ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Υποδείξεις από τους «λασπολόγους» για Μπακασέτα; Υποκριτές αισχροί, ξεχάσατε την ισοπέδωση σε Μανώλα-Παπασταθόπουλο;

Επιλεκτική ευαισθησία, για άλλη μια φορά, από τα φερέφωνα της προπαγάνδας…

Μπράουν: «Ηταν δειλοί, το να παραπονιέσαι για τη διαιτησία δεν είναι μπάσκετ». Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του γκαρντ της Μακάμπι για τη στάση του Παναθηναϊκού.

Ο τεράστιος Ματιέ έκανε δική του Ακαδημία στο Ρέντη! (photo). Την δική του Ακαδημία δημιούργησε ο σπουδαίος Βαλμπουένα και θα συνεργάζεται με τον Θρύλο!

Το τέλος του Σιδηρόπουλου στην Ευρώπη. Δεν συμπεριλήφθηκε, ούτε ως τέταρτος, στη λίστα των διαιτητών για το Euro 2024. Αν και ρέφερι της ελίτ κατηγορίας δεν έχει πάει σε μεγάλη διοργάνωση.

Διορθώνει και προχωράει…. Ο Μεντιλίμπαρ καλείται να λύσει τα θέματα που είχε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη.

Θρύλε τέλειωσε τη δουλειά στη Βαρκελώνη!. Με δεύτερο διπλό στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» ο Ολυμπιακός θα «λιώσει» τη Μπαρτσελόνα στο «καμίνι» του ΣΕΦ.

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός LIVE (0-2, Α' Δεκάλεπτο). Ο Θρύλος τα δίνει όλα για το 2-0. Live στο gavros.gr

Για το 2-0 του Θρύλου και την 201η νίκη του «σκακιστή». Ο προπονητής του Ολυμπιακού, κορυφαίος της Ευρώπης, μετράει 200 νίκες στην Euroleague.

Γκριγκόνις: «Οι διαιτητές αγαπούν τον Γιαννακόπουλο, μπορεί να κοιμηθεί ήσυχα». Τι δήλωσε ο Γκριγκόνις, μετά το Game 2 του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Θύρα 7: «Ολοι δίπλα στον Θρύλο» (photo). H ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού για τις «μάχες» του Σαββατοκύριακου (27-28/4).

Η μεγαλύτερη Πέμπτη όλων των ΓΑΥΡΩΝ!. Η μεγαλύτερη ημέρα της χρονιάς σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο που κανένας δεν πρέπει να χάσει!

loader