ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Γκιλ: «Αν θες να μάθεις μπάσκετ, μίλα με τον Μπαρτζώκα»!

Ο Άντονι Γκιλ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Eurohoops" εκθείασε τον Γιώργο Μπαρτζώκα για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζει το μπάσκετ.

Ολυμπιακός:Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ . Η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά με τον Ολυμπιακό και πλέον οι Πειραιώτες που απέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας θα προσπαθήσουν να πάρουν τις δύο νίκες στο ΣΕΦ προκειμένου να δώσουν το «παρών» στο Final 4 του Βερολίνου. Το πρόγραμμα με τους Καταλανούς στο Φάληρο.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 3-0: Τριάρα και πρόκριση για τα «λιοντάρια» . Η Κ17 του Θρύλου υπέταξε 3-0 τον Ατρόμητο και έκανε ένα ακόμη βήμα για το Final Four της διοργάνωσης.

Τραυματισμός, ατυχία και απώλεια τίτλου . Ο Θρύλος ηττήθηκε με 3-2 σετ από τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη και με 3-2 νίκες πήρε το πρωτάθλημα στο γυναικείο βόλεϊ. Ο τραυματισμός της Νίζετιχ επηρέασε τις «ερυθρόλευκες».

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69: «Σφαγείο» και… λάθη του στοίχησαν ακόμα ένα break! . Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε ξανά την Μπαρτσελόνα σήμερα (26/04) στις 22:00 στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" και ο Θρύλος ηττήθηκε με σκορ 77-69.

«Μάχη» τίτλου στο Ρέντη! . Με στόχο το 3-2 και την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, αγωνίζεται η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, σήμερα (27/4) στο Ρέντη.

Βόλεϊ γυναικών: Εδώ θα δείτε τον τελικό Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός . Οι «αιώνιες» θα βρεθούν για τελευταία φορά σήμερα αντιμέτωπες στη μάχη τίτλου, στο Ρέντη.

Ολυμπιακός: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου . Φουλ με αγωνιστική δράση, θα είναι το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τον Ολυμπιακό.

Ύμνοι Ισπανών για Ιμπόρα . Ο Βιθέντε Ιμπόρα έχει αναγεννηθεί στον Ολυμπιακό με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι Ισπανοί πλέκουν το εγκώμιο του.

Αυτοί σφυρίζουν στον τελικό των τελικών . Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τον τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ο οποίος θα κρίνει την Πρωταθλήτρια ομάδα για την Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Άξιζε τη νίκη η Μπαρτσελόνα»! . Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε ξανά την Μπαρτσελόνα σήμερα (26/04) στις 22:00 στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε δηλώσεις.

loader