ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Ολυμπιακός: Η έκπληξη του Μεντιλίμπαρ στην 11άδα με την Άστον Βίλα

Ο Ολυμπιακός μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του. Με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να επιβεβαιώνει τις προβλέψεις και να παρατάσσει την ενδεκάδα που θεωρεί ότι είχε την καλύτερη απόδοση στο πιο δύσκολο περιβάλλον που έχει αντιμετωπίσει η ολυμπιακός τη φετινή χρονιά. Την ομάδα , για την ακρίβεια, που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε.

Ξάφνιασε στη συνέντευξη Τύπου ο Μεντιλίμπαρ! . Στο ότι ο Ολυμπιακός ήθελε να πάει με νίκες στον τελικό του Europa Conference League, στάθηκε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου μετά την επικράτηση (2-0) επί της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μάλιστα, ερωτώμενος για το τι θα είχε συμβεί εάν είχε αναλάβει τους Πειραιώτες δύο μήνες νωρίτερα, τόνισε πως μπορεί τα πράγματα να είχαν εξελιχθεί χειρότερα για τους Πειραιώτες! Αναλυτικά, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για: -την προσέγγισή του ώστε να μην κουράζονται οι παίκτες του:

Ο Ποντένσε έδωσε τη φανέλα του σε πιτσιρικά που έβαλε τα κλάματα!. Μετά το τέλος του αγώνα, με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός έκανε ένα τεράστιο βήμα για την κατάληψη της 3ης θέσης των playoffs της Super League. Η «ερυθρόλευκη» αποστολή πανηγύρισε τη μεγάλη αυτή νίκη μαζί με τους φιλάθλους της, δίνοντας το έναυσμα και για νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή, αλλά και για τον τελικό του Conference League. Πάντως, ένας πιτσιρικάς έφυγε από το φαληρικό γήπεδο λίγο πιο χαρούμενος από τους υπόλοιπους φίλους των Πειραιωτών, καθώς πραγματοποιήθηκε η ευχή του!

Η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά για τον Ποντένσε... (ΦΩΤΟ). Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα την ΑΕΚ με 2-0 στο Καραϊσκάκη και πλέον πάει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν μία ολοκληρωτική εμφάνιση και επικράτησαν άνετα της Ένωσης, σε ένα ματς που είχε μία πολύ δυνατή στιγμή και δεν ήταν άλλη από την αλλαγή του Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος άφησε τη θέση του στον Ζέλσον Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι 49 οπαδοί που θα πάρουν σίγουρα εισιτήριο για τον τελικό του Conference League. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον τελικό του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα στον τελικό της OPAP Arena στις 29 Μαΐου και η ΠΑΕ ανακοίνωσε τον τρόπο που θα διατεθούν τα εισιτήρια που θα πάρει για το μεγάλο ματς.  Μέσω της ανακοίνωσης, έγινε γνωστό και το γεγονός ότι οι 49 οπαδοί που έκαναν το ταξίδι στην Σερβία για το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν το εισιτήριό τους για το μεγάλο ραντεβού.

«Βόμβα» από την Τουρκία για Ελ Κααμπί.... «Βόμβα» από την Τουρκία για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί με την ιστοσελίδα «yeniakit.com.tr» να αναφέρει ότι η Γαλατάσαραϊ «άρπαξε» τον Μαροκινό επιθετικό. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο προπονητής της Γαλατάσαραϊ, Οκάν Μπουρούκ, είχε ξεχωρίσει εδώ και αρκετό διάστημα την περίπτωση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί και είχε ζητήσει από τη διοίκηση του τούρκικου συλλόγου να τον ντύσει στα «κιτρινοκόκκινα».

Μπρινιόλι: «Ο Ολυμπιακός είναι δυνατή και οργανωμένη ομάδα - Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να με αφήσει εκτός επειδή δεν ανανέωσα». Ο Αλμπέρο Μπρινιόλι έδωσε μία συνέντευξη στην ιταλική ιστοσελίδα «violanews» και μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Ολυμπιακός είναι πλέον μία δυνατή και οργανωμένη ομάδα, ενώ μίλησε και για τον Ντραγκόφσκι, ο οποίος τον αντικατέστησε στον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπρινιόλι: Για τον Ολυμπιακό: «Πριν τρεις μήνες ο Ολυμπιακός ήταν μία άλλη ομάδα. Είναι σίγουρα μια δυνατή και οργανωμένη ομάδα.  Είχε πολλά προβλήματα φέτος μέχρι τον Φεβρουάριο, γιατί άλλαξε δύο προπονητές.

Βαρούχας: «Γι’ αυτό δεν είναι πέναλτι του Χουάνκαρ - Σωστή απόφαση στο Φάληρο». Εξαιρετική χαρακτήρισε την διαιτησία του αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός ο Παναγιώτης Βαρούχας. Μιλώντας στην ΕΡΤ, έκανε ειδική αναφορά στη φάση με το χέρι του Χουάνκαρ, όπου ζήτησαν πέναλτι οι του Δικεφάλου του Βορρά, τονίζοντας ότι σωστά δεν δόθηκε παράβαση, καθώς ο Ισπανός μπακ του τριφυλλιού δεν είχε πρόθεση, ενώ ήταν και σε πολύ κοντινή απόσταση. Όσο για το πέναλτι στον Σαμάτα, υπογράμμισε ότι ορθώς υποδείχτηκε, κάνοντας λόγο για απερίσκεπτη ενέργεια του Γεντβάι, που όπως είπε, σωστά δέχτηκε και την κίτρινη κάρτα.

Μεντιλίμπαρ: «Το φαβορί αυτή τη στιγμή είναι ο ΠΑΟΚ». Ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη με 2-0 κόντρα στην ΑΕΚ και η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19/5, 20:00) το οποίο αναμένεται συναρπαστικό καθώς είναι αυτό που θα κρίνει την 3η θέση. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» σε δηλώσεις του ενόψει του ντέρμπι με το «τριφύλλι», ανέφερε πως φαβορί για τον τίτλο είναι ο ΠΑΟΚ ενώ μίλησε και για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μεντιλίμπαρ: Για το πώς άλλαξε η εικόνα της ομάδας του από το ματς με τον ΠΑΟΚ σε αυτό με την ΑΕΚ:

Ο Τσικίνιο δεν παίζει με Παναθηναϊκό . Ο Τσικίνιο ήταν ανάμεσα στους παίκτες του Ολυμπιακού που βρίσκονταν στο όριο καρτών πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ και το γεγονός ότι δέχθηκε μία στο 84ο λεπτό τον έθεσε αυτόματα εκτός πλάνων του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον επόμενο αγώνα. Αυτός θα είναι απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την τελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, ματς που θα κρίνει ποιος θα καθορίσει την τελική κατάταξη των ομάδων στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

«Σκέφτονται την επιστροφή του Ποντένσε στην Γουλβς». Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του κάνει φέτος ο Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό, μετρώντας 14 γκολ και 12 ασίστ σε 45 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, όντας καθοριστικός στην αντεπίθεση της ομάδας τους τελευταίους μήνες.

loader