ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Συνάντηση έως τις 17:00, στη Broad Street στο Rosies»

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ενημέρωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού που θα βρεθούν στις εξέδρες του «Βίλα Παρκ».

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Τελευταίο ματς για φέτος στο κάστρο μας… Σας ευχαριστούμε!» (video) . Δείτε το υπέροχο βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Αποστολόπουλος: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»! . Ο Απόστολος Αποστολόπουλος συμμετείχε στην μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ με τελικό σκορ 2-0 και έκανε μια ανάρτηση.

Μεντιλίμπαρ: «Έπρεπε να διατηρήσουμε την ψυχολογία νικητή» . Διαβάστε τις δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Ροντινέι: «Είναι τιμή μου να φοράω αυτή τη φανέλα!» (photo) . Δείτε την ξεχωριστή ανάρτηση του Ροντινέι στα social media, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ!

Κόνφερενς Λιγκ: «Σε tour στην Ελλάδα το τρόπαιο»! . Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής (10/05) το τρόπαιο του Κόνφερενς Λιγκ, με τη διοργάνωση να αναρτά φωτογραφίες του.

Το αινιγματικό story της συζύγου του Ποντένσε! (photo) . Η σύζυγος του Ντάνιελ Ποντένσε ανέβασε ένα instagram story στο οποίο ανέφερε: «Το συναίσθημα όταν φεύγεις απ’ το σπίτι σου. Σ’ αγαπάω».

Μαρτίνς: «Του χρόνου θα δείξω τη πραγματική μου αξία»! . Ο Ζέλσον Μαρτίνς εξέφρασε την επιθυμία του να συμβάλει περισσότερο την επόμενη σεζόν προκειμένου να αποδείξει την πραγματική του αξία.

Δεν παίζει με Ολυμπιακό ο Μλαντένοβιτς . Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Φίλιπ Μλαντένοβιτς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Σαν σήμερα: Το τρίτο σερί (vid) . Σαν σήμερα, 16 Μαϊου του 1999, ο Ολυμπιακός κατακτά και πανηγυρίζει στο ΟΑΚΑ το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα.

Κάνααν: «Έχω βαρεθεί να παίζω με τον Παναθηναϊκό» . Ο Αϊζάια Κάνααν αναφέρθηκε στο προσεχές Final 4 της Ευρωλίγκας και μεταξύ άλλων δήλωσε πως έχει βαρεθεί να παίζει αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό.

loader