ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Έχουμε ακόμα 90′ για την επική πρόκριση του Θρύλου!

Ακόμη 90' πρέπει να περιμένουν όλοι οι οπαδοί του Θρύλου προκειμένου να πανηγυρίσουν μια επική πρόκριση απέναντι στην Άστον Βίλα.

Ολυμπιακός: Η ανάρτηση του Ποντένσε στον κόσμο (pic) . Το ευχαριστώ του Ντάνιελ Ποντένσε και η ανάρτηση του για τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο Μελισσανίδης στηρίζει Αλμέιδα αλλά οι οπαδοί γκρινιάζουν… . Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πιστεύει πως η ΑΕΚ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και έστειλε μήνυμα στήριξης στον Ματίας Αλμέιδα. Την ίδια ώρα οι οπαδοί γκρινιάζουν.

Ανάρτηση από την UEFA με Τζιοβάνι – Ριβάλντο! . Η ξέφρενη πορεία του Θρύλου έχει κάνει όλη την Ευρώπη να ασχολείται μαζί του. Έτσι, ο επίσημος λογαριασμός του UEFA Conference League προχώρησε σε μία δημοσίευση, με φωτογραφία των Ριβάλντο και Τζιοβάνι, στα ερυθρόλευκα.

Επίσημο: Στο Mega o τελικός του Conference League . Το MEGA εξασφάλισε και θα μεταδώσει παράλληλα με την COSMOTE TV τον ιστορικό τελικό του UEFA Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, την Τετάρτη 29 Μαΐου, στις 22:00.

Ζήλεια ατελείωτη: «Οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ αγοράζουν εισιτήρια της Φιορεντίνα» . Ακόμα μία συμμαχία κατά του μεγαλείου του Ολυμπιακού φαίνεται πως θα κάνουν οι φίλοι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, αποδεικνύοντας πόσο ζηλεύουν τον Ολυμπιακό και πόσο τους έχει πονέσει ο Θρύλος τόσες δεκαετίες!

Νέο… κόμπλεξ Σλούκα: «Ο Παναθηναϊκός μου δίνει τον χρόνο και τον χώρο που δεν είχα πριν» . Ο Κώστας Σλούκας συνεχίζει να βγάζει κόμπλεξ και να πουλάει οπαδιλίκι κάνοντας δηλώσεις που θα συζητηθούν στο Sportal.gr

Το παραδέχονται και οι απέναντι: «Ο Ολυμπιακός παίζει όλα τα παιχνίδια στα ίσα» . Ο Ολυμπιακός παίζει στα ίσα όλα τα παιχνίδια και ήρθε η ώρα των αντιπάλων του να το παραδεχθούν και δημόσια!

Η UEFA αποθέωσε τον Έσε! (video) . Δείτε τη δημοσίευση της UEFA με πρωταγωνιστή τον Σαντιάγκο Έσε!

Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί κορυφαίος Αφρικανός σκόρερ σε Europa και Conference League σε μία σεζόν . Με τα 13 τέρματα του φέτος, ο φορ του Ολυμπιακού, Ελ Κααμπί ξεπέρασε Ντρογκμπά, Ομπαμεγιάνγκ, Μανέ και Σαλάχ.

Τα αντικείμενα που θα απαγορεύονται στον τελικό του Conference League . Με ανακοίνωση της η ΕΠΟ αναφέρει τα αντικείμενα που θα απαγορεύονται εντός OPAP Arena στον τελικό του Conference, ενώ τόνισε και πως τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά.

loader