ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Πώς εμπλέκεται η Παρτιζάν και ο Πάντερ με τον Κίναν Έβανς και τον Ολυμπιακό…

Ο Κέβιν Πάντερ μπορεί να ανανέωσε με την Παρτιζάν το περασμένο καλοκαίρι, όμως στη Σερβία «έσκασε» είδηση-βόμβα για το μέλλον του και περιπλέκει και τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Κίναν Έβανς. Συγκεκριμένα, η Παρτιζάν θέλει να κρατήσει τον Αμερικανό σταρ στο ρόστερ της, αλλά εκείνος φαίνεται να έχει πάρει ήδη την απόφαση να αποχωρήσει από το Βελιγράδι και την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς το καλοκαίρι.

H τελευταία αγωνιστική της Super League με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα . Bet Builder ready για τα μεγάλα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου   Πέφτει η αυλαία την Κυριακή (20:00) στη Super League και στο νήμα κρίνεται ο τίτλος. Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Άρη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ χρειάζεται τη νίκη στο ματς με τη Λαμία στην OPAP Arena αλλά και να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον Άρη.

Η απορία του Παύλου Μαρινάκη: «Πώς ο τελικός Κυπέλλου στο μπάσκετ έγινε με κόσμο χωρίς να συμβεί το παραμικρό;». Ευθείες «βολές» στην ΕΠΟ εξαπέλυσε ο Παύλος Μαρινάκης σε δηλώσεις του. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έφερε ως παράδειγμα τον τελικό του Κυπέλλου του μπάσκετ που έγινε παρουσία κόσμου χωρίς να γίνει το παραμικρό -όπως ανέφερε- και έκανε λόγο για μια επιμονή για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο στον Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο. Μεταξύ άλλων ο Παύλος Μαρινάκης δήλωσε:

«Χαμός» με Ελ Κααμπί - Τι πραγματικά γίνεται με τον Μαροκινό στράικερ.. Είναι λογικό και φυσιολογικό ένας επιθετικός που έχει σκοράρει σε μία σεζόν 32 φορές εκ των οποίων οι πέντε σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης να έχει προκαλέσει μεγάλο θόρυβο γύρω από το όνομα του. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί κάνει ονειρεμένη χρονιά με τον Ολυμπιακό και τον έχει οδηγήσει σε μεγάλες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η φημολογία για το μέλλον του συνεχίζεται και τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν.

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Βασίλιε Μίσιτς βρίσκεται στην Ελλάδα και «άναψε» φωτιές. Ο Βασίλιε Μίσιτς έχει ολοκληρώσει τη σεζόν με τους Χόρνετς στο ΝΒΑ και βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές, με τα σενάρια για το μέλλον του να δίνουν και να παίρνουν. Ο Σέρβος γκαρντ διασκέδασε το βράδυ της Πέμπτης στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Λευτέρης Πανταζής, τον οποίο μάλιστα πήρε και αγκαλιά. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Conference League: Τα αντικείμενα που απαγορεύονται ενόψει του τελικού και ο «κανονισμός γηπέδου». Η ΕΠΟ προετοιμάζεται με τη σειρά της για τον τελικό του Conference League, ο οποίος θα διεξαχθεί στην "Opap Arena" ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα. Η ελληνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου αναφέρει με ανακοίνωσή της τα αντικείμενα που απαγορεύονται ενόψει του τελικού, αλλά και τους κανονισμούς του γηπέδου. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Καρεμπέ: «Ελπίζω να κερδίσουμε αυτόν τον τελικό - Θα είναι μοναδικό». Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στην «Marca» για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League αλλά και την πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Αναλυτικά όσα είπε το στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference, τόνισε: «Θα είναι μοναδικό για εμάς και για όλη την Ελλάδα. Ήταν το 71 με προπονητή τον Πούσκας και με τον Παναθηναϊκό. Τώρα είναι η σειρά μας. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά με τον Μεντιλιμπάρ».

Η απορία του Παύλου Μαρινάκη: «Πώς ο τελικός Κυπέλλου στο μπάσκετ έγινε με κόσμο χωρίς να συμβεί το παραμικρό;». Ευθείες «βολές» στην ΕΠΟ εξαπέλυσε ο Παύλος Μαρινάκης σε δηλώσεις του. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έφερε ως παράδειγμα τον τελικό του Κυπέλλου του μπάσκετ που έγινε παρουσία κόσμου χωρίς να γίνει το παραμικρό -όπως ανέφερε- και έκανε λόγο για μια επιμονή για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο στον Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο. Μεταξύ άλλων ο Παύλος Μαρινάκης δήλωσε:

Δεν το περίμενε αυτό ο Ολυμπιακός από τη Φιορεντίνα.... Οι εκτιμήσεις ότι η Φιορεντίνα δεν θα εξαντλήσει τα εισιτήρια που δικαιούται για τον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό, φαίνεται ότι θα αποδειχθούν λανθασμένες! Η ιταλική εφημερίδα «La Nazione» αναφέρει ότι ήδη 5.000 οπαδοί της έκλεισαν θέση για τον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας, τα οποία αφορούν τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι είχαν προτεραιότητα για τον τελικό. Πλέον ξεκινάει η νέα φάση που θα μπορούν να αποκτήσουν εισιτήρια όλοι οι φίλαθλοι των «βιόλα», με το ιταλικό Μέσο να εκτιμά ότι θα κάνουν «φτερά» όλα τα εισιτήρια.

Το παρελθόν του Χρήστου Κόντη στον Ολυμπιακό. Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό με τον Χρήστο Κόντη να τον διαδέχεται.  Ο 49χρονος, το τελευταίο τρίμηνο εργάστηκε στον Βόλο και βοήθησε την ομάδα να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία. Επιπλέον ο Κόντης για δυόμισι χρόνια βρισκόταν στο πλευρό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά, ο νυν προπονητής του Παναθηναϊκού έχει και «ερυθρόλευκο» παρελθόν. 

Χωρίς Γκος η προπόνηση του Ολυμπιακού - Κανονικά ο Πετρούσεφ. Μία προσθήκη και μία απώλεια περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού (18/5) αγώνα με την ΑΕΚ (18/5, 17:15) για το Game 2 των πλέι οφ της Basket League. Συγκεκριμένα, ο Φίλιπ Πετρούσεφ ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε και συμμετείχε κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα. Δεν ίσχυσε ωστόσο το ίδιο με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, ο οποίος έμεινε εκτός λόγω στομαχικών διαταραχών.

loader