ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Αποστολή με τρεις απουσίες ανακοίνωσε ο Μεντιλίμπαρ για το ματς με τον Άρη (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ. 

Euroleague - Οι ημέρες διεξαγωγής των Game 5 Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πήγαν τις σειρές των πλέι οφ της Euroleague σε 5ο ματς, με το «τριφύλλι» να παίζει την Τρίτη του Πάσχα (7/5) και τους «ερυθρόλευκους» την Τετάρτη (8/5). Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν πήρε πίσω το break της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και πλέον θα παίξει τον... τελικό στο Game 5 στο ΟΑΚΑ την Τρίτη του Πάσχα. Σε 5ο παιχνίδι έστειλε τη σειρά των πλέι οφ απέναντι στην Μπαρτσελόνα και ο Ολυμπιακός, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να παίζει την τελευταία αναμέτρηση απέναντι στους Καταλανούς την Τετάρτη.

«Ζωντανή» για την 15η θέση η Ελλάδα μετά το απίστευτο «διπλό» του Ολυμπιακού!. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ένα βήμα από τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας του μετά το εκπληκτικό 2-4 στο Βίλα Παρκ επί της Άστον Βίλα και η Ελλάδα διατηρεί ακόμα τις μαθηματικές ελπίδες για την κατάληψη της 15ης θέσης. Η χώρα μας πήρε ακόμα 400 βαθμούς και μείωσε ακόμα περισσότερο την διαφορά από την 15η θέση  στους 925 βαθμούς. Για να προσπεράσουμε τους Δανούς και να κάνουμε το θαύμα, θα χρειαστεί ο Ολυμπιακός να κερδίσει στον επαναληπτικό (η πρόκριση δίνει επιπλέον μπόνους 200 βαθμών), αλλά να πάρει και το τρόπαιο, ακόμα και με ισοπαλία στον τελικό.

«Υπογράφει νέο συμβόλαιο ο Ιωαννίδης - Τεράστια αύξηση στις απολαβές - Αναζητά λύση για το μέλλον ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς». Οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι ο Φώτης Ιωαννίδης υπογράφει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα του αποφέρει απολαβές ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. “Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει μια θετική σεζόν στον Παναθηναϊκό, με 23 γκολ και 10 ασίστ σε 42 αγώνες, γι’ αυτό και προκαλεί το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, μεταξύ των οποίων και η Σπόρτινγκ, που έχουν τον επιθετικό στη λίστα τους. Με αυτό το σενάριο, ο ελληνικός σύλλογος θέλει να αποτρέψει κάθε ενδεχόμενο και, ως εκ τούτου, ετοιμάζεται να ανανεώσει το συμβόλαιο με τον 24χρονο φορ.

Τι δήλωσε ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού Ελ Κααμπί με τα τρία γκολ που πέτυχε.. Ο Ολυμπιακός πήγε για τη νίκη στη Αγγλία και την πήρε σύμφωνα με τον Ελ Κααμπί που πέτυχε χατ τρικ. Οι δηλώσεις του επιθετικού του Ολυμπιακού. «Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε εδώ για να μας βοηθήσει να πετύχουμε αυτή την σπουδαία επιτυχία. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, μπορούσαμε να νικήσουμε, ήρθαμε για νίκη και το ξέραμε, το πιστεύαμε και κάναμε τα πάντα για να το καταφέρουμε. Καταφέραμε να πιέσουμε να βάλουμε 4 γκολ, να κάνουμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλο τον αγώνα.

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Τι γράφει ο αγγλικός Τύπος για τον ελληνικό θρίαμβο (ΦΩΤΟ). Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ για τον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League και ο αγγλικός Τύπος στάθηκε στο χατ τρικ του Αγιούμπ ελ Κααμπί και στον Γολγοθά της αγγλικής ομάδας στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". BBC: "Ο Ολυμπιακός κατέπληξε την Άστον Βίλα"

Τι δήλωσε ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού Ελ Κααμπί.... Ο Ολυμπιακός πήγε για τη νίκη στη Αγγλία και την πήρε πανάξια σύμφωνα με τον Ελ Κααμπί που πέτυχε χατ τρικ. Οι δηλώσεις του επιθετικού του Ολυμπιακού: «Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε εδώ για να μας βοηθήσει να πετύχουμε αυτή την σπουδαία επιτυχία. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, μπορούσαμε να νικήσουμε, ήρθαμε για νίκη και το ξέραμε, το πιστεύαμε και κάναμε τα πάντα για να το καταφέρουμε. Καταφέραμε να πιέσουμε να βάλουμε 4 γκολ, να κάνουμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλο τον αγώνα.

Έμερι: «Ο Ολυμπιακός άξιζε να νικήσει, τώρα είναι το απόλυτο φαβορί». Ο Ουνάι Έμερι παραδέχτηκε πως η Άστον Βίλα δεν έδειξε συνέπεια στο παιχνίδι της κόντρα στον Ολυμπιακό και γνώρισε δικαίως την ήττα, χρίζοντας παράλληλα τους ερυθρόλευκους φαβορί για την πρόκριση στον τελικό του Conference League. Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Τώρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε για την ερχόμενη Πέμπτη. Δεν παίξαμε με τον τρόπο που συνηθίζουμε να παίζουμε, δεν είχαμε συνέπεια και σταθερότητα στο παιχνίδι μας, με τη μπάλα στα πόδια, με τις τοποθετήσεις μας.

ΒΙΝΤΕΟ - Αποθέωση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο Villa Park: «Είναι τρελός ο πρόεδρος». Ο Ολυμπιακός με μυθική εμφάνιση ισοπέδωσε την Άστον Βίλα με 4-2 στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Europa Conference League και έχει πλέον τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Μια τεράστια νίκη για τον Ολυμπιακό, με τους χιλιάδες οπαδούς του που βρέθηκαν στις κερκίδες του «Villa Park» να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την τεράστια επιτυχία της αγαπημένης τους ομάδα, όπως επίσης και ο ηγέτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Η ημέρα και η ώρα της μεγάλης ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Confrence league. Ο Ολυμπιακός έκανε το αδιανόητο κόντρα στην Άστον Βίλα. Πέρασε με «τεσσάρα» από την Αγγλία στον πρώτο ημιτελικό του Conference και πλέον κρατάει στα χέρια του την ιστορική πρόκριση στον τελικό της 29ης Μαΐου στην "OPAP Arena". Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (09/05) στις 22:00 στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ανακοινώσει ήδη το sold out. Η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από την Cosmote tv.  

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Η ημέρα και η ώρα της μεγάλης ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Confrence league. Ο Ολυμπιακός έκανε το αδιανόητο κόντρα στην Άστον Βίλα. Πέρασε με «τεσσάρα» από την Αγγλία στον πρώτο ημιτελικό του Conference και πλέον κρατάει στα χέρια του την ιστορική πρόκριση στον τελικό της 29ης Μαΐου στην "OPAP Arena". Η ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (09/05) στις 22:00 στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ανακοινώσει ήδη το sold out. Η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από την Cosmote tv.  

loader