ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Ράσταβατς: «Στη διαδικασία του τίτλου ο Ολυμπιακός»!

Ο κόουτς του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, μίλησε στο "Metropolis 95,5 FM" αναλύοντας την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού.

Ο Θρύλος θα έχει στην Αγγλία έναν πρωταθλητή Ευρώπης! . Ο Θρύλος θα έχει στην Αγγλία έναν πρωταθλητή Ευρώπης, καθώς στην αποστολή του για την Άστον Βίλα συμπεριλήφθηκε ο Βασίλης Πρεκατές.

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα κανάλι: Εκεί θα δείτε το ματς! . Το παιχνίδι Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα έχει προγραμματιστεί για την Μεγάλη Πέμπτη στις 19:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.

Έτοιμος να γίνει πατέρας για πρώτη φορά ο Φραν Ναβάρο! . Ο Φραν Ναβάρο είναι πανέτοιμος να γίνει πατέρας για πρώτη φορά, καθώς η σύζυγός του, Ναταλί Αλφάρο, είναι έγκυος όπως ενημέρωσαν οι ίδιοι.

Η επιθετική προσέγγιση και ο φύλακας Τζολάκης! . Ο Ολυμπιακός αναμένεται να αγωνιστεί με επιθετική προσέγγιση απέναντι στην Άστον Βίλα, έχοντας τον Κωνσταντή Τζολάκη ως φύλακα των μετόπισθεν.

«Αταμάν και Γιαννακόπουλος πιέζουν τους διαιτητές» . Ο Εργκίν Αταμάν και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πιέζουν τους διαιτητές σύμφωνα

Ήδη «ερυθρόλευκο» το Μπέρμιγχαμ! (video) . O Θρύλος αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα απόψε και οι ερυθρόλευκοι οπαδοί έχουν ήδη ξεκινήσει το πάρτι στην Αγγλία!

Νίκη τίτλου στη Λαμία! . Η θρυλική Κ19 του Ολυμπιακού νίκησε εκτός έδρας τη Λαμία με 3-0 και βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ολυμπιακός Κ19: Η Λαμία έκανε pasillο στους πρωταθλητές Ευρώπης (vid) . Οι παίκτες της Λαμίας χειροκρότησαν τους νικητές του Youth League. Τα «λιοντάρια» του Ολυμπιακού, που έγραψαν ιστορία για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τους πρωταθλητές Ευρώπης!

Σαν σήμερα το Ολυμπιακός – ΑΕΚ 4-4 (15-14 στα πέναλτι)! . Σαν σήμερα, το 2009, ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ με 15-14 στη διαδικασία των πέναλτι και κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο.

Γιοκουμπάιτις: «Δε καθόρισε η διαιτησία το τρίτο παιχνίδι»! . Δηλώσεις από τη πλευρά της Μπαρτσελόνα για το τρίτο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας έκανε ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις.

loader