ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Παπανικολάου για Ολυμπιακό: «Τυχερός και περήφανος για ό,τι πετύχαμε» (video)

Ο «Παπ» ξετυλίγει το κουβάρι της καριέρας του στον Ολυμπιακό…

Ροντινέι: «Πολύ μεγάλος παίκτης ο Ποντένσε, στόχος μας ο τίτλος του Conference League». Τι δήλωσε ο Βραζιλιάνος μπακ του Ολυμπιακού, μετά το 2-2 με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο.

Εγινε το «έλα να δεις» στην ΕΠΟ με Φιλιππούση για σουίτες και εισιτήρια. Ο Αγραφιώτης ζήτησε εξηγήσεις και ξεμπρόστιασε την «εχθρική» ομοσπονδία κατά του Ολυμπιακού. Ο Μπαλτάκος έριξε ευθύνες στον εκτελεστικό διευθυντή.

Μικρός Γιαννάκης: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την πρόσκληση, μακάρι να πάρει το ευρωπαϊκό». Συγκινητικός, για άλλη μία φορά, ο νεαρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ: «Θέλω να πάω και στο γήπεδο του Ολυμπιακού».

Ο Κοστίνια στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν στην Πορτογαλία! (photo). Σπουδαία διάκριση για τον 24χρονο μπακ που έρχεται στον Θρύλο!

Το τελευταίο «διαμάντι» στο «στέμμα» ενός τεράστιου «ερυθρόλευκου» παικταρά!. Η «αυλαία» του Ελ Αραμπί στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και ο μεγάλος τελικός.

O Ζέλσον και η… υπόσχεση του!. Η… υπόσχεση του Πορτογάλου εξτρέμ μέσω των εμφανίσεων του

Οι ενέργειες του Δήμου Πειραιά για τον ευρωπαϊκό τελικό του Ολυμπιακού. Ο Γιάννης Μώραλης αναφέρθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τις γιγαντοοθόνες στον Πειραιά.

Γιόβετιτς: «Έχουμε μεγάλη ποιότητα, θα είναι σαν να παίζουμε εντός έδρας στην OPAP Arena». Ο «Γιο-Γιο» μίλησε για τον τελικό του Conference League...

Ο Κάρμο, ο Ενζολά και η ιστορική «μάχη» του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα. Τι «ενώνει» τον Πορτογάλο στόπερ του Θρύλου με τον δυνατό σέντερ φορ των «βιόλα».

Κοβάσεβιτς: «Ονειρο η κατάκτηση του ευρωπαϊκού, ο Ελ Κααμπί είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό». Ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τον αθλητικό διευθυντή του Θρύλου: «Για αυτό επιλέξαμε τον Μεντιλίμπαρ».

loader