ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

ΒΙΝΤΕΟ: Στο «κάδρο» του Ολυμπιακού ο Γκιλμπέρ

Άλλο ένα όνομα μπαίνει στην ατζέντα του Ολυμπιακού για τη θέση του δεξιού μπακ, με τον Φρεντερίκ Γκιλμπέρ να έχει προταθεί στους ερυθρόλευκους για την αντικατάσταση του Σίμε Βρσάλικο. Ο 27χρονος ακραίος αμυντικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Άστον Βίλα και ψάχνει από τώρα ομάδα, μιας και βρίσκεται εκτός πλάνων τον τελευταίο καιρό και αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

Βαθμολογία UEFA: Ακόμη πιο κοντά στην 14η θέση η Ελλάδα με τη νίκη του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το 3/3 για τις ελληνικές ομάδες στην πρώτη εβδομάδα τους στα Κύπελλα Ευρώπης. Η νίκη επί της Μπότεφ πρόσθεσε ακόμη 250 βαθμούς στο ελληνικό σακούλι. Η Ελλάδα παραμένει στην 15η θέση της κατάταξης της UEFA, αλλά η απόσταση από τις παραπάνω χώρες μέχρι και την ενδέκατη θέση είναι αρκετά προσιτό να καλυφθεί, εφόσον-ασφαλώς-δεν υπάρχουν καλοκαιρινές απώλειες και έχουμε τέσσερις ομάδες (σίγουρος για την ώρα μόνο ο Ολυμπιακός) στις League Phases των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

ΒΙΝΤΕΟ - Έξαλλος Γιαννακόπουλος: «Κομπλεξικά άτομα, θα φτύσετε το γάλα της μάνας σας». Έπειτα από τα απανωτά μηνύματα που ακολούθησαν την παρουσίαση του Σάσα Βενζέκοφ στον Ολυμπιακό και τα όσα ειπώθηκαν από τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε ένα στόρι το πρωί της Παρασκευής, στο οποίο κάνει λόγο για «κομπλεξικά και κακά άτομα», χωρίς ονομαστική αναφορά και καταλήγοντας πως «θα φτύσετε το γάλα της μάνας σας».

Βέλντε και Όρτα πλησιάζουν στον Ολυμπιακό, αναμονή για Ποντένσε. Χθες πολλά δημοσιεύματα στην Πολωνία υποστήριζαν πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε, με την ελληνική ομάδα να τα έχει βρει σε όλα με τη Λεχ Πόζναν. Όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή θα φτάσει στα 4 εκατ. ευρώ και μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων μπορεί να ανέλθει στα 4,5 εκατομμύρια. Πλέον οι Πειραιώτες αναμένουν την άφιξη του Βέλντε, ο οποίος θα έρθει στην Αθήνα για τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του. οι προσωπικοί όροι του οποίου θα συμφωνηθούν μέσα στις επόμενες ώρες.

Ολυμπιακός: Συμφωνία για Όρτα με Μπράγκα - Το κόστος της μεταγραφής. Θετική θα είναι, όπως όλα δείχνουν, εξέλιξη της υπόθεσης του Αντρέ Όρτα στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Πορτογαλία τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/7) οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει σε όλα με την Μπράγκα. Μάλιστα όπως τονίζουν ο παίκτης αναμένεται τις επόμενες ώρες στη χώρα μας με σκοπό να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά. Το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ συν τα μπόνους.

Live: Ολυμπιακός-Αλ Καντσία 2-2 (ΤΕΛΙΚΟ). Τέλος αγώνα. Ολυμπιακός-Αλ Καντσία 2-2. 89' Ο Ζέλσον βρέθηκε απέναντι στον Κάστελς και πλάσαρε, αλλά ο τερματοφύλακας της Αλ Καντσία έδιωξε. 88' ΓΚΟΟΟΛ 2-2. Ο Ολυμπιακός ισοφαρίζει. Ο Ροντινέι σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα. 59' Τρομερή πάσα του Μπιέλ στην πλάτη της άμυνας, ο Τσικίνιο πέρασε τον τερματοφύλακα αλλά ο αμυντικός τον πρόλαβε. 47' ΓΚΟΟΟΛ 1-2. Ο Ομπαμεγιάνγκ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Ορτέγκα, πρόλαβε την έξοδο του Πασχαλάκη και έκανε το πλασέ.

Live: Ολυμπιακός-Αλ Καντσία 1-2. 47' ΓΚΟΟΟΛ 1-2. Ο Ομπαμεγιάνγκ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Ορτέγκα, πρόλαβε την έξοδο του Πασχαλάκη και έκανε το πλασέ. Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο. Τέλος του πρώτου μέρους. 45' Ο Μασούρας έφυγε στην πλάτη της άμυνας, είδε εκτός εστίας τον Καστέλς και προσπάθησε να τον κρεμάσει αλλά χωρίς επιτυχία. 35' ΓΚΟΟΟΛ 1-1. Καταπληκτικό γκολ από τον Κουινόνες, ο οποίος από τα όρια της μεγάλης περιοχής πιάνει ένα γυριστό και κεραυνοβολεί τον Μπότη.

Live: Ολυμπιακός-Αλ Καντσία 1-0. 17' ΓΚΟΟΟΛ 1-0. Ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ με την κεφαλιά του Τσικίνιο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική σέντρα του Ορτέγκα. 16' Ο Ολυμπιακός απειλεί με τον Μασούρα, ο οποίος έφερε την μπάλα στα δεξί αλλά το πλασέ του κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Καστέλς. 13' Σουτ, ξανά, του Αλσαμάτ που περνάει διαγώνια από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπότη. 4' Ο Αλσαμάτ δοκίμασε από μακριά αλλά ο Μπότης μπλόκαρε. Το παιχνίδι ξεκίνησε.

Volley League Γυναικών: Στον Ολυμπιακό η Αμπντεραχίμ. Με την φανέλα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Γιασμίν Αμπντεραχίμ. Η διεθνής Αλγερινή ακραία αποτελεί ακόμη μια μεταγραφική κίνηση ενίσχυσης για τους ερυθρόλευκους εν όψει της νέας σεζόν. Η Αμπντεραχίμ έχει αγωνιστεί και στο γαλλικό πρωτάθλημα ενώ με την Εθνική Αλγερίας κατέκτησε το Παναραβικό πρωτάθλημα το 2023. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

ΒΙΝΤΕΟ: Στο «κάδρο» του Ολυμπιακού ο Σαντίκ. Ο Ολυμπιακός είναι σε φάση προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς και παράλληλα «τρέχει» τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Στην κορυφή της επίθεσης το βάρος έπεσε στην παραμονή του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, η οποία ανακοινώθηκε πριν από μερικές ημέρες. Οι Πειραιώτες πλέον κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμα φορ που θα πλαισιώσει τον Μαροκινό γκολτζή, μιας και έχουν αδειάσει θέσεις στο ερυθρόλευκο ρόστερ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που συνεχίζει στον ΑΠΟΕΛ και ο Φραν Ναβάρο που επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Πόρτο.

Μεντιλίμπαρ για όλα: Πόσες μεταγραφές θέλει ακόμη, τι θα γίνει με Ποντένσε και ποιον Ολυμπιακό θα δούμε. Μετά το πρώτο στάδιο προετοιμασίας ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και τη συνοδεύουν στο Σίνταμ της Ολλανδίας, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για όλα. Για τις μεταγραφές που έγιναν, για όσες θέλει ακόμη, τι θα γίνει με τον Ποντένσε, το θέμα Κάρμο και άλλα πολλά.

loader