ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Live streaming: Ολυμπιακός – Θέτιδα Βούλας!

Στα ημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Volley League ρίχνεται, την Τετάρτη (3/4), ο Ολυμπιακός κόντρα στη Θέτιδα Βούλας.

Επιστρέφει στον Πειραιά ο Όρτα! . Ο Ολυμπιακός δεν παράτησε στιγμή την περίπτωση του Αντρέ Όρτα και τον φέρνει πίσω στον Πειραιά!

Ανατροπή με Πετρούσεφ! . Ανατροπή δεδομένων για τον Φίλιπ Πετρούσεφ και τον Ερυθρό Αστέρα αποκαλύπτουν στη Σερβία.

Προ των «ερυθρόλευκων» πυλών ο Βέλντε! . Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμα μεταγραφής και αυτή δεν είναι άλλη από του Κρίστοφερ Βέλντε.

Στο δρόμο προς Βέλγιο… γύρισε πίσω ο Αλεξανδρόπουλος . Η Σταντάρ Λιέγης συμφώνησε με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον δανεισμό του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, αλλά το θέμα «κόλλησε» !

Ο Μπακαμπού είπε στον Τετέ να μη σκοράρει κόντρα στον Ολυμπιακό! (photo) . Ο Σεντρίκ Μπακαμπού υπήρξε συμπαίκτης με τον νέο παίκτη του Παναθηναϊκού, Τετέ, στη Γαλατάσαραϊ, στο πρώτο μισό της σεζόν 2023/24.

Σημαντικές εξελίξεις για το μέλλον του Εβάν Φουρνιέ! . Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Fadeawayworld» και άλλες πηγές από τις ΗΠΑ, οι Γουόριορς εξετάζουν την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ.

Ευθείες απειλές από Γιαννακόπουλο σε Αγγελόπουλους! . Απευθείας και σαφείς απειλές απηύθυνε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προς τους Προέδρους του Ολυμπιακού, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Εξετάζει τη περίπτωση του Ουμάρ Σαντίκ ο Θρύλος! . Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα που εξετάζεται είναι αυτό του 27χρονου Νιγηριανού επιθετικού της Σοσιεδάδ, Ουμάρ Σαντίκ.

Ολυμπιακός – Αλ Καντισίγια κανάλι: Εκεί θα δείτε το ματς! . Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και το μεσημέρι της Παρασκευής θα παίξει το τρίτο του φιλικό στην Ολλανδία.

«Η Σαραγόσα ήθελε τον Μπιέλ, αλλά θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό» . Ο Πεπ Μπιέλ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Ισπανία.

loader