ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Live: Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα (2η περίοδος)

Άρχισε το δεύτερο δεκάλεπτο. Τέλος πρώτης περιόδου: Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα 13-13. Έναρξη της αναμέτρησης, με τον Ολυμπιακό στην επίθεση. Με τους Φαλ, Σίκμα, Πίτερς, Κάναν και Γουόκαπ ξεκινά ο Ολυμπιακός. Μόλις έδειξε το cube και τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος φυσικά γνώρισε την αποθέωση. Ο Κώστας Παπανικολάου άκουσε ρυθμικά το όνομά του, καθώς κατευθυνόταν μαζί με τους «κομμένους» από τη δωδεκάδα δίπλα από τον πάγκο.

Ο Έσε πάει Εθνική Αργεντινής! . Μετά τον Ορτέγα, που τον περασμένο Νοέμβριο είχε κληθεί στην Εθνική Αργεντινής, αυτή τη φορά η κλήση από Αργεντινή μεριά ήταν για τον Σαντιάγκο Έσε. Ο χαφ του Ολυμπιακού επελέγη από τον Χαβιέρ Μασεράνο στην προεπιλογή της Αργεντινής U23, η οποία στις 8 και 11 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια την Εθνική Παραγουάης U23 στο Μπουένος Άιρες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ολυμπιακό Τουρνουά.

Τελικός Conference: «Ξηλώνεται» η «Opap Arena» από την UEFA. Δουλειά έχει πιάσει από τη Δευτέρα η UEFA στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ έχει δώσει τα… κλειδιά του γηπέδου της στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και η «Opap Arena» ετοιμάζεται για τον τελικό του Conference League, που θα φιλοξενεί ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου.  Μία από τις πρώτες κινήσεις των ανθρώπων της UEFA είναι να αλλάξουν το… όνομα του γηπέδου, καλύπτοντας την προμετωπίδα. Επίσημα η έδρα του τελικού ονομάζεται «ΑΕΚ Arena» και όχι «Opap Arena», μιας και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν χρησιμοποιεί τα ονόματα των χορηγών.

Ζήτησαν συγνώμη από τον Παναθηναϊκό και απέσυραν την διαφήμιση . Τις τελευταίες ημέρες προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση διαφήμιση, που είχε μηνύματα τα οποία φτάνουν στο σημείο να υποκινούν βία, δείχνοντας δύο υποτιθέμενους οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Σειρά πήρε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ο οποίος με μία οργισμένη ανακοίνωση έστειλε εξώδικο στην εταιρία για να αποσυρθεί η διαφήμιση.

Το πρόγραμμα του Μεντιλίμπαρ και ο Ορτέγα. Ο Ισπανός τεχνικός, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θέλοντας να δώσει κάποιες έξτρα... ανάσες στους παίκτες του Ολυμπιακού θα τους έχει 2 ημέρες ρεπό: Τρίτη και Τετάρτη. Από την άλλη ο Ορτέγα είναι διαθέσιμος και προπονείται σε φουλ ρυθμούς - και ενώ ο τελικός Ολυμπιακός Φιορεντίνα είναι προγραμματισμένος ως γνωστόν για τις 29 Μαΐου στην OPAP Arena - ωστόσο έχει να παίξει καιρό (πλέον). Έχει να αγωνιστεί από το Άστον Βίλα  - Ολυμπιακός (2-4) που είχε τραυματιστεί τότε.

«Επιστρέφει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό» (ΦΩΤΟ). Τη θερινή μεταγραφική περίοδο ο Πεπ Μπιέλ δόθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Άουγκσμπουργκ, με τη συμφωνία των δύο ομάδων να περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς. Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τη γερμανική ομάδα, ωστόσο ο Ισπανός δεν αναμένεται να μείνει. Όπως γράφει το Kicker.de, ο Μπιέλ δεν κατάφερε να ξεχωρίσει και έτσι θα επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όπου και θα αποφασιστεί το μέλλον του. Ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός μέσος έχει συμβόλαιο έως το 2027 με τον Ολυμπιακό. Με τη γερμανική ομάδα αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια (274') στη Bundesliga.

«Κίνηση Ολυμπιακού για Μεϊτέ»!. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ θα αρχίσουν να ρίχνουν το βάρος στην επόμενη μέρα της ομάδας. Μία από τις υποθέσεις που έχουν ήδη απασχολήσει τους ασπρόμαυρους, είναι η απόκτηση των δικαιωμάτων του Μεϊτέ από τη Μπενφίκα. Φαίνεται, ωστόσο, ότι δεν «παίζει» μόνος του σε αυτό το θέμα ο ΠΑΟΚ.

Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για τον τελικό με Φιορεντίνα. Ο Ολυμπιακός έχει ακόμα μέρες πριν τον τελικό της 29ης του μηνός με τη Φιορεντίνα στο γήπεδο της «Opap Arena». Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ - που έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του για Τρίτη και Τετάρτη - έχει ήδη ξεκινήσει να επεξεργάζεται το αρχικό του σχέδιο για τον αγώνα με τους Ιταλούς. Το σχέδιο της βασικής του 11άδας.

Χαμός με ΕΠΟ! Στα... κάγκελα ο Ολυμπιακός ενόψει τελικού - Ο λόγος. Ο Ολυμπιακός μέσω του αντιπροέδρου του, Τάκη Αγραφιώτη, ζήτησε από το προεδρείο της ΕΠΟ να ενημερωθεί αναφορικά με τη διαχείριση των εισιτηρίων που θα λάβει η ομοσπονδία για τον τελικό του Conference League, αλλά και για το πώς θα αξιοποιηθούν οι σουίτες της «Opap Arena». Το αίτημα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός έγινε στο περιθώριο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (20/05). Σύμφωνα με τον Ολυμπιακό, η ΕΠΟ έχει να διαχειριστεί 13 σουίτες και 1.500 εισιτήρια.

Ιταλιάνο για τον τελικό με Ολυμπιακό: «Θέλουμε να φέρουμε έναν τίτλο στη Φλωρεντία». Ο τελικός του Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα πλησιάζει, με τον Βιτσέντζο Ιταλιάνο να κάνει δηλώσεις αναφορικά με το σπουδαίο ματς. Ο τεχνικός των «βιόλα» τόνισε ότι άπαντες στην ομάδα είναι επικεντρωμένοι στον τελικό και εξέφρασε την επιθυμία να φέρει ένα τρόπαιο στη Φλωρεντία, ενώ αναφέρθηκε και στον απροσδόκητο θάνατο του γενικού διευθυντή του συλλόγου, Τζο Μπαρόνε, τον Μάρτιο. Αναλυτικά όσα είπε:

ΒΙΝΤΕΟ: «Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού παίκτης που βγάζει... μάτια». Μόνο ο τελικός του Conference League με τη Φιορεντίνα βρίσκεται στο μυαλό όλων στον Ολυμπιακό πλέον, ωστόσο τα μεταγραφικά σενάρια ενόψει της νέας σεζόν ξεκίνησαν. Δημοσίευμα από τη Νότια Αφρική φέρνει στο στόχαστρο των ερυθρόλευκων τον Λούκας Ριμπέιρο. Πρόκειται για έναν 25χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται στους Μαμέλοντι Σάνταουνς, ο οποίος φέτος μετρά 16 γκολ και 8 ασίστ σε 35 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

loader