ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Ελευθεριάδου: «Είμαστε υπερήφανες, να φτάσουμε ψηλά»!

Δηλώσεις παραχώρησε η Νικόλ Ελευθεριάδου κατά την αναχώρηση της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη.

Ο Κίναν Έβανς για την τελευταία φάση στο ΣΕΦ . Κίναν Έβανς και Ολυμπιακός έχουν συνδεθεί με δημοσιεύματα ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και ο Αμερικανός σχολίασε την τελευταία φάση και το φάουλ του Πετρούσεφ στον Πάρκερ.

Ολυμπιακός: Οι «εκλεκτοί» του Μεντιλίμπαρ για την Άστον Βίλα . Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα την Μ. Πέμπτη και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωστοποίησε την αποστολή.

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Τα έξι δευτερόλεπτα της παράβασης του Σατοράνσκι στην 4η περίοδο! . Ο Ολυμπιακός γνώρισε σφαγιαστική διαιτησία με την Μπαρτσελόνα και η κάμερα της Nova χρονομέτρησε την επαναφορά του Σατοράνσκι και έδειξε... παράβαση πέντε δευτερολέπτων.

Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για την ενδεκάδα . Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο την Άστον Βίλα για τον πρώτο ημιτελικό του Conference. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα μεγαλώσει τις πιθανότητες της να βρίσκεται στον τελικό της ΟΠΑΠ Αρένα στις 29 Μαΐου.

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές του game 4 . Η Euroleague ανακοίνωσε τους διαιτητές του αυριανού game 4 του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Οι Ράντοβιτς, Πουκλ και Χορντόφ θα σφυρίξουν την αυριανή αναμέτρηση.

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Η τάπα της σεζόν από τον Μόουζες Ράιτ (vid) . Ο Μόουζες Ράιτ έκανε ένα αυτοκρατορικό μπλοκ στον Βέσελι και η λίγκα το χαρακτήρισε το καλύτερο της σεζόν.

Κοβάσεβιτς και Φέισα σε μια… θρυλική συνάντηση! . Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο Λιούμπομιρ Φέισα συναντήθηκαν σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης, αναρτώντας μια φωτογραφία με ερυθρόλευκο παρελθόν.

Πάει για πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη η Κ19 του Θρύλου! . Η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού είναι πανέτοιμη να κατακτήσει το δεύτερο σερί πρωτάθλημά της μέσα στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Ντιφαλά στο Μακάμπι – Παναθηναϊκός (pic) . O Μεντί Ντιφαλά, ο διαιτητής που «έσφαξε» τον Ολυμπιακό στο χθεσινό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, πάει απεσταλμένος στο Βελιγράδι για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι.

Κώστας Σλούκας: Άποντος μετά το 2019 ο… ηγέτης! . Ο Κώστας Σλούκας έμεινε χωρίς πόντο ύστερα από πέντε χρόνια, όντας εκ των αρνητικών πρωταγωνιστών στην ήττα του Παναθηναϊκού από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

loader