ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Η Χρυσή Βίβλος της Σούπερ Λίγκας: Τέταρτο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ

Οι εγχώριοι τίτλοι του ΠΑΟΚ: Πρωταθλήματα (4): 1975/76, 1984/85, 1962/63, 2018/19, 2023/24 Κύπελλα (8): 1971/72, 1973/74, 2000/01, 2002/03, 2016/17, 2017/18, 2018/19, 2020/21 Η χρυσή βίβλος του ελληνικού πρωταθλήματος

Ο πρώτος που ανανεώνει με Ολυμπιακό και τα δεδομένα με τα συμβόλαια που λήγουν. Άπαντες στον Ολυμπιακό γιόρτασαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του Conference League, με το οποίο ολοκληρώθηκε η δύσκολη, αλλά και πιο όμορφη σεζόν για τον σύλλογο. Πλέον εκείνο που προέχει για το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι η ξεκούραση, να καθαρίσει το μυαλό όλων και όταν οριστεί η προετοιμασία να επιστρέψουν για την επίτευξη των στόχων της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αμπιντάλ: «Ο Ολυμπιακός άξιζε το Conference League ». Την πίστη του πως ο Ολυμπιακός άξιζε το Conference League εξέφρασε  ο πρώην άσος των Πειραιωτών, Ερίκ Αμπιντάλ. «Ο Ολυμπιακός άξιζε ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο για αυτά που έχει καταφέρει να πετύχει όλα τα προηγούμενα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Αμπιντάλ που βρίσκεται στο Γουέμπλεϊ για τον τελικό του Champions League.  «Δημιουργούν τις συνθήκες για να μπορεί να αποδώσει κανείς τα μέγιστα ως ποδοσφαιριστής. Ήρθε μέσα από σκληρή και μεγάλη δουλειά όλα αυτά τα χρόνια», συμπλήρωσε. 

Σενάρια για Αραούχο και Ολυμπιακό, τι του «χρεώνει» η ΑΕΚ!. Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν Σέρχιο Αραούχο και ΑΕΚ, καθώς η Ένωση δεν ασχολείται με το ζήτημα του Αργεντινού στράικερ. Μέτρησε προφανώς και το ότι κρίθηκε πως ο Αραούχο δεν είχε τη συγκέντρωση που έπρεπε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ενώ ένα θέμα είναι κι οι τραυματισμοί του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγάζει 90λεπτα σε υψηλούς ρυθμούς. Εσχάτως, πάντως, ακούγεται ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωσή του! Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό είναι περισσότερο... επικοινωνιακό, μήπως και «τσιμπήσουν» από τη ΑΕΚ και «επιστρέψουν».

ΒΙΝΤΕΟ: Στιγμή έντασης μεταξύ Μπαρτζώκα-Παπανικολάου στο Περιστέρι-Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σχετική άνεση επί του Περιστερίου κι έκανε το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών της Basket League, «σφραγίζοντας» το εισιτήριό του για τους τελικούς του πρωταθλήματος. Ωστόσο παρά την εύκολη νίκη των ερυθρόλευκων, δεν έλειψαν οι εντάσεις. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε μία «διένεξη» με τον Κώστα Παπανικολάου.

Αλλάζει εκ βάθρων η Super League 1; Ο πιθανός νέος τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος!. Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστή η επικείμενη πρόταση για αλλαγή στο σύστημα διεξαγωγής της Super League 1, με πλέι οφ για τον πρωταθλητή μόνο για τους τέσσερις πρώτους, ώστε να μην υπάρχουν φαινόμενα αδιάφορων βαθμολογικά ομάδων στη «μάχη» του τίτλου. Μία πρόταση που πρόκειται να έρθει σύντομα στο Δ.Σ. της Λίγκας και η αλλαγή στο φορμάτ του πρωταθλήματος φαίνεται να βρίσκεται προ των πυλών.

Ο λόγος που ο Παπαδούδης δεν ήταν παρών στους πανηγυρισμούς του Ολυμπιακού στο Πασαλιμάνι. Πολύ άτυχος στάθηκε ο 20χρονος γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Θανάσης Παπαδούδης, ο οποίος δεν ήταν παρών στους πανηγυρισμούς της ομάδας του ενώ αυτή κατευθυνόταν με το ανοιχτό λεωφορείο προς το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του Conference League. Θα έχει να το θυμάται ο νεαρός γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων», καθώς ενώ τα μέλη της αποστολής κατευθύνονταν προς το συγκεκριμένο σημείο της πόλης  για να πανηγυρίσουν με τον κόσμο, εκείνος τραυματίστηκε και δεν κατέστη δυνατό να παραβρεθεί στις μεγάλες στιγμές που ακολούθησαν.

Τι είπε ο Ιταλιάνο για τον αγώνα με Ολυμπιακό στο «αντίο» του από τη Φιορεντίνα. Δηλώσεις μετά το τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής της Φιορεντίνα   έκανε ο Βιτσέντζο Ιταλιάνο, κάνοντας τον απολογισμό της πορείας του με τους «βιόλα» και αποχαιρετώντας παίκτες και οπαδούς, ενώ εξέφρασε για ακόμα μια φορά τη μεγάλη του πίκρα για τον χαμένο τελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό  

«Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για 20χρονο Έλληνα που παίζει στην Ιταλία». Το ενδιαφέρον των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ προς το πρόσωπο του Μάριου Χρυσοβέργη αποκαλύπτουν σήμερα (2/6) δημοσιεύματα της Ιταλίας. Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής είναι προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, από τον οποίον παραχωρήθηκε το 2022 με τη μορφή δανεισμού στην ιταλική Βαστέσε. Το καλοκαίρι του 2023 πήγε ως ελεύθερος στην Πιστοϊέσε και έκλεισε τη σεζόν στην Καμπομπάσο. Ο Χρυσοβέργης ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο 2023/24 έχοντας 27 συμμετοχές και απολογισμό 3 γκολ και 3 ασίστ, αγωνιζόμενος συνολικά για 1900'.

Super League 1 σε ΕΠΟ: «Να μην τιμωρούνται οι ομάδες με απώλεια αγώνα…». Στο πρωτάθλημα της Super League 1 που ολοκληρώθηκε, με απόφαση ο Αχιλλέας Μπέος κρίθηκε τελεσίδικα ένοχος για τη συμπεριφορά του στον Τετέι στον αγώνα Κηφισιά-Βόλος και ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ της γηπεδούχου με 3-0 (είχε ολοκληρωθεί 0-0). Επίσης, παρέμεινε η ποινή στον ιδιοκτήτη της θεσσαλικής ομάδας, ο οποίος τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες και πρόστιμο πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ.

Ποιος μεγάλος άσος χαρακτηρίζει μοναδικό σύλλογο τον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ). Ο Καρεμπέ  έγραψε για τη κατάκτηση του Youth League από την Κ19 αλλά φυσικά και για τη κατάκτηση του UEFA Europa Conference League. «Σπουδαία επιτυχία. Έκανε τον σύλλογό μας μοναδικό και τον πρώτο που κερδίζει το Youth League και το Conference League. Πάμε!», έγραψε ο Γάλλος άσος.

loader