ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Η κρισιμότητα του να κατακτήσει το Κόνφερενς ο Θρύλος!

Άπαντες στον Ολυμπιακό περιμένουν με ανυπομονησία να κατακτήσουν το Κόνφερενς Λιγκ, κάτι που εάν συμβεί θα εκτοξεύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Φιορεντίνα – Νάπολι 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή (videos) . Φιορεντίνα και Νάπολι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 σε ένα ωραίο ματς στο «Αρτέμιο Φράνκι», με την αντίπαλο του Ολυμπιακού να ανατρέπει το εις βάρος της 0-1 πριν δεχθεί την τελική ισοφάριση.

Έτοιμος για Ολυμπιακό ο Κοστίνια! . Ο Κοστίνια αποτελεί έναν από τους κορυφαίους δεξιούς μπακ του πορτογαλικού πρωταθλήματος και είναι έτοιμος να έρθει στον Ολυμπιακό!

Προκαλούν οι οπαδοί της Φιορεντίνα . Το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί της Φιορεντίνα για τον Ολυμπιακό και τον τελικό του Conference League.

Στη Θεσσαλονίκη ο Μελισσανίδης – Συνθήματα από οπαδούς του ΠΑΟΚ έξω από το ξενοδοχείο του . Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να περνούν έξω από το ξενοδοχείο, φωνάζοντας συνθήματα κατά του...

Μητσοτάκης: «Μόνο έτσι θα πάω στον τελικό της Ευρωλίγκας» . Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε πως θα παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό της Euroleague αν σε αυτόν δώσουν το «παρών» Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Ολυμπιακός: Το πλάνο για τον αντί-Τσικίνιο στη Λεωφόρο . Τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Τσικίνιο, ο οποίος συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, ψάχνει ο Μεντιλίμπαρ για το αυριανό ντέρμπι του Ολυμπιακού στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Τερατσιάνο: «Δεν υπάρχει φαβορί ανάμεσα σε εμάς και τον Ολυμπιακό» . Ο τερματοφύλακας της Φιορεντίνα, Πιέτρο Τερατσιάνο, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Νάπολι, στάθηκε στον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό.

«Ο Ολυμπιακός έχει ήδη εξασφαλίσει τον Κίναν Έβανς»! . Οι φήμες από το εξωτερικό σχετικά με τον Κίναν Έβανς και τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο συνεχίζονται, με τους Ισπανούς να μιλάνε για συμφωνία.

Ιταλιάνο: «Το μυαλό μας στον Ολυμπιακό» . Ο Ιταλιάνο παραδέχθηκε πως η Φιορεντίνα έχει το μυαλό της στον Ολυμπιακό και τον τελικό του Conference League.

Αποθεώση για τους Νέους του Ολυμπιακού στη Κηφισιά! . Οι Νέοι του Ολυμπιακού γνώρισαν την αποθέωση στη Κηφισιά, καθώς η υποδοχή τους έγινε με χειροκροτήματα από εκείνους της τοπικής ομάδας.

loader