ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Παπασταθόπουλος: Όταν τελείωσα με τον Ολυμπιακό νόμιζα ότι…

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Ισπανικό μέσο, μίλησε για την θητεία του στον Ολυμπιακό, αλλά και για την μετέπειτα στην Μπέτις.

Γκριμάου: «Να ελέγξουμε τον ρυθμό, ο Ολυμπιακός σε τιμωρεί» . Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρότζερ Γκριμάου, μίλησε για το Game 3 κόντρα στον Ολυμπιακό και μεταξύ άλλων τόνισε πως η ομάδα του είναι υποχρεωμένη να κερδίσει ένα από τα δύο επόμενα ματς στο ΣΕΦ.

Φιάσκο… και με τα Τέμπη τι συμβαίνει; . Εκεί που λες πως το δούλεμα έχει πάει σε άλλο επίπεδο ξαφνικά η Κυβέρνηση και η ΕΛ.ΑΣ δεν σταματάει να μας εκπλήσει. Ακόμα και αρκετά ΜΜΕ τα οποία επιλεκτικά ανοίγουν θέματα για να συγκαλείπτουν τις τραγωδίες από την Κυβέρνηση.

Η πορεία του Θρύλου μέχρι τα ημιτελικά του Conference (pics) . Η UEFA ανέβασε φωτογραφίες με όλα τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού, από τον πρώτο όμιλο του Europa League μέχρι την επική πρόκριση στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρμπαχτσε!

Ολυμπιακός: «Επόμενη στάση Μπέρμιγχαμ» (vid) . Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την ιστορία το βράδυ της Μ. Πέμπτης και η ΠΑΕ μας βάζει στο... κλίμα με βίντεο για το Μπέρμιγχαμ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live Streaming! . ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Live Streaming: Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε το βράδυ στο ΣΕΦ (22:00).

Μεντιλίμπαρ: «Τεράστιος σύλλογος ο Ολυμπιακός» . Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για όλους και για όλα!

Παπανικολάου: «Περήφανος και τυχερός για την καριέρα μου στον Ολυμπιακό» . Ο Κώστας Παπανικολάου παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι της Ευρωλίγκας και μίλησε για την καριέρα του στον Ολυμπιακό, τα δύο ευρωπαϊκά και τον περσινό τελικό στο Κάουνας.

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Δεν παίζει ο Παπανικολάου! . Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει απόψε (30/04, 21:30, Novasports Prime) την Μπαρτσελόνα στο "ΣΕΦ" και ο Θρύλος ανακοίνωσε τη δωδεκάδα του.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Φοβάται τους… 2.000 οπαδούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ . Νέα ανάρτηση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τους φίλους που θα έχει η Μακάμπι Τελ Αβίβ στο αποψινό Game 3 της σειράς.

Απαλλάχθηκε ο Μπαρτζώκας, γλέντι στον Παναθηναϊκό! . Ο Γιώργος Μπαρτζώκας απαλλάχθηκε από τον αθλητικό δικαστή για τις κατηγορίες οι οποίες υπήρξαν από τον Παναθηναϊκό μετά το αιώνιο ντέρμπι.

loader