ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Στο Ρέντη κρίνεται ο τίτλος της Volley League Γυναικών

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει απόψε (19:30, OSFP TV) τον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», στον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Volley League Γυναικών. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο 2-2 μετά τα τέσσερα πρώτα ματς της σειράς. Οι ερυθρόλευκες πήραν τα δύο πρώτα παιχνίδια και οι πράσινοι τα δύο επόμενα, ισοφαρίζοντας τις νίκες. Οι δύο «αιώνιοι» είχαν παίξει τον τίτλο σε πέμπτο ματς και τη σεζόν 2021-2022, όταν ο Παναθηναϊκός είχε πανηγυρίσει τον τίτλο.

EuroLeague: «Διπλό» πρόκρισης στο Final 4 ψάχνει ο Ολυμπιακός, μαθαίνει αντίπαλο ο Παναθηναϊκός. Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι είναι πλέον έτοιμοι για τον αγώνα της χρονιάς, αντιμετωπίζοντας τη Μπαρτσελόνα στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" (8/5, 22:00) στο Game 5 των playoffs της EuroLeague. Με τη σειρά να βρίσκεται στο 2-2, ο νικητής τα... παίρνει όλα. Κοινώς, προκρίνεται στο Final 4 του Βερολίνου, όπου έχουν ήδη κλείσει θέση η Ρεάλ και ο Παναθηναϊκός.

Ο Έντι Τζόνσον αντέδρασε σε σχόλιο του Γιαννακόπουλου για τον Κέντρικ Ναν: «Ξεχνά τι τους έκανα…» (ΦΩΤΟ). Η ατάκα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου πως «… μόνο ο Ντόμινικ Γουίλκινς ήταν ανώτερος του Κέντρικ Ναν από τους ξένους που έπαιξαν ποτέ στην Ελλάδα» φαίνεται πως δεν άρεσε στον Έντι Τζόνσον. Ο Αμερικανός άλλοτε σούτινγκ γκαρντ του Ολυμπιακού έσπευσε να απαντήσει σε ένα σχετικό δημοσίευμα. «Ξεχνά τι έκανα στην ομάδα του για μια ολόκληρη σεζόν», ανέφερε και στη συνέχεια απαντώντας σε κάποια σχόλια φιλάθλων έγραψε: «Δεν μου αρέσει το πράσινο. Είναι σοφτ χρώμα, το κόκκινο είναι το καλύτερο».

Μπριζ-Φιορεντίνα: Βγαίνει η πρώτη φιναλίστ για «Opap Arena» και περιμένει… Ολυμπιακό. Το βράδυ της Τετάρτης (08/05, 19:45) στο Βέλγιο η Μπριζ υποδέχεται τη Φιορεντίνα με φόντο το πρώτο από τα δύο εισιτήρια του τελικού του Conference League που θα διεξαχθεί στην «Opap Arena» και με τον Ολυμπιακό να έχει φιλοδοξίες να είναι κι αυτός εκεί μετά τη νίκη του επί της Άστον Βίλα με 2-4 στην Αγγλία. Στην Ιταλία η Φιορεντίνα είχε κερδίσει με 3-2 και οι Βέλγοι έχουν δύσκολο έργο για να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα και να βρεθούν στον τελικό.

Super League 2: Αγώνες επιβίωσης. Η τετραήμερη δράση για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League 2 αρχίζει την Τετάρτη του Πάσχα (8/5, 16:00). Σήμερα διεξάγονται αναμετρήσεις μόνο για τα πλέι άουτ.  Στον Α’ Όμιλο, ο Ηρακλής υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία χρειάζεται τους βαθμούς, ενώ η Κοζάνη φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ Β'. Ο ήδη υποβιβασμένος Αιολικός κοντράρεται με τον Καμπανιακό. Για τον Β’ Όμιλο, ο Γιούχτας αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό Β', ενώ το Αιγάλεω φιλοξενεί τον ουραγό Ολυμπιακό Β', σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ενοχλήσεις ο Ρίτσαρντς - Επιθετικός ο Ολυμπιακός με Άστον Βίλα - Τα πλάνα για την 11άδα. Αντίστροφα μετρούν στον Ολυμπιακό για τη ρεβάνς με την Άστον Βίλα την Πέμπτη στο «Γ. Καραϊσκάκης», με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει ζητήσει από τους παίκτες του να ξεχάσουν τη νίκη του πρώτου αγώνα με 4-2 και να τα δώσουν όλα για την επικράτηση κόντρα στους Άγγλους.

