ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Λουτσέσκου: «Κρίμα να κάνουμε τον Ολυμπιακό να φαίνεται μικρός και να μην παίρνουμε αυτό που πρέπει»

Τη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο που διαχειρίστηκε η ομάδα του συγκεκριμένες φάσεις εξέφρασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, επισημαίνοντας πως πρέπει να ωριμάσει και να βελτιωθεί. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA: «Είμαστε τρομερά απογοητευμένοι που δεν κερδίσαμε το παιχνίδι. Ειδικότερα όταν δίνεις όλη σου τη θέληση, αλλά κάποιες καταστάσεις τις αντιμετωπίζεις εγωιστικά, είναι λογικό να μην παίρνει το αποτέλεσμα που θέλεις.

Βαθμολογία UEFA: Ακόμη πιο κοντά στην 14η θέση η Ελλάδα με τη νίκη του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το 3/3 για τις ελληνικές ομάδες στην πρώτη εβδομάδα τους στα Κύπελλα Ευρώπης. Η νίκη επί της Μπότεφ πρόσθεσε ακόμη 250 βαθμούς στο ελληνικό σακούλι. Η Ελλάδα παραμένει στην 15η θέση της κατάταξης της UEFA, αλλά η απόσταση από τις παραπάνω χώρες μέχρι και την ενδέκατη θέση είναι αρκετά προσιτό να καλυφθεί, εφόσον-ασφαλώς-δεν υπάρχουν καλοκαιρινές απώλειες και έχουμε τέσσερις ομάδες (σίγουρος για την ώρα μόνο ο Ολυμπιακός) στις League Phases των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Βέλντε και Όρτα πλησιάζουν στον Ολυμπιακό, αναμονή για Ποντένσε. Χθες πολλά δημοσιεύματα στην Πολωνία υποστήριζαν πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε, με την ελληνική ομάδα να τα έχει βρει σε όλα με τη Λεχ Πόζναν. Όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή θα φτάσει στα 4 εκατ. ευρώ και μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων μπορεί να ανέλθει στα 4,5 εκατομμύρια. Πλέον οι Πειραιώτες αναμένουν την άφιξη του Βέλντε, ο οποίος θα έρθει στην Αθήνα για τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του. οι προσωπικοί όροι του οποίου θα συμφωνηθούν μέσα στις επόμενες ώρες.

ΒΙΝΤΕΟ - Έξαλλος Γιαννακόπουλος: «Κομπλεξικά άτομα, θα φτύσετε το γάλα της μάνας σας». Έπειτα από τα απανωτά μηνύματα που ακολούθησαν την παρουσίαση του Σάσα Βενζέκοφ στον Ολυμπιακό και τα όσα ειπώθηκαν από τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε ένα στόρι το πρωί της Παρασκευής, στο οποίο κάνει λόγο για «κομπλεξικά και κακά άτομα», χωρίς ονομαστική αναφορά και καταλήγοντας πως «θα φτύσετε το γάλα της μάνας σας».

Live: Ολυμπιακός-Αλ Καντσία 1-2. 47' ΓΚΟΟΟΛ 1-2. Ο Ομπαμεγιάνγκ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Ορτέγκα, πρόλαβε την έξοδο του Πασχαλάκη και έκανε το πλασέ. Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο. Τέλος του πρώτου μέρους. 45' Ο Μασούρας έφυγε στην πλάτη της άμυνας, είδε εκτός εστίας τον Καστέλς και προσπάθησε να τον κρεμάσει αλλά χωρίς επιτυχία. 35' ΓΚΟΟΟΛ 1-1. Καταπληκτικό γκολ από τον Κουινόνες, ο οποίος από τα όρια της μεγάλης περιοχής πιάνει ένα γυριστό και κεραυνοβολεί τον Μπότη.

Live: Ολυμπιακός-Αλ Καντσία 1-0. 17' ΓΚΟΟΟΛ 1-0. Ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ με την κεφαλιά του Τσικίνιο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική σέντρα του Ορτέγκα. 16' Ο Ολυμπιακός απειλεί με τον Μασούρα, ο οποίος έφερε την μπάλα στα δεξί αλλά το πλασέ του κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Καστέλς. 13' Σουτ, ξανά, του Αλσαμάτ που περνάει διαγώνια από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπότη. 4' Ο Αλσαμάτ δοκίμασε από μακριά αλλά ο Μπότης μπλόκαρε. Το παιχνίδι ξεκίνησε.

Volley League Γυναικών: Στον Ολυμπιακό η Αμπντεραχίμ. Με την φανέλα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Γιασμίν Αμπντεραχίμ. Η διεθνής Αλγερινή ακραία αποτελεί ακόμη μια μεταγραφική κίνηση ενίσχυσης για τους ερυθρόλευκους εν όψει της νέας σεζόν. Η Αμπντεραχίμ έχει αγωνιστεί και στο γαλλικό πρωτάθλημα ενώ με την Εθνική Αλγερίας κατέκτησε το Παναραβικό πρωτάθλημα το 2023. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ορεξάτος δημιουργικά αλλά προδόθηκε από την άμυνα και τις αντοχές του. Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 2-2 με την Αλ Καντσία στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους. Ο Μίτσελ, ως τεχνικός της ομάδας απ’ τη Σαουδική Αραβία, συνάντησε γνώριμους απ’ την περσινή -δεύτερη- θητεία του στον Ολυμπιακό και φυσικά τα είπε σε θερμό κλίμα με τον Μεντιλίμπαρ. Ο Ολυμπιακός ήταν καλός στο δημιουργικό σκέλος, αλλά ήταν εμφανές πως τα πόδια των Πειραιωτών ήταν “βαριά”, όπως είναι λογικό, απ’ την προετοιμασία.

ΒΙΝΤΕΟ: Στο «κάδρο» του Ολυμπιακού ο Σαντίκ. Ο Ολυμπιακός είναι σε φάση προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς και παράλληλα «τρέχει» τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Στην κορυφή της επίθεσης το βάρος έπεσε στην παραμονή του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, η οποία ανακοινώθηκε πριν από μερικές ημέρες. Οι Πειραιώτες πλέον κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμα φορ που θα πλαισιώσει τον Μαροκινό γκολτζή, μιας και έχουν αδειάσει θέσεις στο ερυθρόλευκο ρόστερ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που συνεχίζει στον ΑΠΟΕΛ και ο Φραν Ναβάρο που επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Πόρτο.

«Ενδιαφέρθηκε για Μπιέλ η Σαραγόσα, αλλά συνεχίζει στον Ολυμπιακό». Ο Πεπ Μπιέλ επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Άουγκσμπουργκ και θεωρείται ουσιαστικά "νέο πρόσωπο" στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Ολλανδία. Στην Ισπανία αναφέρουν ότι η Σαραγόσα που αγωνίζεται στη La Liga 2 ενδιαφέρθηκε για να τον αποκτήσει, με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους.

Live: Ολυμπιακός-Αλ Καντσία 1-1 (Ημίχρονο). Τέλος του πρώτου μέρους. 45' Ο Μασούρας έφυγε στην πλάτη της άμυνας, είδε εκτός εστίας τον Καστέλς και προσπάθησε να τον κρεμάσει αλλά χωρίς επιτυχία. 35' ΓΚΟΟΟΛ 1-1. Καταπληκτικό γκολ από τον Κουινόνες, ο οποίος από τα όρια της μεγάλης περιοχής πιάνει ένα γυριστό και κεραυνοβολεί τον Μπότη. 28' Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Μασούρα που έκανε το σουτ από κοντά αλλά ο Καστέλς απέκρουσε με τα πόδια.

loader