ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Ολυμπιακός-Φενέρ: Απόφαση Ατζούν για μετάδοση σε ανοιχτό κανάλι

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε ότι η αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό θα μεταδοθεί από ανοιχτό κανάλι στην Τουρκία, για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Αξιωματικό της Αστυνομίας έπιασε από τον λαιμό ο Αλμέιδα! (vid) . Σε αξιωματικό της Αστυνομίας επιτέθηκε ο Ματίας Αλμέιδα, μετά την ήττα (3-2) της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Σκάνδαλο αν δεν τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τους πάγκους!

Ρίβερς για Αντετοκούμπο:«Μπορεί να παίξει, αλλά δεν θα το διακινδυνέψω» . Ο Ντοκ Ρίβερς σε δηλώσεις του ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με την κατάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας πως δεν θα θέσει σε κίνδυνο τον «Greek Freak».

Εισιτήρια για Άστον Βίλα και τη Μεγάλη Τρίτη . Συνεχίζεται αύριο (30/4), Μ. Τρίτη, η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο ημιτελικό με την Άστον Βίλα, από τα εκδοτήρια της Θύρας 25 στο Καραϊσκάκη.

Γκριμάου: «Να ελέγξουμε τον ρυθμό, ο Ολυμπιακός σε τιμωρεί» . Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρότζερ Γκριμάου, μίλησε για το Game 3 κόντρα στον Ολυμπιακό και μεταξύ άλλων τόνισε πως η ομάδα του είναι υποχρεωμένη να κερδίσει ένα από τα δύο επόμενα ματς στο ΣΕΦ.

Premier League:Το επίτευγμα της Νότιγχαμ . Αν και έχει υποστεί σερί ήττες την εφετινή σεζόν η Νότιγχαμ Φόρεστ, πέτυχε ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα.

Ένα παιδί 14 ετών έχει δει πολλά, εκτός από τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή! . Μια ακόμη χρονιά που ο όρος αποτυχία, θα συνοδέψει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα παραμείνει άτιτλος για 14η χρονιά, χωρίς πρωτάθλημα.

Πρόστιμο σε Αταμάν και Γιαννακόπουλο από την Ευρωλίγκα . Η Ευρωλίγκα τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο τόσο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο όσο και τον Έργκιν Αταμάν για τα όσα έκαναν στα πρώτα δύο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ενημέρωση για τα εισιτήρια του αγώνα Aston Villa – Ολυμπιακός . H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της ημιτελικής φάσης του UEFA Conference League απέναντι στην Aston Villa που θα διεξαχθεί στο «VILLA PARK» την Πέμπτη 02/05/2024 στις 20:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Αλμέιδα: Δεν κλήθηκε σε απολογία για όσα έγιναν στην Τούμπα . Ο αθλητικός δικαστής της Superleague δεν κάλεσε σε απολογία τον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Καραπαπάς για Αλμέϊδα:«Φανταστείτε να είχε πιάσει ένας προπονητής του Ολυμπιακού από το λαιμό κάποιον» . Ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε την επίθεση του Ματίας Αλμέιδα, μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια του πρωταθλήματος για 14η σερί χρονιά στον Παναθηναϊκό.

loader