ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Εξελίξεις με Ντόρσει!

Στο εξωτερικό τα μέσα αναφέρουν ότι υπάρχουν εξελίξεις με την περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσει, αναφορικά με το μπασκετικό του μέλλον.

Τρεις «ερυθρόλευκοι» στην καλύτερη 11άδα του Youth League . Η ομάδα νέων του Θρύλου ανάγκασε την Ευρώπη να παραμιλάει με την επική κατάκτηση του Youth League και τις μαγικές εμφανίσεις που της έδωσαν το τρόπαιο και μάλιστα αήττητη, μετά από εννέα συνολικά αναμετρήσεις!

Η αμφισβήτηση Βίλας Μπόας για Κάρμο και ο… Κονσεϊσάο! . Ο Βίλας Μπόας αμφισβητεί την αποκάλυψη που είχε κάνει ο ντα Κόστα σχετικά με τη καταβολή της ρήτρας του Κάρμο από τον Ολυμπιακό στη Πόρτο.

Μπάσκετ: Που θα δείτε Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός, Τενερίφη – Περιστέρι . Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Παρασκευής (26/4) και κυρίως στο μπάσκετ.

Έφτιαξε ακαδημία στο Ρέντη ο Ματιέ Βαλμπουενά! . Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να δημιουργήσει την δική του ακαδημία στο Ρέντη, με την ονομασία «Ακαδημία Βαλμπουενά».

Ολυμπιακός Κ19: Μπάμπη Κωστούλα ήρθε η ώρα σου! . Ο Ολυμπιακός και τα «λιοντάρια» του τρέλαναν την Ευρώπη και έγραψαν Ιστορία, έχοντας πολλούς πρωταγωνιστές. Ένας από αυτούς είναι ο 16χρονος Μπάμπης Κωστούλας το οποίο ο Μεντιλίμπαρ πιστεύει πολύ!

«Μάχη» τίτλου στο Ρέντη για τον Ολυμπιακό με τον ΠΑΟ! . Με στόχο την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, αγωνίζεται η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού στο Ρέντη με τον ΠΑΟ, το Σάββατο (27/4).

Ολυμπιακός: Έφτασε τις 200 νίκες στη EuroLeague o Μπαρτζώκας . Ο Ολυμπιακός έκανε break στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» κόντρα στην Μπαρτσελόνα στον πρώτο προημιτελικό κι αυτή ήταν η 200η νίκη του Γιώργου Μπαρτζώκα στη EuroLeague. Από το ντεμπούτο με το Μαρούσι έως την κορυφή της Ευρώπης κι ο στόχος ακόμα ενός τροπαίου.

Ο Θρύλος άλωσε τη Βαρκελώνη με τη σκληράδα του! . Τη σκληράδα και την ομαδικότητα που τον διακρίνει επιστράτευσε ο Ολυμπιακός προκειμένου να κερδίσει το πρώτο παιχνίδι στη Βαρκελώνη.

H απάντηση του Ισραηλινού δημοσιογράφου, για την επίθεση από τον Αταμάν . Ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Μόσε Μπάρντα, σε άρθρο του στο One, εξήγησε (από την πλευρά του) τι συνέβη στο ΟΑΚΑ και γιατί ο Εργκίν Αταμάν όχι μόνο δεν του μίλησε, αλλά τον αποπήρε κιόλας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69: «Σφαγείο» και… λάθη του στοίχησαν ακόμα ένα break! . Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε ξανά την Μπαρτσελόνα σήμερα (26/04) στις 22:00 στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" και ο Θρύλος ηττήθηκε με σκορ 77-69.

loader