ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Πόνος μεγάλος για τον Μελισσανίδη! (photo)

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έπιανε το κεφάλι του και δεν μπορούσε να πιστέψει πώς χάθηκε το φετινό πρωτάθλημα.

Ρίο Άβε: Θέλει να κρατήσει τον Βρουσάι αντί του Κοστίνια! . Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προέρχονται από την εφημερίδα A Bola, η Ρίο Άβε θέλει να κρατήσει τον Βρουσάι αντί του Κοστίνια.

Στη Βουλιαγμένη η Ξενάκη, προς ΗΠΑ η Ελευθεριάδου! . Στη Βουλιαγμένη θα συνεχίσει τη καριέρα της η Έλενα Ξενάκη, ενώ η Νικόλ Ελευθεριάδου θα πάει στις ΗΠΑ για να είναι κοντά στον Σάσα Βεζένκοφ.

Παναθηναϊκό επίτευγμα: Πανηγυρίζουν 53 χρόνια μετά την ήττα σε… πληρωμένη πορεία! . Το μήνυμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη συμπλήρωση 53 χρόνων από την ήττα στον τελικό και την... πληρωμένη πορεία όπως είχε παραδεχθεί η Δέσποινα Παπαδοπούλου.

Ο Γιαννακόπουλος προκαλεί ξανά πριν τους τελικούς! . Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ξεκίνησε τα επικοινωνιακά παιχνίδια λίγες ημέρες πριν την έναρξη των τελικών της Basket League.

Ντοντό: «Με ενοχλεί η απώλεια του Conference» . Συγγνώμη από τον κόσμο της Φιορεντίνα, για την απώλεια του Europa Conference League, ζήτησε ο Ντοντό, ενώ τόνισε πως τον πείραξε περισσότερο επειδή οι «βιόλα» το άξιζαν.

Αμπιντάλ: «Ο Ολυμπιακός άξιζε ένα ευρωπαϊκό, ο Μαρινάκης έχει μεγάλες φιλοδοξίες για τον σύλλογο» . Ο Ερίκ Αμπιντάλ σχολίασε την κατάκτηση του Conference League και τόνισε ότι η δουλειά του Ολυμπιακού τα προηγούμενα χρόνια ήταν άξια ενός ευρωπαϊκού τροπαίου.

Η φοβερή άνοδος του Ολυμπιακού στο ranking της UEFA! . Η συνολική πορεία του Ολυμπιακού στο Europa League, στο Conference League, καθώς και η κατάκτηση του τροπαίου, χάρισαν στον Θρύλο σημαντική άνοδο στην κατάταξη της UEFA!

Χουντέμπλει 1971: Τα ντοκουμέντα της ντροπής! (photos & videos) . Η χουντική πορεία-λάβαρο όλων των Παναθηναϊκών, την οποία... τελείωσε για πάντα ο Θρύλος με την μυθική κατάκτηση του Europa Conference League!

Μια… ανάσα από την ανανέωση Ολυμπιακός και Τζολάκης . Ο Κωσταντής Τζολάκης αναμένεται να ρίξει άγκυρα στο λιμάνι καθώς θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.

Ποντένσε: «Τυχερός που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού» (pic) . Ο Ντάνιελ Ποντένσε άνοιξε την καρδιά του στον λαό του Θρύλου με ένα τρομερό μήνυμα στα social media.

loader