ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

«Ο Μανωλάς αποχωρεί ως ελεύθερος από τη Σαλερνιτάνα» (ΦΩΤΟ)

Η Σαλερνιτάνα είναι η πρώτη ομάδα της φετινής Serie A που υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου. O Κώστας Μανωλάς υπέγραψε στον σύλλογο του Σαλέρνο στις 9 Φεβρουαρίου, όμως δεν κατάφερε να βοηθήσει στην προσπάθεια της ομάδας να παραμείνει στην κατηγορία. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Νικολό Σιρά, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός δεν πρόκειται να συνεχίσει στη Σαλερνιτάνα την επόμενη σεζόν. Το συμβόλαιο του 32χρονου σέντερ μπακ ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και στη συνέχεια θα αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Ο Κοβάσεβιτς αποκαλύπτει πολλά για τον Ολυμπιακό . Διατηρώντας ισχυρούς δεσμούς με το ιταλικό ποδόσφαιρο από την εποχή που αγωνιζόταν στη Serie A με τις φανέλες των Γιουβέντους και Λάτσιο, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντιμάρτζιο.

ΒΙΝΤΕΟ: «Ρουκέτες» Σπάθα για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός - Τι είπε για την αποβολή Ποντένσε. Ο παλαίμαχος διαιτητής Ηλίας Σπάθας σχολίασε τις επίμαχες φάσεις από το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, στην αθλητική εκπομπή του MEGA. «Στο πέναλτι που κερδίζει ο Παναθηναϊκός καλώς δόθηκε η παράβαση. Είδαμε λάθη, αλλά δεν είδαμε να επηρεάζουν (...) Στο 55ο λεπτό το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του Ολυμπιακού, θα έπρεπε να δοθεί η εσχάτη των ποινών και κακώς δεν δόθηκε. Η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ποντένσε σωστά δόθηκε, και την κάρτα να μην έπαιρνε για το μαρκάρισμα η αντίδρασή του είναι τέτοια που ο διαιτητής θα μπορούσε να δείξει την κάρτα.

Το πρόγραμμα του Μεντιλίμπαρ και ο Ορτέγα. Ο Ισπανός τεχνικός, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, θέλοντας να δώσει κάποιες έξτρα... ανάσες στους παίκτες του Ολυμπιακού θα τους έχει 2 ημέρες ρεπό: Τρίτη και Τετάρτη. Από την άλλη ο Ορτέγα είναι διαθέσιμος και προπονείται σε φουλ ρυθμούς - και ενώ ο τελικός Ολυμπιακός Φιορεντίνα είναι προγραμματισμένος ως γνωστόν για τις 29 Μαΐου στην OPAP Arena - ωστόσο έχει να παίξει καιρό (πλέον). Έχει να αγωνιστεί από το Άστον Βίλα  - Ολυμπιακός (2-4) που είχε τραυματιστεί τότε.

Γιόβετιτς: «Θα είναι σαν να παίζουμε εντός έδρας στην OPAP Arena - Δεν θα πανηγυρίσω, αν σκοράρω». Την πίστη ότι η διεξαγωγή του τελικού του Conference League στην OPAP Arena δίνει πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό έναντι της Φιορεντίνα εξέφρασε ο Στέφαν Γιόβετιτς. Σε συνέντευξή του στην «Gazzetta dello Sport» ο Μαυροβούνιος επιθετικός εξέφρασε την άποψη ότι με τόσο κόσμο στο πλευρό τους οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι σαν να παίζουν εντός έδρας.

ΒΙΝΤΕΟ: Μώραλης: «Θα βάλουμε τρεις γιγαντοοθόνες σε διαφορετικά σημεία του Πειραιά για τον τελικό του Conference». Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το σημαντικότερο ματς της ιστορίας του, αφού αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα στην «Opap Arena» στις 29 Μαΐου, στον μεγάλο τελικό του Conference League. Παρόλο που στο γήπεδο θα υπάρχουν, φυσικά, χιλιάδες οπαδοί των «ερυθρολεύκων», υπάρχουν πάρα πολλοί που θα χρειαστεί να βρουν έναν εναλλακτικό τρόπο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Ο Έσε πάει Εθνική Αργεντινής! . Μετά τον Ορτέγα, που τον περασμένο Νοέμβριο είχε κληθεί στην Εθνική Αργεντινής, αυτή τη φορά η κλήση από Αργεντινή μεριά ήταν για τον Σαντιάγκο Έσε. Ο χαφ του Ολυμπιακού επελέγη από τον Χαβιέρ Μασεράνο στην προεπιλογή της Αργεντινής U23, η οποία στις 8 και 11 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια την Εθνική Παραγουάης U23 στο Μπουένος Άιρες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ολυμπιακό Τουρνουά.

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές του Final Four. Ανακοινώθηκαν από την Euroleague οι οκτώ διαιητές που θα «σφυρίξουν» στο εφετινό Final Four. Χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι στην οκτάδα δεν υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση.  Υπενθυμίζεται ότι οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Παρασκευή 24/5 στις 19:00 (Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε) και στις 22:00 (Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός).  Ο «μικρός τελικός» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25/5 στις 18:00 ενώ ο τελικός την Κυριακή 26/5 στις 21:00.  Οι διαιτητές του Final Four 2024 είναι οι εξής:

Super League: Οι κορυφαίοι της στατιστικής... . Οι κορυφαίες επιδόσεις παικτών και ομάδων στην εφετινή Stoiximan Super League και η σύγκριση με τις αντίστοιχες περσινές. Άλλη μία σεζόν στην Stoiximan Super League έφτασε στο τέλος της, με τον ΠΑΟΚ να κατακτά το πρωτάθλημα, ύστερα από ένα φινάλε-θρίλερ, στο οποίο πέρασε στο νήμα την ΑΕΚ.  Ποιοι ήταν αυτοί που ξεχώρισαν, ποιες ήταν οι ομαδικές επιδόσεις που εντυπωσίασαν αυτή τη σεζόν και πόσο άλλαξαν τα πράγματα σε σχέση με πέρυσι;  Ατομικές επιδόσεις 

Κόντης: «Δεν διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι». Ο Χρήστος Κόντης μίλησε μετά την ισοπαλία με 2-2 του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό, λέγοντας ότι δεν διαχειρίστηκε σωστά η ομάδα του το παιχνίδι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Κόντη: «Φάνηκε ότι μόλις δεχθήκαμε το 2-1 στο δεύτερο ημίχρονο, αφήσαμε μέτρα στον αντίπαλο, ο οποίος άρχισε να πιέζει. Μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός αν σε πιέζει είναι δύσκολο. Πρέπει να ήμασταν πιο προσεκτικοί, να διαχειριζόμασταν καλύτερα το παιχνίδι.

Ο Έσε πάει Εθνική Αργεντινής! . Μετά τον Ορτέγα, που τον περασμένο Νοέμβριο είχε κληθεί στην Εθνική Αργεντινής, αυτή τη φορά η κλήση από Αργεντινή μεριά ήταν για τον Σαντιάγκο Έσε. Ο χαφ του Ολυμπιακού επελέγη από τον Χαβιέρ Μασεράνο στην προεπιλογή της Αργεντινής U23, η οποία στις 8 και 11 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει σε φιλικά παιχνίδια την Εθνική Παραγουάης U23 στο Μπουένος Άιρες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ολυμπιακό Τουρνουά.

loader