ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Live Streaming η συνέντευξη τύπου του Ολυμπιακού

Παρακολουθήστε ζωντανά τη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, Βιθέντε Ιμπόρα) ενόψει του ιστορικού δεύτερου ημιτελικού με την Άστον Βίλα στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League!

Έκπληξη από Μεντιλίμπαρ, η ενδεκάδα του Θρύλου! . Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προχώρησε σε επιλογή-έκπληξη στην αρχική ενδεκάδσ του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Δείτε τους 11 που επέλεξε!

«Θυμόμαστε, τιμούμε και δεν ξεχνάμε» . Το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την συμπλήρωσε 105 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Κρεμάει τα παπούτσια του ο Παπασταθόπουλος . Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση πήρε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ολυμπιακός: Η καλημέρα της ΚΑΕ και η τούμπα του Λούντζη (vid) . Η τούμπα του Μιχάλη Λούντζη και η γεμάτη χιούμορ καλημέρα της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Εκεί θα δείτε το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός . Σε αυτό το κανάλι θα δείτε τη μάχη του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο.

«Πήρε 70% των δικαιωμάτων του Κοστίνια ο Ολυμπιακός»! . Ο Κοστίνια είναι μια υπόθεση που έχει ολοκληρωθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο για τον Ολυμπιακό, όταν οι Πειραιώτες συμφώνησαν με τη Ρίο Άβε.

Ολυμπιακός: Ο Ιμπόρα καθορίζει την ενδεκάδα . Ο Βιθέντε Ιμπόρα θα παίξει κομβικό ρόλο στην κατάρτιση της αρχικής ενδεκάδας του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σαν σήμερα: Η 35αρα στον «πράσινο» πελάτη! (vid) . Στις 19 Μαϊου του 1996 ο Ολυμπιακός διαλύει με 73-38 τον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό.

Πόνος μεγάλος για τον Μελισσανίδη! (photo) . Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έπιανε το κεφάλι του και δεν μπορούσε να πιστέψει πώς χάθηκε το φετινό πρωτάθλημα.

Ένταση πριν το ντέρμπι, επεισόδια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας! . Οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκρούστηκαν μετά το συλλαλητήριο με τις αστυνομικές δυνάμεις στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών!

loader