ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Γλέντι για την ήττα του ΠΑΟ!

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε (30/04, 21:30, Novasports Prime) την Μπαρτσελόνα στο "ΣΕΦ" και ο κόσμος πανηγύρισε την ήττα του Παναθηναϊκού.

Μπουκάλια και οι αναπτήρες πετούσαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού! (video) . Δείτε τα έκτροπα των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και τα αντικείμενα που πετούσαν στην εστία του Τζολάκη!

ABA Liga: Πρωταθλητής ο Ερυθρός Αστέρας με «σκούπα» επί της Παρτιζάν! . Ο Ερυθρός Αστέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου νίκησε με 82-76 εκτός έδρας την Παρτίζαν, έκανε το 3-0 στην σειρά των τελικών και κατέκτησε την 7η Αδριατική λίγκα της ιστορίας του!

Τελικός Conference League: Τα αίσχη ΕΠΟ και Φιλιππούση με τα εισιτήρια και τις σουίτες . Την ώρα που ο κόσμος του Ολυμπιακού δίνει «μάχη» για ένα εισιτήριο του ιστορικού τελικού Europa Conference League, διαβάστε τα αίσχη της ΕΠΟ!

Ροντινέι: «Να κατακτήσουμε το Conference!» . Διαβάστε τις δηλώσεις του Ροντινέι μετά το ισόπαλο ντέρμπι της Λεωφόρου απέναντι στον Παναθηναϊκό!

Στην Πορτογαλία ο Γιάννης Μανιάτης με την UEFA! . Ο διευθυντής του Ολυμπιακού Κ23, Γιάννης Μανιάτης, παρακολούθησε τον 3ο κύκλο μαθημάτων του MIP (Master for International Players) της UEFA!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-2: highlights (video) . Δείτε τα highlights του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την τελευταία αγωνιστική

Βιθέντε Ιμπόρα: «Δεν είμαι χαρούμενος με τη τρίτη θέση»! . Ο 36χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής του δαφνοστεφανωμένου έφηβου, Βιθέντε Ιμπόρα, έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Ίνσταγκραμ.

Ο Ναν προτιμάει… Ρεάλ στον τελικό γιατί φοβάται τον Θρύλο! . Ο Κέντρικ Ναν αποκάλυψε την προτίμησή του σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός προκριθεί στον τελικό της Euroleague και φυσικά θέλει να αποφύγει τον Ολυμπιακό!

Αστεία ΕΠΟ ξανά! . Ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο το προσεχές Σάββατο (25/5, 20:30) στο Πανθεσσαλικό στάδιο, αλλά η ανεπαρκέστατη ΕΠΟ ετοιμάζει events μόνη της, στον κόσμο της όπως πάντα!

Super League Κ15: Ώρα στέψης για τον Ολυμπιακό . Η ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει αύριο (21/5, 18:00) τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Λαμίας και θέλουν τον τίτλο του πρωταθλητή!

loader