ των κορυφαίων, όμως στο Game 4 δεν έπαιξε λεπτό και ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε τον Νίκολα Μιλουτίνοφ που έκανε… θραύση.

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός εάν προκριθεί στον τελικό της «OPAP Arena». Η επερχόμενη Πέμπτη (9/5) αποτελεί μία ξεχωριστή Πέμπτη για τους φίλους του Ολυμπιακού. Το βράδυ εκείνης της ημέρας θα γνωρίζουν αν η ομάδα τους θα βρίσκεται στον τελικό του Europa Conference League ή όχι. Για να συμβεί αυτό χρειάζονται τρία πράγματα. Είτε ο Ολυμπιακός να νικήσει την Άστον Βίλα, στη ρεβανς των ημιτελικών, είτε να έρθει ισοπαλία, είτε να χάσει με διαφορά ενός γκολ. Αν κάνει κάποια από τα τρία, τότε ο σύλλογος του Περιαιά θα γράψει λαμπρή ιστορία και θα πάρει ένα εισιτήριο για το μεγάλο φινάλε της διοργάνωσης.

Τελευταία στιγμή κρίνεται του Λαρεντζάκη για Βαρκελώνη. Ερωτηματικό παραμένει στον Ολυμπιακό η συμμετοχή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στο Game 5 με τη Μπαρτσελόνα. Ο διεθνής γκαρντ υπέστη διάστρεμμα στο 4ο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς στο Φάληρο και ακόμα δεν μπορεί να προπονηθεί. Αν και ακολουθεί θεραπεία, η συμμετοχή του Λαρεντζάκη στον «τελικό» της Τετάρτης (8/5, 22:00) στη Βαρκελώνη θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Φουντώνει η κόντρα Νότιγχαμ - Νέβιλ: Καταθέτει μήνυση η Φόρεστ. Να προσφύγει στη δικαιοσύνη φέρεται να έχει αποφασίσει η Νότιγχαμ Φόρεστ εναντίον του Γκάρι Νέβιλ και του Skysports για σχόλια που είχε κάνει ο παλαίμαχος άσος και πλέον σχολιαστής στο κανάλι. Ο Νέβιλ είχε χαρακτηρίσει την ανακοίνωση της ομάδας για τη διαιτησία του αγώνα με την Έβερτον σαν «ανακοίνωση μαφιόζικης συμμορίας». Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στη Νότιγχαμ που αποφάσισε, όπως αναφέρει η Daily Mail, να κινηθεί νομικά εις βάρος του Skysports και του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν σχολιαστή. 

Ολυμπιακός: Ο Ιμπόρα, ο Μεντιλίμπαρ και οι ιδιωτικές συζητήσεις.... Ο Βιθέντε Ιμπόρα αποτελεί πλέον και με τη... βούλα μία ακόμη «χειμερινή μεταγραφή». Μπορεί να αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2023, αλλά στην πραγματικότητα τώρα βλέπουμε ότι μπορεί να προσφέρει αυτά που θέλει ο προπονητής του.

Πρόβλημα στην Άστον Βίλα ενόψει Ολυμπιακού!. Ο φορμαρισμένος Μόργκαν Ρότζερς στάθηκε άτυχος στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Άστον Βίλα με την Μπράιτον για την 36η αγωνιστική της Premier League, αφού τραυματίστηκε κι έγινε αναγκαστική αλλαγή! Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο 23ο λεπτό και κάθισε στο έδαφος, αντιλαμβανόμενος ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει. Όταν σηκώθηκε, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο προτού γίνει η αλλαγή του και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, όσο ο Μάτι Κας έκανε ζέσταμα. Η Άστον Βίλα έπαιξε για λίγο με δέκα παίκτες μέχρι να γίνει η αλλαγή.

ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε στην Τότεναμ η Λίβερπουλ, κερδισμένη η… Άστον Βίλα. Η Λίβερπουλ αγωνίστηκε χωρίς άγχος στόχου για πρώτη φορά έπειτα από καιρό και ξέσπασε στην Τότεναμ που επίσης βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Το 4-2 στο "Άνφιλντ" για την 36η αγωνιστική της Premier League δεν άλλαξε τις θέσεις των δύο ομάδων, όμως ωφέλησε μία τρίτη, την Άστον Βίλα, που μόνο με θαύμα πλέον χάνει το Champions League. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρέθηκε στο βασικό σχήμα του Γιούργκεν Κλοπ (και ο Κώστας Τσιμίκας εκτός αποστολής) ύστερα από τον τσακωμό τους την προηγούμενη εβδομάδα, με τον Αιγύπτιο να σκοράρει μόλις στο 16', δείχνοντας ότι δεν ξεχνάει την τέχνη του.

«Μπαμ» με Έσε…. Ο Σαντιάγο Έσε είναι φέτος από τους βασικούς "πυλώνες" της ιστορικής πορείας του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και δεν αποκλείεται να εξαργυρώσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο Conference League με την κλήση του στην Ολυμπιακή ομάδα της Αργεντινής για τους Αγώνες στο Παρίσι 2024. Όπως αναφέρει ο Τύπος της Αργεντινής, ο προπονητής της Ολυμπιακής ομάδας της "αλμπισελέστε", Χαβιέ Μασκεράνο, εξετάζει ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δεν έχουν κληθεί επί των ημερών του στην Κ23 και ανάμεσα σε αυτές είναι και ο αμυντικός χαφ του Ολυμπιακού.

loader