ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Ερυθρόλευκη ανάρτηση Ελαμπντελαουί στο Ίνσταγκραμ!

Η αγάπη του Ομάρ Ελαμπντελαουί για τον Ολυμπιακό είναι γνωστή και φρόντισε να το δείξει με ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του στο Ίνσταγκραμ.

Υπ’ ατμόν οκτώ Έλληνες διαιτητές! . Εκτός πινάκων διαιτησίας είναι πολύ πιθανό να βρεθούν οκτώ Έλληνες διαιτητές, καθώς αναμένονται ριζικές αλλαγές στην αξιολόγηση και οι συνολικές τους επιδόσεις την τελευταία διετία είναι... κάτω του μετρίου.

Ρίο Άβε: Θέλει να κρατήσει τον Βρουσάι αντί του Κοστίνια! . Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προέρχονται από την εφημερίδα A Bola, η Ρίο Άβε θέλει να κρατήσει τον Βρουσάι αντί του Κοστίνια.

Τρελάθηκε ο εκφωνητής του TNT: «Η ιστορία γράφεται στην Αθήνα!» . Η σπουδαιότητα του ιστορικού επιτεύγματος του Ολυμπιακού αποδεικνύεται περίτρανα από τις αντιδράσεις και τους διθυράμβους των ξένων δικτύων-κολοσσών!

Τέλος η Σταματοπούλου, «σειρήνες» για Πλευρίτου! . Μετά την αποχώρηση της Ιωάννας Σταματοπούλου, ενδέχεται ο Ολυμπιακός να αποχαιρετήσει και άλλη μια παίκτριά του, την Ελευθερία Πλευρίτου.

Σκληρή κριτική των Αργεντινών: «Γελοίο το ποσό που πήρε η Ουρακάν για Έσε» . Στην Αργεντινή ακόμα δεν το έχουν χωνέψει πως έχασε η Ουρακάν τον Σαντιάγκο Έσε από τον Ολυμπιακό.

«Σειρήνες» από Ιταλία για τον Ελ Κααμπί! . Στην Ιταλία αναφέρουν έντονα ότι τρεις ομάδες από τη Serie A έχουν βάλει στο... μάτι τον πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού, Αγιούμπ Ελ Κααμπί!

Ροντινέι: «Είμαι Ολυμπιακός, σας αγαπώ» . Με ένα μήνυμα γραμμένο στα ελληνικά, ο Ροντινέι συγκλόνισε με όσα έγραψε για τον 1,5 χρόνο που βρίσκεται στον Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός: Έτσι θα καλύψει το κενό στη ρακέτα! . Ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να παλέψει για το πρωτάθλημα χωρίς τον Φαλ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέρει τι πρέπει να κάνει για να καλύψει το κενό στους ψηλούς.

Ρομπέρτο: «Ο Πειραιάς είναι το σπίτι μου» . Λογικά καρδιάς από τον πρώην ερυθρόλευκο τερματοφύλακα, Ρομπέρτο για τον Ολυμπιακό.

Ένταση μεταξύ Μπαφέ και οπαδών του Περιστερίου! . Ένας φίλος του Περιστερίου επιτέθηκε λεκτικά στον Αθλητικό Διευθυντή του Ολυμπιακού, Χρήστο Μπαφέ, με αποτέλεσμα να προκύψει ένταση.

loader