ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Γιατί έμεινε εκτός ο Φορτούνης;

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ένας παίκτης που έμεινε εκτός αποστολής για τον Ολυμπιακό, χωρίς να έχει κάποιον τραυματισμό.

Επιστρέφει στον Πειραιά ο Όρτα! . Ο Ολυμπιακός δεν παράτησε στιγμή την περίπτωση του Αντρέ Όρτα και τον φέρνει πίσω στον Πειραιά!

Ανατροπή με Πετρούσεφ! . Ανατροπή δεδομένων για τον Φίλιπ Πετρούσεφ και τον Ερυθρό Αστέρα αποκαλύπτουν στη Σερβία.

Προ των «ερυθρόλευκων» πυλών ο Βέλντε! . Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμα μεταγραφής και αυτή δεν είναι άλλη από του Κρίστοφερ Βέλντε.

Στο δρόμο προς Βέλγιο… γύρισε πίσω ο Αλεξανδρόπουλος . Η Σταντάρ Λιέγης συμφώνησε με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον δανεισμό του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, αλλά το θέμα «κόλλησε» !

Ο Μπακαμπού είπε στον Τετέ να μη σκοράρει κόντρα στον Ολυμπιακό! (photo) . Ο Σεντρίκ Μπακαμπού υπήρξε συμπαίκτης με τον νέο παίκτη του Παναθηναϊκού, Τετέ, στη Γαλατάσαραϊ, στο πρώτο μισό της σεζόν 2023/24.

Σημαντικές εξελίξεις για το μέλλον του Εβάν Φουρνιέ! . Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Fadeawayworld» και άλλες πηγές από τις ΗΠΑ, οι Γουόριορς εξετάζουν την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ.

Ευθείες απειλές από Γιαννακόπουλο σε Αγγελόπουλους! . Απευθείας και σαφείς απειλές απηύθυνε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προς τους Προέδρους του Ολυμπιακού, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Εξετάζει τη περίπτωση του Ουμάρ Σαντίκ ο Θρύλος! . Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα που εξετάζεται είναι αυτό του 27χρονου Νιγηριανού επιθετικού της Σοσιεδάδ, Ουμάρ Σαντίκ.

«Η Σαραγόσα ήθελε τον Μπιέλ, αλλά θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό» . Ο Πεπ Μπιέλ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Ισπανία.

Ο σαφής προσανατολισμός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ! . Από τη στιγμή που ανέλαβε τον Ολυμπιακό, ακόμα κι αν δεν είχε διαλέξει ο ίδιος το ρόστερ, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν σαφής.

loader