ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Ολυμπιακός:Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ

Η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά με τον Ολυμπιακό και πλέον οι Πειραιώτες που απέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας θα προσπαθήσουν να πάρουν τις δύο νίκες στο ΣΕΦ προκειμένου να δώσουν το «παρών» στο Final 4 του Βερολίνου. Το πρόγραμμα με τους Καταλανούς στο Φάληρο.

Ολυμπιακός: `Έτσι θα αλώσει τη Βαρκελώνη . Αυτά είναι τα σημεία που πρέπει να εστιάσει ο Θρύλος για να τσεκάρει εισιτήριο για Βερολίνο.

Κλείνει Γκόρντον Πέριν στο βόλεϊ Ανδρών ο Ολυμπιακός! . Σε συμφωνία με τον Γκόρντον Πέριν φέρεται να έχει έρθει ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ Ανδρών ενόψει της νέας σεζόν, σε μια πάρα πολύ σπουδαία κίνηση.

Σύντροφος Μπράουν: «Ευρωλίγκα, μη μας ληστεύεις»! . Η σύντροφος του Λορέντζο Μπράουν εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της σχετικά με τη διαιτησία στο πέμπτο παιχνίδι των πλέι οφ της Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ.

Συλλαλητήριο κατά του Γιάννη Αλαφούζου από τη Θύρα 13! . Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους κατά του Γιάννη Αλαφούζου και απαιτούν την αποχώρησή του από τη προεδρία της ΠΑΕ.

Κάτας: «Ντροπιασμένος με τις βολές…» . Ο Όντεντ Κάτας αισθάνθηκε ντροπιασμένος με τις βολές (35-10) και στάθηκε στη διαιτησία μετά το Game 5 με τον Παναθηναϊκό.

Έτοιμη για το Game 5 η Μπέριλ (pic) . Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στον τελικό της σειράς και η Μπέριλ ΜακΚίσικ είναι έτοιμη για το μεγάλο ματς!

Σύζυγος Κώστα Σλούκα: «Ο Δαρσινός είναι πρόβλημα»! . Η σύζυγος του Κώστα Σλούκα, Μαρία Δαρσινού, υποδέχθηκε με ένα άστοχο και ειρωνικό σχόλιο την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final-4.

Έντι Τζόνσον σε Γιαννακόπουλο: «Ξεχνά τι τους έκανε για μία σεζόν» (pic) . Η απάντηση του Έντι Τζόνσον στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Προβληματική η εμφάνιση της Άστον Βίλα με τη Μπράιτον! . Η απόδοση της Άστον Βίλα στην ήττα με 1-0 από την Μπράιτον ανέδειξε προβλήματα και προκάλεσε ανησυχίες στους φίλους της ομάδας.

Ο Θρύλος κρατάει τη τύχη στα χέρια του με τους Άγγλους! . Ο Θρύλος υποδέχεται την Άστον Βίλα (22:00) για τον επαναληπτικό των ημιτελικών του Κόνφερενς Λιγκ και κρατάει τη τύχη στα χέρια του.

loader