Το καυστικό σχόλιο της συζύγου του Σλούκα - Απάντησε στους επικριτές του (ΦΩΤΟ). Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στο Final Four της EuroLeague χάρη στη νίκη του επί της Μακάμπι στο Game 5. Αυτό θα είναι το 11ο Final Four στην καριέρα του Κώστα Σλούκα, με 3η διαφορετική ομάδα. Κι αυτό είναι κάτι στο οποίο στάθηκε η Μαρία Δαρσινού με ποστ της στο instagram, απαντώντας στους επικριτές του. Συγκεκριμένα, η σύζυγος του αρχηγού των πράσινων ανέβασε μία φωτογραφία που δείχνει τον Σλούκα με τις τρεις ομάδες που έχει πάει σε Final Four (Ολυμπιακός, Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκός), γράφοντας στο σχόλιο: "Ο Δαρσινός είναι πρόβλημα".

Τι ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός για τη ρεβάνς με Άστον Βίλα (ΦΩΤΟ). Την Πέμπτη (9/5, 22:00) ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Άστον Βίλα σ' ένα ιστορικό παιχνίδι. Οι ερυθρόλευκοι, μετά τη νίκη τους με 4-2 στο Βίλα Παρκ, θέλουν να τσεκάρουν το "εισιτήριο" για τον τελικό του Conference League και να ζήσουν μία τεράστια βραδιά. Στον Ολυμπιακό θέλουν όλα να πάνε ομαλά και να μην υπάρξει τίποτα που να χαλάσει αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση και για αυτό με συνεχείς ανακοινώσεις και ενημερώσεις εφιστούν την προσοχή του κόσμου και τον ενημερώνουν ούτως ώστε να μην συμβεί το παραμικρό και να μην κινδυνέψει και η ομάδα του Πειραιά.

Εκτός Μουκουντί και Φερνάντες, επέστρεψε ο Πισάρο ενόψει Ολυμπιακού. Πρωινή προπόνηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα για την ΑΕΚ στα Σπάτα σήμερα Τετάρτη (08/05) και ήδη οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα έχουν ξεκινήσει δουλειά στο χορτάρι. Ο Αρόλντ Μουκουντί συνεχίζει το πρόγραμμα που ακολουθεί με θεραπεία, οπότε ακόμα δεν έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης. Από την άλλη μεριά, εκτός έμεινε και ο Πάολο Φερνάντες. Αυτό έχει να κάνει με προληπτικούς λόγους, μιας και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει κάποιες ενοχλήσεις, αλλά δεν είναι κάτι μυϊκό.

Εκτός Μουκουντί και Φερνάντες, επέστρεψε ο Πισάρο ενόψει Ολυμπιακού. Πρωινή προπόνηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα για την ΑΕΚ στα Σπάτα σήμερα Τετάρτη (08/05) και ήδη οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα έχουν ξεκινήσει δουλειά στο χορτάρι. Ο Αρόλντ Μουκουντί συνεχίζει το πρόγραμμα που ακολουθεί με θεραπεία, οπότε ακόμα δεν έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης. Από την άλλη μεριά, εκτός έμεινε και ο Πάολο Φερνάντες. Αυτό έχει να κάνει με προληπτικούς λόγους, μιας και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει κάποιες ενοχλήσεις, αλλά δεν είναι κάτι μυϊκό.

Τα εισιτήρια για τον «τελικό» του ΠΑΟΚ . Ο πρώτος «τελικός» για τον ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό πλησιάζει, με τα εισιτήρια να τίθενται στην διάθεση του κοινού από το πρωί της Πέμπτης (9/5). Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη (09.05) στις 09:00 θα ξεκινήσει η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Κυριακή (12.05, 20:00) στο γήπεδο της Τούμπας.  Τιμές Εισιτηρίων  Θύρα 1 Τιμή €50  Θύρα 2, 3 €40 Θύρα 4, 7, 7A, 8 €15 Θύρα 5, 6 €30 VIP €150 VIP Α €150 Κανάλια Πώλησης

loader