ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Ο Γιώργος Πρίντεζης έγινε ξανά πατέρας! Η επική ανάρτηση για το μαλλί του

Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας για τον Γιώργο Πρίντεζη. Η σύζυγός του, Στέλλα, έφερε στον κόσμο το δεύτερο κοριτσάκι τους και ο θρυλικός άσος του Ολυμπιακού υποδέχτηκε το νέο μέλος της οικογένειας με μια επική ανάρτηση. «Συγχώρα με που η πρώτη σου εικόνα σε αυτόν τον κόσμο ήταν με αυτό το μαλλί», έγραψε στο Instagram ο πρώην αρχηγός των Πειραιωτών σχολιάζοντας με αυτοσαρκασμό το κοτσιδάκι που είχε κρατώντας στην αγκαλιά τη μικρή. Να τους ζήσει!

H βαθμολογία των πλέι οφ της Super League 1, ξανά δεύτερος ο ΠΑΟΚ!. Ένα μεγάλο θρίλερ περιμένει τους πάντες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές των πλέι οφ της Super League 1 (συν το εξ’ αναβολής παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό). Η νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ με 3-2 δημιουργεί έναν πραγματικό χαμό στην βαθμολογία. Η «Ένωση» ναι μεν ηττήθηκε στην Τούμπα, αλλά κράτησε την ισοβαθμία απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος βρίσκεται ξανά στην δεύτερη θέση, στο -4 από την κορυφή, αλλά και με παιχνίδι λιγότερο.

Κίνδυνος «καμπάνας» για Αλμέιδα - Η πρώτη αντίδραση από τη ΔΕΑΒ. Σε ακρόαση από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας κλήθηκε ο Ματίας Αλμέιδα και κινδυνεύει με τιμωρία. Ο λόγος είναι το επεισόδιο του προπονητή της ΑΕΚ, μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League 1. Θυμίζουμε πως παίκτες των δύο ομάδων προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον Αργεντινό προπονητή, που ήταν έξαλλος. Ο Τάισον από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που επιχείρησαν να τον ηρεμήσουν, όπως και αρκετοί παίκτες της ΑΕΚ, ακόμα και ο βοηθός του, Κάρλος Ρόα, όμως ο Αλμέιδα ήταν ασυγκράτητος.

ΒΙΝΤΕΟ: Κουμεντάκης και Ιντάλγκο σε ρόλο…μαραγκών στο «Μελίνα Μερκούρη». Οι Ραφαήλ Κουμεντάκης και Σαλβαδόρ Ιντάλγκο ανέλαβαν την... ευθύνη για την τοποθέτηση των φετινών τίτλων της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού εντός του «Μελίνα Μερκούρη». Οι Πειραιώτες κατάφεραν να διατηρήσουν τα σκήπτρα στη Volley League ανδρών νικώντας τον Παναθηναϊκό με 3-2 στη σειρά των τελικών και παράλληλα να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας. Αυτά ήταν το 32ο και το 26ο τρόπαιο αντίστοιχα στην ιστορία του «ερυθρόλευκου» τμήματος.

Έκπληξη στην ΑΕΚ με κλήση Αλμέιδα: «Προσπάθεια δημιουργίας κλίματος». Σε ακρόαση κάλεσε η ΔΕΑΒ τον Ματίας Αλμέιδα για το επεισόδιο στο φινάλε του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει οποιαδήποτε επιβαρυντική έκθεση από αστυνομία, παρατηρητές και φύλλο αγώνα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έμειναν έκπληκτοι από την κλήση, καθώς «απολύτως τίποτα το επιβαρυντικό δεν υπάρχει από πλευράς αξιωματούχων του αγώνα και αστυνομίας».

Μπαρτζώκας και Ολυμπιακός απαλλάχθηκαν για την κατηγορία της δυσφήμησης του αθλήματος. Απαλλακτικό χαρακτήρα είχε η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας κόουτς και η ερυθρόλευκη ΚΑΕ κλήθηκαν με την κατηγορία της δυσφήμησης του αθλήματος (άρθρο 74 του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού του πρωταθλήματος), ωστόσο το αρμόδιο όργανο αποφάσισε την απαλλαγή τους. Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

Η 12άδα του Ολυμπιακού για το Game 3 με Μπαρτσελόνα - Νοκ άουτ ο Παπανικολάου. Μία σημαντική απουσία θα έχει ο Ολυμπιακός και στο τρίτο ματς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας κόντρα στη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ (30/4, 21:30). Ο Κώστας Παπανικολάου δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε στο Game 3, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος. Έτσι, οι παίκτες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής για τον Ολυμπιακό στο ματς με τους Καταλανούς θα είναι οι: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Αϊζάια Κάνααν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ίγκνας Μπραζντέικις, Άλεκ Πίτερς, Λουκ Σίκμα, Φιλίπ Πετρούσεφ, Μόουζες Ράιτ, Νικόλα Μιλουτίνοφ, Μουστάφα Φαλ.

ΒΙΝΤΕΟ: Κουμεντάκης και Ιντάλγκο σε ρόλο…μαραγκών στο «Μελίνα Μερκούρη». Οι Ραφαήλ Κουμεντάκης και Σαλβαδόρ Ιντάλγκο ανέλαβαν την... ευθύνη για την τοποθέτηση των φετινών τίτλων της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού εντός του «Μελίνα Μερκούρη». Οι Πειραιώτες κατάφεραν να διατηρήσουν τα σκήπτρα στη Volley League ανδρών νικώντας τον Παναθηναϊκό με 3-2 στη σειρά των τελικών και παράλληλα να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας. Αυτά ήταν το 32ο και το 26ο τρόπαιο αντίστοιχα στην ιστορία του «ερυθρόλευκου» τμήματος.

«Μαύρα» μαντάτα για Μπακαμπού. Μια κακή σεζόν ολοκληρώνεται με άσχημο τρόπο για τον Σεντρίκ Μπακαμπού. Ο επιθετικός της Μπέτις, και πρώην του Ολυμπιακού, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον μηριαίο μυ και αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου τρεις μήνες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο Κονγκολέζος φορ ξεκίνησε τη σεζόν στην Αλ Νασρ του Ντουμπάι, πολύ γρήγορα όμως γύρισε στην Ευρώπη για τη Γαλατασαράι, η οποία με τη σειρά της τον πούλησε στη Ρεάλ Μπέτις τον χειμώνα.

Τι ζητάει η ΚΑΕ Ολυμπιακός από τους φιλάθλους για τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα . Να σπρώξει τον Ολυμπιακό προς το... 2-1 απέναντι στην Μπαρτσελόνα μόνο με τη φωνή του αποφεύγοντας συμπεριφορές που μπορεί να είναι επιζήμιες για την ομάδα καλεί η ΚΑΕ με ανακοίνωσή της εν όψει του αποψινού Game 3 στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» καθιστούν σαφές πως δεν θα επιτραπεί είσοδος σε εκείνους που στον έλεγχο της Αστυνομίας θα βρεθούν χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο σε άλλο όνομα από το δικό τους. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Οι ατάκες Καραπαπά για την επίθεση του Αλμέιδα και τα… πέτρινα χρόνια του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ). Η 8η αγωνιστική των playoffs της Super League 1 είχε δύο σημαντικά σημεία αναφοράς. Το πρώτο εμπεριείχε τον Ματίας Αλμέιδα με άνθρωπο της ΔΕΑΒ, ενώ το δεύτερο αφορούσε την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, σχολίασε και τα δύο γεγονότα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

loader