ΒΙΝΤΕΟ

ΠΗΓΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ

η κάντε share

Το μήνυμα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ

Οδηγίες προς τους φιλάθλους για τον 3ο προημιτελικό του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα.

Ο παικταράς Ποντένσε χάρισε τη φανέλα του σε έναν νεαρό ΓΑΥΡΟ και τον έκανε ευτυχισμένο! (photos). Η αντίδραση του πιτσιρικά φίλαθλου του Ολυμπιακού ήταν όλα τα... λεφτά! Aυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Ο «μηχανισμός» της ΑΕΚ υποστηρίζει «ανοικτά» τον Άρη!. Μαζί τα «αδερφάκια» ΑΕΚ-ΑΡΗΣ, «καφεδάκια» και όχι μόνο…

Με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε ο ΓΑΥΡΟΨΥΧΟΣ Ποντένσε! (photos). O «κοντός» λύγισε την ώρα της αλλαγής του στο ματς με την ΑΕΚ!

Θρύλε, είσαι στο μυαλό μαγικό, φέρε μας το ευρωπαϊκό! (video). Ο κόσμος αποθέωσε τους παίκτες του Θρύλου και ζήτησε το ευρωπαϊκό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός τον ευχαρίστησε για τη στήριξη.

Τι παραγγέλνεις, τι σου έρχεται.... Πότε θα καταλάβουν, ότι πρωτάθλημα στον Πειραιά σηκώνει μόνο ο Ολυμπιακός;

Τα αφινιοσμένα παιδιά του «Μέντι» έρχονται να το σηκώσουν στο... προποτζίδικο!. Αυτό το τρομερό σύνολο με πρωτεργάτη τον Βάσκο Στρατηγό, θέλει να γράψει ιστορία και να σπείρει… εφιάλτες!

Στον Ολυμπιακό δεν σου χαρίζεται τίποτα!. Ο Aπόστολος Αποστολόπουλος έδειξε σε ακόμη ένα ματς το τεράστιο ταλέντο του και δικαίωσε τον «Μέντι»!

Το νέο δυνατό σύνθημα για το Ευρωπαϊκό! (video). Nέο, δυνατό σύνθημα από την Θύρα 7 για τον τελικό του Conference League...

Οι 10 καλύτερες «ερυθρόλευκες» στιγμές στα playoffs! (video). Δείτε τις καλύτερες φάσεις του Ολυμπιακού από τη συγκλονιστική σειρά με την Μπαρτσελόνα.

Πως η UEFA έβγαλε στη σέντρα την ΕΠΟ. Η ΕΠΟ έκανε μόνο τις αλλαγές που τη συνέφεραν, παραβλέποντας ότι η Ολιστική Μελέτη είναι «όλα ή τίποτα».

loader