ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Ο Αγκιμπού Καμαρά δεν θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη Γουϊνέα

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Γουϊνέας ανακοίνωσε ότι ο Ολυμπιακός δεν επιτρέπει στον Αγκιμπού Καμαρά να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ολυμπιακός: Αυτά είναι τα φετινά ευρωπαϊκά του έσοδα! . Οι «μάχες» στη φάση των ομίλων του Europa League και του Conference League συνεχίζονται και ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μάλμε.

Γιαννακόπουλος: Προέβλεψε τις ομάδες του Final Four! . Ο Γιαννακόπουλος, μέσω ενός story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε τις τέσσερις ομάδες που βλέπει στο Final Four.

Μεντιλίμπαρ: Τα έψαλλε στους παίκτες που κοιμήθηκαν! . Το βράδυ της Κυριακής, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν ήταν ευχαριστημένος. Η ισοπαλία 2-2 με τον Λεβαδειακό άφησε μια πικρή γεύση.

Παγένκ: «Το τελευταίο βήμα για τους ομίλους του Champions League» . Οι δηλώσεις του Άλεν Παγένκ εν όψει του αγώνα του Ολυμπιακού ONEX απέναντι στην Κορόνα Μπράσοφ.

Μανωλάς: «Για αυτό επέστρεψα στον Πανναξιακό»! . Ο Κώστας Μανωλάς, σε ηλικία 33 ετών, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο νησί του, τη Νάξο, και να ενισχύσει την τοπική ομάδα, τον Πανναξιακό.

Καρδίτσα – Ολυμπιακός: Η προϊστορία και τα ρεκόρ! . Το πρώτο από τα δύο σημερινά παιχνίδια θα διεξαχθεί στο «Γ. Μπουρούσης», όπου ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί από τη Καρδίτσα Ιαπωνική.

Μιλουτίνοφ: Επιστρέφει στη δράση το σερβικό θωρηκτό! . Με την επιστροφή του Μιλουτίνοφ, ο Ολυμπιακός διαθέτει μια γραμμή ψηλών που μπορεί πραγματικά να «τρομάζει» τους αντιπάλους.

Ολυμπιακός: Αυτά γίνονται όταν μαρκάρεις με τα μάτια! . Η ισοπαλία 2-2 και οι βαθμοί που απώλεσε ο Ολυμπιακός με τον Λεβαδειακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" ήταν ακόμη ένα ανεπιθύμητο αποτέλεσμα.

EuroLeague: Ο Παπανικολάου αποθέωση τη παραγωγή της! . Το βίντεο που δημιούργησε η EuroLeague για να γιορτάσει τα 25 χρόνια από την ίδρυσή της τράβηξε την προσοχή πριν από την έναρξη της σεζόν.

Σοκ με Λαπροβίτολα στην Μπαρτσελόνα! . Μεγάλο πλήγμα στην Μπαρτσελόνα, καθώς ο τραυματισμός του Νίκολας Λαπροβίτολα είναι πολύ σοβαρός

loader

Partner AI Tools

Partner AI Tools