ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Τα highlights της νίκης του Θρύλου επί της Βουλιαγμένης (vid)

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από τη νίκη του Θρύλου επί της Βουλιαγμένης για το Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών...

Επιστρέφει στον Πειραιά ο Όρτα! . Ο Ολυμπιακός δεν παράτησε στιγμή την περίπτωση του Αντρέ Όρτα και τον φέρνει πίσω στον Πειραιά!

Ανατροπή με Πετρούσεφ! . Ανατροπή δεδομένων για τον Φίλιπ Πετρούσεφ και τον Ερυθρό Αστέρα αποκαλύπτουν στη Σερβία.

Στο δρόμο προς Βέλγιο… γύρισε πίσω ο Αλεξανδρόπουλος . Η Σταντάρ Λιέγης συμφώνησε με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον δανεισμό του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, αλλά το θέμα «κόλλησε» !

Προ των «ερυθρόλευκων» πυλών ο Βέλντε! . Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμα μεταγραφής και αυτή δεν είναι άλλη από του Κρίστοφερ Βέλντε.

Ευθείες απειλές από Γιαννακόπουλο σε Αγγελόπουλους! . Απευθείας και σαφείς απειλές απηύθυνε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προς τους Προέδρους του Ολυμπιακού, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Σημαντικές εξελίξεις για το μέλλον του Εβάν Φουρνιέ! . Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Fadeawayworld» και άλλες πηγές από τις ΗΠΑ, οι Γουόριορς εξετάζουν την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ.

Ο Μπακαμπού είπε στον Τετέ να μη σκοράρει κόντρα στον Ολυμπιακό! (photo) . Ο Σεντρίκ Μπακαμπού υπήρξε συμπαίκτης με τον νέο παίκτη του Παναθηναϊκού, Τετέ, στη Γαλατάσαραϊ, στο πρώτο μισό της σεζόν 2023/24.

Εξετάζει τη περίπτωση του Ουμάρ Σαντίκ ο Θρύλος! . Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα που εξετάζεται είναι αυτό του 27χρονου Νιγηριανού επιθετικού της Σοσιεδάδ, Ουμάρ Σαντίκ.

Ο σαφής προσανατολισμός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ! . Από τη στιγμή που ανέλαβε τον Ολυμπιακό, ακόμα κι αν δεν είχε διαλέξει ο ίδιος το ρόστερ, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν σαφής.

Ολυμπιακός – Αλ Καντισίγια κανάλι: Εκεί θα δείτε το ματς! . Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και το μεσημέρι της Παρασκευής θα παίξει το τρίτο του φιλικό στην Ολλανδία.

loader