ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Μεντιλίμπαρ: «Αντέξαμε στον ρυθμό της Άστον Βίλα»!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναφέρθηκε στο τι πρέπει να πράξει ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό αγώνα με την Άστον Βίλα και στον ρυθμό των Άγγλων.

Ολυμπιακός: Η ανάρτηση του Ποντένσε στον κόσμο (pic) . Το ευχαριστώ του Ντάνιελ Ποντένσε και η ανάρτηση του για τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο Μελισσανίδης στηρίζει Αλμέιδα αλλά οι οπαδοί γκρινιάζουν… . Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πιστεύει πως η ΑΕΚ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και έστειλε μήνυμα στήριξης στον Ματίας Αλμέιδα. Την ίδια ώρα οι οπαδοί γκρινιάζουν.

Ανάρτηση από την UEFA με Τζιοβάνι – Ριβάλντο! . Η ξέφρενη πορεία του Θρύλου έχει κάνει όλη την Ευρώπη να ασχολείται μαζί του. Έτσι, ο επίσημος λογαριασμός του UEFA Conference League προχώρησε σε μία δημοσίευση, με φωτογραφία των Ριβάλντο και Τζιοβάνι, στα ερυθρόλευκα.

Επίσημο: Στο Mega o τελικός του Conference League . Το MEGA εξασφάλισε και θα μεταδώσει παράλληλα με την COSMOTE TV τον ιστορικό τελικό του UEFA Europa Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, την Τετάρτη 29 Μαΐου, στις 22:00.

Νέο… κόμπλεξ Σλούκα: «Ο Παναθηναϊκός μου δίνει τον χρόνο και τον χώρο που δεν είχα πριν» . Ο Κώστας Σλούκας συνεχίζει να βγάζει κόμπλεξ και να πουλάει οπαδιλίκι κάνοντας δηλώσεις που θα συζητηθούν στο Sportal.gr

Ζήλεια ατελείωτη: «Οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ αγοράζουν εισιτήρια της Φιορεντίνα» . Ακόμα μία συμμαχία κατά του μεγαλείου του Ολυμπιακού φαίνεται πως θα κάνουν οι φίλοι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, αποδεικνύοντας πόσο ζηλεύουν τον Ολυμπιακό και πόσο τους έχει πονέσει ο Θρύλος τόσες δεκαετίες!

Το παραδέχονται και οι απέναντι: «Ο Ολυμπιακός παίζει όλα τα παιχνίδια στα ίσα» . Ο Ολυμπιακός παίζει στα ίσα όλα τα παιχνίδια και ήρθε η ώρα των αντιπάλων του να το παραδεχθούν και δημόσια!

Η UEFA αποθέωσε τον Έσε! (video) . Δείτε τη δημοσίευση της UEFA με πρωταγωνιστή τον Σαντιάγκο Έσε!

Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί κορυφαίος Αφρικανός σκόρερ σε Europa και Conference League σε μία σεζόν . Με τα 13 τέρματα του φέτος, ο φορ του Ολυμπιακού, Ελ Κααμπί ξεπέρασε Ντρογκμπά, Ομπαμεγιάνγκ, Μανέ και Σαλάχ.

Τα αντικείμενα που θα απαγορεύονται στον τελικό του Conference League . Με ανακοίνωση της η ΕΠΟ αναφέρει τα αντικείμενα που θα απαγορεύονται εντός OPAP Arena στον τελικό του Conference, ενώ τόνισε και πως τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά.

loader