ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Συνέχισε κομπλέ ενόψει Ολυμπιακού η ΑΕΚ - Ανακούφιση με Μάνταλο

Νέες επιστροφές διεθνών παικτών της ΑΕΚ είχαμε σήμερα στα Σπάτα. Το «παρών» στην προπόνηση έδωσαν οι Έλληνες διεθνείς (Μάνταλος, Ρότα, Αθανασιάδης) όπως και οι Βίντα, Σιμάνσκι. Τα θετικά μηνύματα είναι πως άπαντες γύρισαν υγιείς και γυμνάστηκαν κι αυτοί κανονικά, όπερ σημαίνει πως η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς προβλήματα. Ο τελευταίος που αναμένεται να επιστρέψει την Παρασκευή είναι ο Κάλενς. 

Ρεπόρτερ του EuroLeague TV: «Ο Μπαρτζώκας φώναζε στους διαιτητές στα αποδυτήρια» (ΦΩΤΟ). Ο ρεπόρτερ του EuroLeague TV σχολίασε την ισοφάριση της Μπαρτσελόνα στη σειρά με τον Ολυμπιακό, στάθηκε στη μεγάλη εμφάνιση του Τζαμπάρι Πάρκερ, ενώ αποκάλυψε και μια ένταση μετά το Game 2 της σειράς. Για την ακρίβεια, στο «τιτίβισμά» του ο Πέρε Φλόρες κάνει λόγο για φωνές του Γιώργου Μπαρτζώκα έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών, μετά την ήττα της ομάδας του.

«Γκάζια» από Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του Ολυμπιακού - Ροτέισον με Λαμία. Έντονες παρατηρήσεις έκανε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του Ολυμπιακού για τα πολλά λάθη που έκαναν στο ματς με τον Άρη, ανεβάζοντας την ένταση. Ο Βάσκος τεχνικός τους επισήμανε ότι δεν περίμενε τέτοια έλλειψη συγκέντρωσης, ενώ έδωσε το σύνθημα για νίκες έως το τέλος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Έχασε, αλλά η πρόκριση περνά από το ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός πάλεψε για τη δεύτερη νίκη στην έδρα της Μπαρτσελόνα, όμως στα τελευταία λεπτά «λύγισε» και ηττήθηκε με 77-69. Η σειρά είναι πλέον στο 1-1 και τη Μεγάλη Τρίτη (30/4, 21:30) οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο ΣΕΦ.

Μπαρτζώκας: «Άξιζε τη νίκη η Μπαρτσελόνα - Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στο ΣΕΦ». Στα λάθη της ομάδας του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μπαρτσελόνα στο Game 2 των playoffs της Euroleague, με τον Έλληνα προπονητή να συγχαίρει τους Καταλανούς και να κάνει την εκτίμηση πως ο Κώστας Παπανικολάου θα είναι διαθέσιμος στα δύο ματς στο ΣΕΦ. Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Μπαρτζώκας: «Η Μπαρτσελόνα έπαιξε καλύτερα και άξιζε να κερδίσει». Ο Ολυμπιακός έφτασε πολύ κοντά στο δεύτερο break του στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», ωστόσο, στο τέλος ξέμεινε από δυνάμεις και λύσεις, γνωρίζοντας τελικώς την ήττα με 77-69 από την Μπαρτσελόνα στο Game 2 της σειράς των playoffs. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, εμφανίστηκε λακωνικός στις δηλώσεις του στο flash interview, με τον Έλληνα τεχνικό να αρκείται μονάχα στο να πει:

Το πανόραμα των πλέι οφ: Λύγισαν στο τέλος Ολυμπιακός και Φενέρ, αλλά κρατούν το πλεονέκτημα. Ο Ολυμπιακός πάλεψε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ήταν κοντά στο 2-0, όμως τελικά οι Καταλανοί κατάφεραν να κερδίσουν και να ισοφαρίσουν τη σειρά των πλέι οφ της Euroleague. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της βραδιάς η Μονακό έκανε την ανατροπή από το -9 κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, ισοφαρίζοντας τη σειρά και θα πάει στην Τουρκία για να προσπαθήσει να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας. Πλέον οι τρεις από τις τέσσερις σειρές βρίσκονται στο 1-1 με ισάριθμα μπρέικ, ενώ η μόνη ομάδα που έχει διαφυλάξει την έδρα της είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, που προηγείται της Μπασκόνια με 2-0 νίκες.

Γιοκουμπάιτις: «Τρελή ομάδα ο Ολυμπιακός». Ο Ρόκας Γιουκουμπάιτις ανέλυσε τους λόγους της νίκης της Μπαρτσελόνα επί του Ολυμπιακού στο Game 2 των playoffs της EuroLeague, ενώ χαρακτήρισε τους ερυθρόλευκους «τρελή ομάδα». Aναλυτικά οι δηλώσεις του: «Στην άμυνα ήμασταν καλοί και στα δύο παιχνίδια, αλλά στο πρώτο κάναμε χαζά λάθη και δεν κυκλοφορήσαμε τη μπάλα. Πήραμε το μάθημά μας από το πρώτο ματς και παίξαμε καλύτερα.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Στο Ρέντη κρίνεται ο τίτλος της Volley League Γυναικών. Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει απόψε (19:30, OSFP TV) τον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», στον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Volley League Γυναικών. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 2-2 μετά τα τέσσερα πρώτα ματς της σειράς. Οι ερυθρόλευκες πήραν τα δύο πρώτα παιχνίδια και οι πράσινοι τα δύο επόμενα, ισοφαρίζοντας τις νίκες. Οι δύο «αιώνιοι» είχαν παίξει τον τίτλο σε πέμπτο ματς και τη σεζόν 2021-2022, όταν ο Παναθηναϊκός είχε πανηγυρίσει τον τίτλο.

Live: Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69 (τελικό).   1-1 η σειρά. Τέλος στην αναμέτρηση, με τον Ολυμπιακό να γνωρίζει την ήττα 77-69 από την Μπαρτσελόνα. Έναρξη της τέταρτης περιόδου. Τέλος στην τρίτη περίοδο, με τον Ολυμπιακό να είναι πίσω με 60-57 κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Έναρξη του δεύτερου μέρους, με την Μπαρτσελόνα στην επίθεση. Τέλος στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να είναι πίσω με 43-37 κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Άρχισε η δεύτερη περίοδος. 

Ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στο EHF European Cup του χάντμπολ!.  Ο Ολυμπιακός πήρε μια ιστορική πρόκριση, αφού νίκησε με 39-32 την Φερεντσβάρος στην Ηλιούπολη και προκρίθηκε στον τελικό του EHF European Cup για πρώτη φορά στην ιστορία του. Οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία του πρώτου αγώνα (28-28) με τους Ούγγρους στη Βουδαπέστη, για να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης. 

loader