ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Ολυμπιακός: Το μήνυμα της ΚΑΕ στον κόσμο του Θρύλου!

Μία διαφορετική καλημέρα ήταν η σημερινή από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, μετά την χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού στο game 2 από την Μπαρτσελόνα.

Ο Παπανικολάου και οι ψηλοί του Θρύλου τρομάζουν την Μπάρτσα! . Διαβάστε τι γράφει η Καταλανική εφημερίδα Sport ενόψει του Game 5 της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό, που θα κρίνει την πρόκριση στο Final-4 του Βερολίνου!

Σαν σήμερα: Από τα πρώτα… γλέντια κόντρα στον αιώνιο . Σαν σήμερα το 1939 ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει νίκη με 3-0 απέναντι στον αιώνιο πελάτη του.

Ναβάρο: «Ο Μεντιλίμπαρ μας έχει ενώσει» . Για την επίδραση του Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό μίλησε σε ισπανικό Μέσο ο Φραν Ναβάρο.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Μόνο τα εισιτήρια από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ή τα εκδοτήρια θα γίνονται δεκτά» . Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως στο γήπεδο θα γίνονται δεκτοί αποκλειστικά οι φίλαθλοι που προμηθεύτηκαν τα εισιτήριά τους από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ή τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Μαθήματα ατμόσφαιρας στο Ναό του Καραϊσκάκη! (pics & video) . Λίγες ώρες πριν από τον ιστορικό ημιτελικό του Ολυμπιακό με την Άστον Βίλα, το thrylos24.gr σας θυμίζει τα μαγικά κορεό της Θύρας 7 και μερικές από τις πιο όμορφες ευρωπαϊκές βραδιές στον ερυθρόλευκο ναό του «Γ. Καραϊσκάκης» με πρωταγωνιστή τον κόσμο του Θρύλου!

Ο Κούτρης σκόραρε και έδωσε τη νίκη στην Πογκόν . Ο Κούτρης σημείωσε ένα απίστευτο γκολ και χάρισε τη νίκη στη Πογκόν.

Θύρα 7: «Όλοι ερυθρόλευκα κασκόλ την Πέμπτη, είναι μάχη!» . Η Θύρα 7 έβγαλε νέα ανακοίνωση για την ιστορική αναμέτρηση της Πέμπτης (9/5, 22:00) με την Άστον Βίλα!

Μπαρτζώκας: «Θέλουμε πάρα πολύ να προκριθούμε»! . Πριν την αναχώρηση της ομάδας του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε δηλώσεις ενόψει του σημαντικού πέμπτου παιχνιδιού.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Β’ για το ματς με το Αιγάλεω . Δείτε την αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με το Αιγάλεω, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής των Play Outs του πρωταθλήματος της Super League 2

Παπανικολάου: «Είμαστε πανέτοιμοι να κερδίσουμε»! . Πριν την αναχώρηση της ομάδας του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη, ο Κώστας Παπανικολάου έκανε δηλώσεις ενόψει του σημαντικού πέμπτου παιχνιδιού.

loader